To xw termatisei (lol), polu kalo htane.
Pane xronia, alla apo oso thymamai htan psiloduskolo se shmeia, eidika ekei pou prepei na grapseis ti kaneis/les.
Printable View
Ο παίχτης ο σωστός.
H alhtheia einai oti ligo meta thn arxh duskoleuei apotoma (einai kai ligo periergo) kai to paratas eukola, an den htan o Douglas Adams sth mesh den kserw an tha to sunexiza.
Asxeto alla twra pou leme gia Adams, kapou eida oti paizei na vgalei to BCC Dirk Gently tv series, kai thymithika oti den ta xw diavasei akoma.
Aksizoun, na paw na ta parw e?
Ρητορικό το ερώτημα κλπ κλπ.
ένα dirk gently που είχα διαβάσει με είχε απογοητεύσει πάντως.
ερώτηση γιατί βαριέμαι να γκουγκλάρω: το starship titanic δεν ήταν πρώτα vg και μετά βιβλίο;
Γιεπ.
Ναι, αφού βγήκε το παιχνίδι ο Adams έδωσε στον Terry Jones (μέλος των Monty Python) να γράψει το βιβλιό. Ο τελευταίος δέχτηκε υπό τον όρο να το γράψει τελείως γυμνός μπροστά στο pc του (ή mac, δεν είμαι σίγουρος, ήταν της μόδας τότε τα mac)
*Ifinoi says (12:37 μμ):
*kai ti oneiro eida h 8ea
*oti hmoun leei o liono
*kai eixa to spa8i twn oiwnwn
*kai ekana thundercaaaaaaaaaaaaat
*enw apo pisw epaize fear of the dark kai skeytomoun "pwpw gamouse ontws h mousikh twn thundercats"
*kai meta mpainan sto dwmatio o batraxos kai oi alloi oi ex8roi
*kai eixa ena nysteri kai tous ekoba kommatia.
*sto patwma tou dwmatiou mou
ωραίο :D
Πρωταπόλα, τώρα που έχω αυτή και καινούρια γαμιστερή καρέκλα γραφείου, έχω αποκτήσει την κακή συνήθεια να κάθομαι στο pc μέχρι να νυστάζω πραγματικά, και μετά να πηγαίνω και να πέφτω (κυριολεκτικά) στο κρεβάτι "για πέντε λεπτάκια" και να κοιμάμαι με τα ρούχα και με τους φακούς επαφής και με όλα.
Έτσι και σήμερα, κατά τις 23:00 ήμουν πτώμα (λόγω χτεσινοβραδινων καταχρήσεων σε συνδιασμό με όχι καλό ύπνο) και έπεσα στο κρεβάτι. Όταν άνοιξα πάλι τα μάτια μου, στεναχωρήθηκα που ήταν όνειρο και όχι ταινία, γιατί δεν μπορούσα να το νοικιάσω και να το ξαναδώ. Έκατσα λίγο στο κρεβάτι, προσπαθώντας να θυμηθώ όσα περισσότερα μπορούσα, και αυτή τη στιγμή γράφω πιο πολύ για να μη τα ξεχάσω. Ορίστε λοιπόν ό,τι σώθηκε από το αριστούργημα:
ΣΚΗΝΗ ΠΡΩΤΗ:
Είμαι στο Ηράκλειο Κρήτης, σε μια πλατεία (λιοντάρια για τους γνώστες) όπου υπάρχουν και καλά γύρω γύρω καφετέριες και ταβερνάκια. Καθόμαστε σε ένα από αυτά, και τα πίνουμε. Γενικά περνάμε καλά. Μετά μετακομίζουμε σε άλλο τραπεζάκι, που δεν έχει και πολύ σημασία για την πλοκή. Μετά εγώ είμαι μαστουρωμένος, κάπου έχω κάνει χόρτο (μινμιν, λουλούδια ντε!), και έχω φρικάρει λίγο γιατί δεν θέλω να το καταλάβει κανείς, και προσπαθώ να είμαι super cool και νταξ' αν και στη πραγματικότητα δεν καταλαβαίνω τπτ...
