ουφ.
η γριούλα δεν παίζει να καταφέρει έστω κ λίγο να σταματήσει να φοβάται την Dyke οπότε αναγκαστικά μετακομίζει στην αδερφή μου.
![]()
"Κυρία Μαριάννα δεν καπνίζουμε την ώρα της γυμναστικής"
Ο Yanni έκοψε το μουστάκι.
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
Στην αρχη διαβασα Yanqui....
Shall I say I was wrong, if I'm right?
εχω μαθημα 4. φευγω απο το σπιτι λιγο αργοπορημενος (θα προλαβαινα βεβαια στν ωρ μουαλλα μπορει να μη προλαβαινανα παρω καφε πχ)κατα τισ 3.25. ειμα ικαι 32 στο μετρο. κα ιτι να δω. δεν λειτουργει το συνταγμα. τρεχω σα το βεγγο να παω στο αμαξι να το παρω και να πα ετσι. προφανως εχω αργησει για τα καλα.τρεχω τρεχω φτανω και 14. και τεταρτο υποτιθεται μπαινουμε. λεω απεναντι ειναι τα εωερεστ ας παρω ενα καφε δε γαμιεται. στα μπαμ θα τον παρω. η θεα πρωτη φορα τον ξεχυλιζει. νεροφραπο τον εκανε. και εχει και λιγες σταγονες καφε. καθως παω να πλερωσω συνειδητοποιω οτι εχω αφησει στο αμαξι το κινητο. φορα παρτιδα στο παμπριζ. δεν επαιζε να το αφησω εκει θα το εσπαγαν. οποτε τρεχω μετον καφε και τη ψυχη στο στομα να παρω το κινητο (με το φραποε στο χερι). με το που φτανω στο αμαξι βλεπω οτι οι σταγονες του καφε που ηταν πανψ στο καπακι που ειχε ξεχυλισει ειχαν φυγει και μου γαμησαν ολ το παντελονι.
πηγα για μαθημα σαν κατουριμενος. βεβαια εκανα χαβαλε με το σκηνικο με τα πιδια αλλα νταξ.
α, και το καλυτερο. 3 μαρκαδορους πηρα και κανεις δεν εγραφε. δε τους πηρα με τη μια.
φακ μαι λαιφ γιεστερντει. α εχει κιαλλο. οταν πηρα το αμαξι ειχε αναψει λαμπακι απο πριν και δεν ειχα χρονο για να βαλω και βενζινη. ευτυχως μου εφτασε
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
Μάλλον βγαίνω σε εφεδρεία με τον καινούργιο νόμο του Μανιατάκη. Θα σας ενημερώσω τις προσεχείς μέρες να χαρούν λιγάκι και οι οχτροί μου.
2 φορές απολυμένος από το δημόσιο, μα ποιος είμαι τέλος πάντων;
ελαφριά, ευτυχώς, δηλητηρίαση από μανιτάρια, πάνω ακριβώς στα γενέθλια.
οι τρεις μας βγάλαμε το βράδυ στους διαδρόμους του νοσοκομείου, παρέα με παππούδια με άσθμα και βρογχίτιδες, εναποθέτοντας εναλλάξ και με σεβασμό τα σωθικά μας στις τουαλέτες.
όλα εδώ πληρώνονται.
νιώθω ένα κενό στο στομάχι,
το κενό της ύπαρξης,
μανούλα μου, που είσαι;
Last edited by zeo; 20-11-2012 at 23:26.
Στην τουρτα τα ειχατε?
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Μπαννερ.
"Τι χτυπαω??"
στο τηγάνι τα βάλαμε και κάναμε ένα πολύ ωραίο τσιμπούσι που κατέληξε γρηγορότερα απ' όσο θα 'πρεπε στους οχετούς της πόλης.
κι η διαφορά, λέει, ήταν οι τρεις μικρές, σα τη μύτη καρφίτσας, μαύρες βούλες στο κέντρο του άσπρου καπέλου
ο μαλάκας, έχασα την εκδρομή, έφαγα και το δηλητήριο
Με τι τα φτιαξατε?
"Τι χτυπαω??"
Σκέτα τηγανιτά με κουρκούτι μπύρας και φτιάξαμε και μια ωραία σούπα λαχανικών. Και τυρί και μπόλικο κόκκινο κρασί
[τα οποία εξήλθαν με ταχύτητα φωτός από το σώμα, φουλ ιδρώτας, ευτυχώς που δεν είχαμε και παραισθήσεις]
πείνασες;