:touched:Αγαπάμε Ματεράτσι...
Printable View
Γενικά τον κυνηγάνε για μπούφλες αυτόν τον Μαυροτέλι απο εκείνη την συνέντευξη που είχε δώσει και κλαιγόταν γιατί δεν τον βάζει ο Μουρλίνιο και μετά φόρεσε την φανέλα της Μίλαν.
Μουρλίνιο, λέει...:lol:
χαχαχα πώς γυρνάει ο τροχός, από "εεεε με διαιτησία τη φιορεντίνα ρε;" σε φαβορί.
:thumbsup:
Τώρα σοβαρά, αν πάει τελικός Ίντερ - Λυών, θα κάτσετε να το δείτε?
Ναι.
Δηλαδή δεν θεωρείς ότι ένα random ματς του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ θα παρουσιάζει πολύ παραπάνω ενδιαφέρον?
Το συνολο των αποκατω.
Η. οχι, φυσικα και δε θα εχει κανενα ματς του Ατρομητου ουτε των γαυροβαζελων περισσοτερο ενδιαφερον, η Ιντερ και η Λυον ειναι 10-12 κλασεις ανωτερες και το οτι η Μπαρτσελονα μπορει να ειναι 16 κλασεις ανωτερη και η Μπαγερν 15, δεν κανει λιγοτερο ενδιαφεροντα τον τελικο. Τυχαια νουμερα μπορει και να μην ισχυουν.
είδαμε όλοι τον υπερπαίχτη των πέντε ηπείρων ΑΝΑΤΟΛΙ ΤΙΜΟΣΤΣΟΥΚ πόσο βελτίωσε το βαυαρικό μπουρδέλο ε.
ki ego ton eida .
apogohtefsi i Lyon .
Η Λυών δυστυχώς κατέβηκε για να πάρει λευκή ισοπαλία ή να χάσει με το μικρότερο δυνατό σκορ.
Γενικώς, η ομάδα δεν τραβάει καθόλου σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.
Η Μπάγερν τα γνωστά χάλια, ο Όλιτς δεν μπορούσε να σημαδέψει το τέρμα, ο Γκόμεζ δεν μπορεί να πιάσει κεφαλιά μόνος του μπροστά στο τέρμα. Αν δεν είχε τον Ρομπεν να τρέχει, θα ήταν στα ίδια χάλια με τη λυών.
Ανύπαρκτη Λυόν πάντως, ειδικά μετά την αποβολή Ριμπερύ περίμενα να ανέβει λίγο. Επιθετικοί Μπάγερν πραγματικά για γέλια, αν δεν ήταν χθες Τιμόστσουκ , Ρόμπεν (και Λαμ σε μικρότερο βαθμό) θα έληγε 0-0.
Επίσης τι διαμαρτύρεστε για τον τελικό, 5 χρόνια βλέπαμε παραλλαγές του "big 4 + barcelona" στα ημιτελικά, καιρός είναι να αλλάξει λίγο.
Το θεμα ειναι να πανε οι δυο καλυτερες ομαδες στον τελικο, οχι αυτες που δεν εχουμε βαρεθει.
Καλυτερος τελικος φετος θα ηταν αποδεδειγμενα ως τωρα Μπαρτσελονα - Αρσεναλ, Μπαρτσελονα - Ιντερ, Μπαρτσελονα - Μαντσεστερ ή αλλος συνδυασμος με δυο απο αυτες χωρις την Μπαρτσελονα και ισως επισης με την Τσελσι με μια απο ολες αυτες, αφου αυτες ηταν οι 4-5 καλυτερες ομαδες. Η Μπαγερν δεν ξεχναμε πώς περασε τη Φιορεντινα και τη Μαντσεστερ και το οτι παιζει με Λυον για να παει τελικο.
Πόσες φορές μας έχει σώσει ο Ολλανδός φέτος...
anyway το 3-1 ομολογώ δεν το περίμενα (τα 2 γκολ διαφορά μάλλον), αλλά θα δείξει, το παιχνίδι στη Γαλλία είναι ανοικτό, στη Βαρκελώνη πρέπει να μπει γκολ γρήγορα κ είδωμεν...
ανύπαρκτη Λιόν
αλλά τι κόκκινη έχει δώσει ο Κάκος ρε
0-2 Τέλος
τελεια!!! παλι η μπαρτσα το τσου λου φετος!
:D :D :D
Γιατί αν περνούσε η Λυών θα είχε ελπίδες? :fear:
οχι αλλα θα ανησυχουσα λιγο!
Ενώ τώρα την πρόκριση στον τελικό την έχεις σίγουρη :!:
Λυόν για 2ο ματς άθλια, γενικά δεν μπορούσε με τίποτα να κατεβάσει τη μπάλα. Γελάω με Μπουζάκα, είδε μάλλον πως το ματς γινόταν βαρετό και είπε να κάνει κάτι.
Δύσκολα τα πράγματα για την Barca αύριο αλλά ενα 2-0 έστω και στις καθυστερήσεις(οπως πέρυσι)πιστεύω θα το κάνουν..
δε λεω γαμαει η μπαρτσα και εγω θελω να προκριθει κλπ κλπ..αλλα αν το δουμε ρεαλιστικα οι πιθανοτητες ειναι 70-30 ε
3-0
η πιο γελοία κόκκινη στην ιστορία
ρε γαμωτο ειναι αυτες οι στιγμες που λεω "τι φαση?! σκατα στα ματια εχω?"
κανει τακλιν ο κρις με τις ταπες "προς τα πανω" και σχετικα σκληρο
βρισκει μπαλα και καθολου παιχτη
ΟΜΩΣ
οπως πολλες φορες ξερουμε οι διαιτητες τιμωρουν την προθεση και οχι την πραξη (αν διαφωνειτε σε αυτο τα παραπονα σας στην uefa-fifa κτλ)
η δευτερη κιτρινη ηρθε επισης δικαιως! ειρωνεια στον διαιτητη=καρτα!
αρα συμφωνα με τα λεγωμενα μου δικαιη κιτρινη + δικαιη κιτρινη= δικαιη κοκκινη!
discuss!
σύμφωνα με την εικόνα του αγώνα, η κάρτα δεν έκρινε το ματς, ΑΛΛΑ κατά τη γνώμη μου σε τέτοιες περιπτώσεις δεν πρέπει ο διαιτητής να καταδικάζει την εκάστοτε ομάδα. δηλαδή, οκ, πάει με τα δύο/τάπες κτλ = φάουλ. αφού δε χτυπάει τον αντίπαλο, μην τη δίνεις τη ρημάδα την κίτρινη.
παιζει να εδωσε την πρωτη για την αντιδραση στο σφυριγμα...δηλαδη 2 απανωτες καρτες για διαμαρτυρια, τι να πω
κατα αλλα μια χρονια που πηγαινε για κατατροφη, θα καταληξουμε με κανα τρεμπλ (λεμε τωρα)
Λοιπόν μαλάκες,δε ξέρω αλλά κάτι πρέπει να γίνει με τους μετρ της δημοσιογραφίας.
Αυτός ο Σπυρόπουλας μας ζάλισε ταρχίδια και χθες.
"Γυρίζει τη μπάλα πίσω για τον Σουάινσταιγκα,ΟΥΑΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!"
Αν και κοβω δυσκολη την προκριση...
ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ ΚΑΜΠ ΝΟΥ, ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ!
περίμενα πρίκριση αλλά 0-3 ούτε στα όνειρά μου...πάμε ρε Βαυαρία :)