Μετά, η Drumsick, ο οποία δεν ξέρω πως και πότε βρέθηκε εκεί, σηκώνεται απ' το τραπέζι και πάει προς τα κάπου, αλλά στο δρόμο την περικυκλώνουν κάτι σκυλιά και ζητάει βοήθεια από καποιον από μας. Εγώ σηκώνομαι, και πάω εκεί που έιναι, την 'ελευθερώνω' και γυρνάμε προς τα πίσω. Γυρνώντας, την κρατάω απ' τη μέση, ενώ αυτή έχει το χέρι της στον ώμο μου, και την κοιτάω, και με περνάει 3 κεφάλια, και της λέω πότε ψήλωσες εσύ τόσο, και μου λέει ότι είμαι σαν νταβαντζής έτσι όπως πηγαίνουμε. Βρίσκω ότι έχει δίκιο, και βγάζω το φούτερ-με-φερμουάρ-μπροστά-και-κουκούλα, και το ρίχνω πάνω μου, χωρίς να βάλω μανίκια δηλαδή, και σηκώνω το δεξί μου χέρι και περπατάω σα να κρατάω μπαστούνι, και όλο αυτό για κάποιο λόγο θυμίζει εικόνα νταβαντζη. καταλάβατε; έκανα αστείο!
Γυρνάμε λοιπον στο τραπέζι μας, αλλά η παρέα είχε μετακομίσει μέσα στο μαγαζί, στον κάτω όροφο. Η Drumsick το ήξερε, εγώ για κάποιον λόγο όχι. Κατεβαίνουμε λοιπόν τις μεγάλες σκάλες!
ΣΚΗΝΗ ΔΕΥΤΕΡΗ:
Μπαίνω στον κάτω όροφο, και βλέπω γύρω 2 ή 3 τύπισες από το ΤΕΙ που μου έχουν τραβήξει τη προσοχή τελευταία 8). Προσπερνώ και κάθομαι με την υπόλοιπη παρέα, από την οποία ξέρω ελάχιστα άτομα. Μετά τρώω ένα σκάλωμα ότι όλα αυτά είναι από μία ταινία με κάποιον που παθαίνει αμνησία, και τρέχω σαν τον παρανοικό μέσα στο μαγαζί προσπαθώντας να το εξηγήσω στους πάντες. Μετά τρώω δεύτερο σκάλωμα ότι η εν λόγω ταινία δεν είναι με τον Βεγγο αλλά με τον Βουτσα, πράγμα που με ξενερώνει. Οι υπόλοιποι με κοιτάνε λες και είμαι παρανοικός. Μετά κάπου το χάνω, τα έπιπλα εξαφανίζονται από το μαγαζί μέσα, και μετά κενό μνήμης.
ΣΚΗΝΗ ΤΡΙΤΗ:
Είμαι σε ένα μεγάλο σπίτι/έπαυλη. Νομίζω ότι είναι δικό μου. Υπάρχει ένας ανηφορικός χωματόδρομος από τον δρόμο μέχρι το γκαράζ της έπαυλης. Είμαι εκεί, και έρχεται ένα αμάξι καταπάνω μου με αναμένα φώτα. Τα φώτα είναι πολύ δυνατά. Βάζω το χέρι μου μπροστά στα μάτια μου μου και φωνάζω, κλείσε τα φώτα ρε μαλάκα δα σε δω, και τέτοια, αυτός φοβάται και γυρνάει να φύγει, εγώ τον κυνηγάω και δεν θυμάμαι μετά, γενικα για τον μπούτσο το τρίτος μέρος.
ΣΚΗΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ:
Είμαι σε ένα δωμάτιο που έχει βγεί από φουτουριστική ταινία του '70. Είναι δωμάτιο ανάρωσης. Περνάω μία πόρτα, και είναι διπλανό δωματιο που είναι το μπάνιο. Η οροφή του μπάνιου είναι τζαμένια, και νίωθω σαν να είμαι στις τουριστικές βάρκες που κάνουν βόλτες στα κανάλια στο Άμστερνταμ. Πιό πέρα είναι η έξοδος, που είναι κλειδωμένη, και έχει ένα ιντερκομ (8)) για να μιλάμε με.... δεν ξέρω ακόμα. Γυρνάω στο μπάνιο, που έχει έναν τεράστιο νιπτήρα σαν ρηχή μπανιέρα, και αποφασίζω ότι θέλω να κάνω ένα μπανάκι εκεί. Στο αρχικό δωμάτιο έιναι μία κοπέλα, δεν θυμάμαι καθόλου ποια, αλλά παίζει να την ψιλογουστάρω. not sure. Γυρνάω στο ιντερκομ και ακούω μία νοσοκόμα να μιλαει για την κατάσταση μου. Κάτι έγινε στο υπόγειο του ταβερνείου. δεν ξέρω τι. Μετά κάτι πατάω, και ακούω κάποιον από την παρέα να μου λεεί ότι εκεί που έχει 4 κουμπάκια, είναι για την θερμοκρασία, και αν είναι τα 3 πατημένα τότε είμαστε οκ. Ακούω τη φωνή μου να του λέει ότι είμαστε οκ. Μετά κοιτάω, βρίσκω τα κουμπάκια, και ήμασταν όντως οκ. Μετά βρίσκω από που ανοιγοκλείνει το νερό, και πως ρυθμίζεται η θερμοκρασία του, και αποφασίζω να κάνω μπάνιο σίγουρα. Μετά μπαίνει ο πατέρας μου με κάτι άλλες τύπισες, γιατρούς; δεν ξέρω, και θέλει να δεί αν είμαι καλά, και με πιέζει στο στήθος, και με ρωτάει αν πονάω,και κάπου εκεί το χάνω...
ΕΠΙΛΟΓΟΣ:
Έχω την έντύπωση ότι υπήρχαν πολλά ακόμα πράγματα, φοβερές λεπτομέρειες, και ότι γενικά ήταν και γαμώ τις ιστορίες, όχι έτσι όπως βγήκε εδώ, βαρετή κι ανούσια.... Τελικά όταν ξύπνησα είδα ότι είχα κοιμηθεί λιγότερο από μία ώρα.
lol.. :pink:
επικα σκηνικα
χανια διαδραματιζοταν το σκηνικο...και καλα εμενα σε μονοκατοικια (η εγω ή καποιος φιλος) και οργανωναμε παρανομες μαχες....καποια στιγμη σκασανε μπατσονια για ελεγχο αλλα δεν πηραν πρεφα τπτ...
μετα θυμαμαι οτι ειχαν κανει τραμ στα χανια :P (στον παραλληλο δρομο της παπαναστασιου που περναει απο υδραγωγειο για οποιον ξερει με τη μεγαλη κατηφορα)...το τραμ ομως ειχε βαγονια σαν αυτα που πετυχαινεις σε ορυχια... ατομικα :P ...και καθως με αυτα περναγαμε απο διαφορα σημεια στα χανια, λιγο πιο εξω, παραλιακα(προς αγια μαρινα πρεπει να ηταν το σκηνικο) ηταν μαζεμενος απειρος κοσμος και ψαρευανε καρχαριες...και καθως περνουσαμε βγηκε εξω απο τα νερα θαλασσιος ελεφαντας και αρχισε να κυνηγαει το βαγονι μου
ναι οκ ειναι παρανοικο το ξερω
edit: εκει με πηρε τηλ μια απο τραπεζα κυπρου και δεν ξερω τι εγινε μετα
:rofl:
Έπεσα πριν καμιά ώρα για ύπνο και ενώ κοιμόμουν μια χαρά είδα όνειρο τον Θορν από την Τόλμη και Γοητεία να είναι στο σπίτι της Μπρουκ και να τσακώνονται για τον Ριτζ. Ο Θορν τον έθαβε και η Μπρουκ σε κάποια φάση τα πήρε άσχημα, άνοιξε την πόρτα του ψυγείου και στο παράθυρο (...) που ήταν από πίσω φώναξε "τα λέω δυνατά για να τακούσουν όλοι Θορν. Σου απαγορεύω να λες οτιδήποτε άσχημο για τον Ριτζ, τον τελειότερο άνθρωπο του κόσμου, κατάλαβες;". Ο Θορν την έπιασε από το χέρι απότομα για να σταματήσει αυτό το ρεζιλίκι και ξαφνικά την φίλησε με πάθος. Η Μπρουκ για μια στιγμή σάστισε, αλλά μετά τον αγκάλιασε και άρχισαν να φιλιούνται. Μετά κλείσαν το ψυγείο-παράθυρο και κατευθύνθηκαν προς άλλο δωμάτιο και πριν προλάβω να δω την ερωτική σκηνή ξύπνησα τρομαγμένος και δεν κατάφερα να κοιμηθώ ξανά. Και απορώ : έχω να δω Τόλμη και Γοητεία περίπου 20 χρόνια, όταν σταμάτησα να βλέπω η Μπρουκ είχε ήδη πάρει όλη την οικογένεια Φόρεστερ,πάνω από μια φορά κάθε μέλος της, για ποιο λόγο να δω ένα τέτοιο όνειρο κα κυρίως γιατί να με ταράξει και να ξυπνήσω ανήσυχος;
Α είδα κι εγώ όνειρο χθες.
