δεν μου καθεται καλα η χριστοπαναγια αν δεν ειναι σωστο το ονομα. εκανε παλι οργια ο καριολης. στο ονομα κολλαμε; γαμω το μουνι που του δωσε εμπνευση.
Printable View
δεν μου καθεται καλα η χριστοπαναγια αν δεν ειναι σωστο το ονομα. εκανε παλι οργια ο καριολης. στο ονομα κολλαμε; γαμω το μουνι που του δωσε εμπνευση.
Νταξ, παρολο που μ'αρεσει η σειρά και ήταν :touched: να βλέπεις πράγματα που φανταζόσουν να παίρνουν ζωή, δεν έχει και άδικο η κουινοφδεχαιεης σ'αυτά που τονίζει και με ξενίσανε κι εμένα αρκετά.
τι γεράματα ρε νιάνιαρο :p
πιο τρέντι ανάγνωσμα καλοκαιριού, άσε γκρίνμπεργκ και μαλακίες, διαβάζεις στην παραλία και όλα τα γκομενάκια σου μιλάνε και σε ρωτάνε αν είναι καλό και μετά σ' ερωτεύονται παράφορα κι εσύ τις πηδάς και στο τέλος βρίσκεις την καλύτερη και την ερωτεύεσαι κι εσύ παθιασμένα και τα φτιάχνετε για το υπόλοιπο καλοκαίρι και πηγαίνετε εκδρομές, ξενυχτάτε στις παραλίες, ξεπατώνεστε στο γαμήσι, γελάτε, αγγίζεστε, καλοπερνάτε και μετά όταν τελειώσει το καλοκαίρι χωρίζετε γιατί είστε από άλλες πόλεις και από διαφορετικούς κόσμους και πέρασε ο αρχικός ενθουσιασμός, αλλά πάντα θα θυμάσαι αυτήν την ελαφριά καλοκαιρινή αγάπη με χαμόγελο για τις έντονες αναμνήσεις που σου χάρισε με απλότητα και χωρίς απαιτήσεις και δράματα
τόσο καλό είναι
σπύρο διάβασε
Μπορεί να θέλει να παντρευτεί ο άνθρωπος ρε, πού ξέρεις.
prepei na to teleiwseis to vivlio h kernas gkomenakia apla exontas to anoixto kanontas pws diavazeis?
Πάντως σίγουρα βοηθάει το να έχεις συνέχεια αυτό το απλανές μελαγχολικό και ελαφρώς δυσκοίλιο βλέμμα του Jon Snow, τα γκομενάκια λιώνουν.
Κοίτα και ο Γκινσμπεργκ δουλεύει έτσι, αλλά με άντρες...
Επίσης, έχω κάθε καλή διάθεση αλλά θα περιμένω μάλλον καμία επανέκδοση γιατί παιδιά συγγνώμη τώρα αλλά δεν είναι εξώφυλλα και τίτλοι αυτά, ντρέπουμαι!
http://www.evripidis.gr/datafiles/010200029662l.jpghttp://www.evripidis.gr/datafiles/010200031147l.jpg
θύελλα από ατσάλι :dfinger:
να τα πάρεις στα ΞΕΝΑ
Προφανώς στα ξένα, οι ελληνικές εκδόσεις είναι απαράδεκτα ακριβές. Ρατ πόιζον δεν ξέρω που γινόσαντο όλα αυτά που περιγράφεις, πάιζει να περνούσαν τα γκομενάκια από δίπλα και να μην τα έπαιρνα καν πρέφα - ειδικά στο τρίτο βιβλίο γίνεται της πουτάνας.
ισχυει, τα 5 βιβλία + μεταφορικα απο amazon βγαίνουν στα 35 ευρώ όλα μαζί.
(και το πεμπτο σε hardcover εκδοση ε)