:|
Printable View
παντως ο φιξερ εχει δικιο
στανταρ δε μας εχουν δωσει ακομα αρκετα κομματια
θα μας πουν παλι κανα κουλο και θα αναθεωρησουμε τα παντα
γουσταρω secret government experiment ομαδικης υπνωτησης
ή ακομα καλυτερη εφη θωδη παραθρησκευτικες οργανωσεις\\
\
η ακομα καλυτερα πρεζακια σε φυλακη που λιωνουν στους μπαφους και βλεπουν παπαριες
είδα κ γω μαζεμένα τα 2 τελευταία
και κει που παγαίνουνε όλοι συνάμενοι κουνάμενοι για τζέηκομπ, τσουυυυυυυυυυυυυυυυπ.. η Ιλάνα με τους αρχίδες της κ ΠΟΛΕΜΟΣ!
φέρτε στο λαό 3ο πάρτυ κρούσης να γίνει τσι ποτάνας λέμεεεεε
α κ μπέρνη ωραία όλα αυτά
αλλά κούρασε ο τερμινέητορ ρε μλκ.. λοστ βλέπουμε8)
λολ μόλις σκέφτηκα κάτι που χώνει
ο Λοκ με τους δικούς του φτάνουν έξω από την καλύβα του Τζέικομπ και τον καλούν να εμφανιστεί.
η πόρτα ανοίγει αργά και ανατριχιαστικά όπως συνήθως και από μέσα βγαίνει ο Βίνσεντ, ο σκύλος!!
φυσικά, μετά από λίγο θα εμφανιστεί και ο Τζέικομπ, αλλά θα χώνει να το κάνουν αυτό με το σκύλο, έτσι για τη φάση, για όσους λέμε ότι ο Βίνσεντ είναι ο Τζέικομπ λολζ : D
έπος!
απόλυτο έπος αν γίνει κάτι τέτοιο
το θέμα είναι τώρα να γίνει, να βγει δειλά δειλά ο κόπρος έξω..
και να μείνει εκεί.. να μη βγει τζέηκομπ/κριστιαν/κσισταρχιδιασου..
ΕΚΕΙ θα είναι ΕΠΟΣ!
ι καβλα θαναι να ωγει ο χριστοσ
ή κάνας τέτοιος
<--------------
Χεχ, και πάνω που ερχόμουν να γράψω πως ο Richard ουσιαστικά είναι ένας Observer σαν αντιπρόσωπος από την "αλλη πλευρά" αλλά είδα πως πρόλαβε ο Carheart. Βέβαια εγώ σαν καλός καμμένος δεν το σκέφτηκα από το fringe - που δεν το βλέπω - αλλά από τον Algalon The Observer. :-P :oops:
-dkp που δε βλεπεις fringe
Νομίζω πως όσοι το είχανε δει στην αρχή (κι εσύ; κι ο κάρχαρτ; ) λέγανε ότι είναι μια μετριότητα. Άλλαξε τίποτις;
ρε δες το και αν δεν σαρεσει ελα σουρε μου καντηλια =p
Sounds like a deal to me.
Xμμμμ
Μολις το ειδα αλλου γραμμενο και δεν ειν'κακο...
Quote:
να δείτε που δεν υπάρχει jacob και αυτό εννοεί ο lock ότι θα τον σκοτώσει. Ότι θα δείξει σε όλα τα "πρόβατα" που ακολουθούν τον Richard και τον Μπεν ότι δεν υπάρχει.
Spoiler
Ενταξει μη μου ζητας τωρα να σου αναλυσω ολη τη φαση ξερωγω.Μαρεσε σαν ιδεα απλα :D