Είμαι σε ένα τρένο σε μια περίεργη στάση (του τρένου) σ' ένα εξωτικό μέρος κάπως. Και έρχεται ένα γκομενάκι ξανθό, γλυκούλικο ξερωγω, με ωραίο στυλάκι, και με φιλάει στο στόμα. Αλλά εγώ δεν το είχα ξαναδεί στη ζωή μου. Τέλος πάντων, αυτή μου είπε να συνεχίσω να τη φιλάω γιατί ήθελε να τη δει κάποιος. Μετά ήρθε το αγόρι της και ήμασταν όλοι μαζί κουλ -μιλάγαμε στη στάση δηλαδή, μη φανταστείτε. Και παίχτηκαν διάφορα σκηνικά που δε θυμάμαι -εκτός από το ότι είχα ξεχάσει το λαπτοπ στο βαγόνια και έτρεχα στην προηγούμενη στάση να το πάρω. Τέλος πάντων, το όνειρο καταλήγει ότι αυτός ο γκόμενός της τελικά τα είχε με την γκόμενά μου, αλλά δεν ξέρω αν τα είχαν παράλληλα με μένα ή πχιο πριν. Αυτό.
χμου.. χθες μόλις έμαθα ποιος ειναι ο θορν και τη σχέση που είχε με τον ριτζ την μπρουκ και κάποια άλλη που μου διαφεύγει το όνομά της.
συγχρονιστήκαμε;
.
εγώ πάλι κοιμήθηκα σε κάτι φίλες μου και δίπλα στο κρεβάτι υπήρχε ένα σταυρουδάκι που ασυναίσθητα το γύρισα το πάνω κάτω και αφού πιάσαμε μια κουβέντα περί χριστού/αντίχριστου κ ιστορίες τρόμου στην κατασκήνωση κοιμήθηκα και είδα τον χριστό.
ξύπνησα με πονοκέφαλο και υποθερμία. :-|
αφου χαζεψα μια μαλακια κ μιση στην ετ1 με εναν ανωμαλο που την επεφτε λεει σε 15χρονα κ καταληξε να σκοτωσει κ ενα απο αυτα με πηρε ο υπνος κ ξυπνησα αποτομα μετα απο κανενα μισαωρο ωντας πεπεισμενη πως ηταν μες στο σπιτι με ενα πανι με χλωροφορμιο κ με εψαχνε..τα καλοριφερ στα τερματα εντωμεταξυ γιατι η κολλητη μ που κοιμοταν διπλα ψηνοταν στον πυρετο..αλλαζω πλευρο αλλα κ ξανακοιμαμαι με αποτελεσμα να εμφανιστει ο φιλος μου λεγοντας"στον στρατο γινεσαι ΑΝΤΡΑΣ, δεν εχει θερμανση στον θαλαμο!!¨"κ μετα στα καπακια ο μπαμπας μ "πες μας ποσα μαθηματα χρωστας για να δουμε τι θα κανουμε με το σπιτι πρεπει να σοβαρευτεις επιτελους περνανε τα χρονια κ παλι δεν πηγαμε στο σουπερμαρκετ".με ξυπνησε η ασθενης απο διπλα για να της φερω το θερμομετρο ΕΥΤΥΧΩΣ.σουρεαλισμος.
