ελεγές ηφασημάς εχεικάνει κοιλιά
Printable View
Αυτη τη Δασκαλοπουλου πολυ την παω γενικως.
Αccuses of, χαζούλη.
"με κατηγορει οτι το ρολοϊ μου" δηλαδη;
Aαααααα, τα παράπονά σου στην αγγλική γραμματική. "Of having and expensive watch" θα ήταν μάλλον το σωστότερο, αφού χρειάζεσαι και ένα ρήμα μετά το of.
klein mein
σωστη γραμματικη, τι κλαιν (τονος στο τι για σωστο νοημα)
"Έφυγε" ο Χρόνης Μίσσιος.. http://news.in.gr/culture/article/?aid=1231222820
Συγγραφέας λέει.................
(το βαλα εδώ γιατί general δεν πάει με την καμία)
Μείωση μόλις 7,5% λόγω PSI
Ειδικότερα, η μείωση του χρέους Γενικής Κυβέρνησης του 2012 ανήλθε σε 105.973 εκατ. ευρώ, από την ανταλλαγή των ομολόγων (PSI). Στη συνέχεια, όμως, αναμένεται να αυξηθεί, λόγω της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών κατά 48.500 εκατ. ευρώ (δεν έχει ολοκληρωθεί), της μείωσης του ενδοκυβερνητικού χρέους κατά 20.715 εκατ. ευρώ (λόγω «κουρέματος των ομολόγων των Ταμείων) και της κάλυψης του ταμιακού ελλείμματος, ύψους 14.948 εκατ. ευρώ. Ετσι, σε απόλυτους αριθμούς, το χρέος της Γενικής Κυβέρνησης εκτιμάται ότι θα μειωθεί, λόγω του PSI, μόλις κατά 15.057 εκατ. ευρώ ή 7,5% του ΑΕΠ. Εξάλλου οι εγγυήσεις που παρέχει το Δημόσιο σε φορείς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα για το δανεισμό τους από τις τράπεζες μειώθηκαν κατά περίπου 300 εκατ. ευρώ το Σεπτέμβριο, σε σύγκριση με τον Ιούνιο του 2012, και ανήλθαν σε 19.719 εκατ. ευρώ.
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2254504
Όσοι είναι ΔΕ διοικητικοί και δεν μπήκαν μέσω ΑΣΕΠ φεύγουν.
Εγώ μπήκα 2 φορές μέσω ΑΣΕΠ στην Ολυμπιακή σαν εποχιακός το 2000, έμεινα έτσι 7 χρόνια και έγινα μόνιμος το 2007 με διυπουργική απόφαση, δεν έγινα μόνιμος μέσω ΑΣΕΠ. Με το που έκλεισε η ΟΑ μεταφέρθηκα με νόμο σε φορέα του δημοσίου από τον οποίο αποχωρώ και πάλι.
Υπάρχει όμως πολύς κόσμος που προσλήφθηκε πριν καν συσταθεί ο ΑΣΕΠ, και φεύγουν και αυτοί. Υπάλληλοι που δουλεύουν 20 και πλέον χρόνια.
Το οτι "απλά έχει βγάλει το λύκειο" δε λέει και κάτι. Γιατί τη δουλειά που κάνω εγώ, που είναι γραμματειακή υποστήριξη, δε χρειάζεται να έχεις και ντοκτορά.
Αν δεν γίνει κάποιο θαύμα, τη Δευτέρα θα πάρω και την διαπιστωτική πράξη της "κινητικότητάς μου".
Γραμματειακό πουτσοπαίξιμο θες να πεις.