Ο χρήστης stam and the witches λέει:
είδα στον ύπνο μου ότι γνώρισα τον πάγκαλο
βασικά κοιμόμουνα με ανοιχτό πατζούρι και ζαλιζόμουν από το φως
και που λες
το όνειρο ήταν σουρεάλ
είχαμε πάει στη μύκονο
Ο χρήστης Άγγελος λέει:
me ton paggalo?
και ήταν ένα τεράστιο κτήριο σε φάση μεσαιωνικό
Ο χρήστης Άγγελος λέει:
ta 2 sas?
άκου
όλη η παρέα ρε
και μπήκα εγώ στο κτήριο
που ήταν σχολείο
σαν το 2ο λύκειο
αλλά τεράστιο
αλλά κατάλαβα ότι είχε παιχτεί μαλακία
γιατί όταν γυρνούσα στους διαδρόμους έβλεπα παντού εκείνο το κάδρο του matisse με τα όργανα και τους μουσικούς
αλλά σε μία κάπως διαφορετική εκδοχή
για να μη στα πολυλογώ
ήτανε ταξίδι στο χρόνο
και είδα σε μία τάξη το βασίλη 3-4 χρόνια μικρότερο
και μετά ήρθανε κάτι φύλακες με λυκόσκυλα και ένας εξ αυτών ήταν ο πάγκαλος
και με πλησίασε και αντί να με δείρει μού άνοιξε κουβέντα
και όσο μου μίλαγε παρατηρούσα ότι η φάτσα του γινόταν σαν αυτή του χίτλερ στην πτώση
ξενέρωσα που ξύπνησα, είχα αρχίσει να αποκωδικοποιώ το μυστικό με τους πίνακες και το ταξίδι στο χρόνο
ήμουνα με κάτι φίλους εξάρχεια -τοπικισμός- και κάτι κάνουμε και πηγαίνουμε από δω κ από κει κλπ μέχρι που βρισκόμαστε μέσα στο προαύλιο ενός σχολείου όπου το έχουν κάνει το ορμητήριο τους εξεγερμένοι μετανάστες -δεν θυμάμαι από που- που όμως είχαν εξεγερθεί και στην χώρα τους αλλά και σε οποιαδήποτε χώρα είχαν μεταναστεύσει ταυτόχρονα και γινόταν της καραπουτανάρας στο κέντρο από τον χύμα ζόφο ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ!
τεσπα και αφού γίνεται ό,τι γίνεται λέμε να πάμε σε μια κατάληψη να δούμε τι παίζει και όπως φεύγουμε βλέπουμε στον δρόμο να υπάρχουν τούρτες -απο δω κ από κει- στο σχήμα ωρολογιακής βόμβας που σκάγανε άλλες μικρές σαν να σκάει μπουκάλι άλλες κάναν τρέλες και κατεβάζανε τμήματα ολόκληρα -γιατί μας είπανε πως τα βάζανε στα ΑΤ. Ενώ για το 4ο και το 5ο -μας είπε ενας- είχαν ετοιμάσει τριώροφη.
αυτά
λοιπον με βρηκα το πρωι να σιγοτραγουδω αυτο..
δε θυμαμαι ποιος το χε ποσταρει, αλλα δειτε τι ονειρο ειδα..
ειμαι λεει σε νησι αποκομμενο απο τον υπολοιπο κοσμο, και ολοι περπατανε και τραγουδανε αυτο το τραγουδι, με μενα να το λεω και με πιο γηπεδικο στυλ το main "riff"! γλεντι τις πουτανας στο νησι που λετε, κρεατα σε σχαρες, σουβλες, ξυδια, εναλλακτικα πιπινακια που βουτανε απο σχοινια στην θαλασσα σαν αλλες Τζέην, βρισκομαι σ'ενα καφενειο οπου παραλασσω το κομματι με σλαβικους στιχους, ο κοσμος σοκαρεται και με παραγκωνιζει και με περιθωριοποιει, βρισκομαι μονος σε δωματια με σεντονια ματωμενα, δεν εχω χτυπησει και παω κρυφα στο σπιτι του αρχηγου του νησιου, οπου τον ακουω να τραγουδαει κι αυτος στα σλαβικα, αποκαλυπτω τη σκευωρια και βρισκομαι παλι σε γλεντια και γαστριμαργικα οργια κι ολοι να τραγουδανε το κομματι στα σερβικα τελικα...
έβλεπα πριν κοιμηθώ εκλογές στη νδ και στον ύπνο μου είδα το μητσοτάκη (πάει και στο φμλ)
Ειχα βρει λεει σπιτι εκει στην πανεπιστημιου με πολυ φθηνο ενοικιο και πολυ μεγαλο.
Ο τυπος που μου το νοικιαζε ειχε κατι παλιατζουρες μεσα και μου ειπε πηγαινε μια βολτα στην Αθηνα και μεχρι να ερθεις πισω θα στο εχω καθαρισει.
Ξεκινησα να περπαταω στην Αθηνα και ενω στο σπιτι ειμουνα με μια κοπελα ειχα βρεθει να περπαταω στα εξαρχεια/ομονοια κλπ με ενα φιλο και την κοπελα.
Μια φαση σκαει μυτη ενα πρεζακι με μια ενεση και ερχεται σε μενα και τον φιλου μου αυτονα και μας λεει τα "λεφτα σας μαλακισμενα".
Ετσι αψυχολογητα εδωσα ενα μπουνιδι στο πρεζακι και πεθανε ξερωγω.
Δεν ενιωσα τυψεις και μετα ξυπνησα.
είμαι με την φίλη μου κ πάμε στον βασιλόπουλο της γειτονιάς μου όταν κάποια στιγμή μας την πέφτουν ζομπι.
κλασικά ταινία/όνειρο με ζόμπι όπου μας κυνηγάνε, τρέχουμε, κρυβόμαστε, σκοτώνουμε κλπ κλπ.
τεσπά έχουμε φτάσει να είμαστε μια ομάδα 5-7 ατόμων όταν κάπως γίνεται χωριζόμαστε κ ψάχνουμε να βρούμε έναν τρόπο να βγούμε έξω -πιστεύοντας για κάποιον λόγο πως τα ζόμπι ζούνε μέσα στο σούπερ μάρκετ.
τρέχουμε, κρυβόμαστε, κυνηγιόμαστε μπλα μπλα όταν βρίσκουμε έναν άνοιγμα και την ώρα που κανονίζουμε πως θα φωνάξουμε και τους άλλους σκάει με βανάκι ... ο Kostas o Sommer! :headbang:
Spoiler
...Κάλβο να το παστελώνει. :dfinger:
..ekopsa to daxtulo mou (ton parameso) peripou 3cm, alla akrwtiriasmos pliris. mazepsa to kommati apto patwma xwris na klapsw katholou kai to krataga me to allo xeri sti thesi tou gia na sunexistei i kukloforia tou aimatos :!:
piga nosokomeio k o giatros eipe oti mporei na ginei egxeirisi na enwthei pali sa daxtulo alla gia na kollisei to kokkalo k oxi mono to kreas k nanai opws prin tha prepei na min exw kanei krak tis teleutaies 72 wres (krak ta daxtula e), k gw imoun fml gt ta kanw krak 10 fores ti mera.:-|
περαστικα
to leei k o kazamias?
φωτογραφια το κομμενο δακτυλο εβγαλες?
εγω θα του λεγα οτι ειμαι σαυρα.
Ηταν λεει, δυομιση το πρωι, και γω ειμουν στο Μιτσμομπιλ, με το χρηστι Ναθινμαν συνοδηγο και πηγαιναμε να τον αφησω στο πουπουλενιο κρεββατακι του.
Εκει που ειμασταν στην Ιερα Οδο και ακουγαμε 2002GR, ξαφνικα μετα απο ενα φαναρι το διαζωμα πλατυνε, και πεφτοντας με 60-70 πανω στο διαζωμα, το Μιτσμομπιλ ανασηκωθηκε σαν καταδιωξη απο Ντιουκς (οφ Χαζζαρντ) προκαλωντας τουλαχιστον την εκπληξη μας και πιθανοτατα τον πανικο στα διπλα και πισω αυτοκινητα.
Ενω ολα κρατησαν και καταλαγιασαν μετα απο 3 δευτερα, στη συνεχεια το Μιτσμομπιλ εμεινε απ το λαστιχο που βρηκε στο διαζωμα. Εμπειρος οδηγος εγω και εμπειρος συνοδηγος ο Ναθινμανος, καταλαβαμε οτι θα μεινουμε πριν μεινει εντελως απο αερα και καταληξαμε σε παρακειμενο βενζιναδικο οπου και προσπαθησαμε να αλλαξουμε το λαστιχο με την αγαστη συνεργασια του υπαλληλου του πρατηριου ο οποιος δε μιλουσε αγγλικα. το κραταμε αυτο.
Δυο λεπτα μετα εσκασε μυτη Ρουμανος οδηγος βυτιοφορου απο τη Γαλλια ο οποιος ηθελε να παει Σχηματαρι και ο τεχνικα καταρτισμενος Ναθινμαν εγινε λεει, μεταφραστης, οσο ο υπαλληλος αλλαζε λαστιχο με την πολυτιμη βοηθεια μου σε καθοδηγηση-εμψυχωση.
Σε μια αποθεωτικη λαμψη του ειναι του, ο Ναθινμιτς (και οι 2 δηλαδη για να μη το λεω συνεχεια) ρωτησαν τον Ρουμανο τι ομαδα ειναι, με σκοπο να γινει εποικοδομητικη συζητηση πανω στο Ρουμανικο ποδοσφαιρο, αλλα εκεινος απαντησε οτι δεν ασχολειται καθολου και εν τελει μιλησαμε για τον Γκεοργκε Μουρεσαν ενω ο γρυλος του λαστιχου δεν εφτανε για καποιο μυστηριο λογο για να μπει η νεα ροδα οποτε ο Ναθινμιτς σηκωσαν σαν Ηρακλης, Μασιστας και Χουλκ το Μιτσομπιλ περιπου 7-10 εκατοστα ψηλοτερα για να κοτσαρει (σικ) τη ροδα ο υπαλληλος, ο οποιος ολη την ωρα συνεννοουταν με τον Ρουμανο με την χορηγια της Ναθινμιτς Μουλτιλινγκουα, με βραβειο της βραδιας να πηγαινει στη φραση για το αν ο Ρουμανος θα κοιμηθει στο βενζιναδικο η στο φορτηγο και ο μεταφραστης Ναθινμαν να ρωταει αγερωχα
"do you want to sleep with him?"
Στη συνεχεια λεει, το λαστιχο μπηκε, το Μιτσμομπιλ μουγκρισε με τα 426 αλογα του στο ασφαλτοστρωτο μονοπατι της ζωης, καναμε τα τελευταια χιλιομετρακια για Κορυδαλλο αναρωτωμενοι, αν Ρουμανος, εχει παιξει ποτε στον Ολυμπιακο.
και μετα κοιμηθηκα.
:rofl:
πάνε από Ιερά Οδό το βράδυ και ψάξε για το βενζινάδικο, μπορεί να χεις κανα dejavu και που ξέρεις ίσως τσιμπήσεις κανα Ρουμάνο κοψοχρονιά για μεταγραφή :grin:
...ότι μου χτύπαγαν το κουδούνι.
ξυπνάω, κ μετά από 1 λεπτό μου χτύπαγαν το κουδούνι.
καλημέρα.
σου χτυπησε το κουδουνι, το ακουσες στον υπνο σου, σε ξυπνησε, εκανε παυση 1 λεπτο, σου χτυπησε το κουδουνι, νομισες οτι ειναι συνωμοσια, το ποσταρες στο ER.