Ξέρουμε σε ποιό τμήμα ανήκει η κοπέλα του 'ΠΑΝ...';
Printable View
Ξέρουμε σε ποιό τμήμα ανήκει η κοπέλα του 'ΠΑΝ...';
κριμα που κοβουν στους κακομοιρους τους μισθους
τωρα θ'αναγκαστουνε να κλεβουνε λαθρο και να πουλανε νταβατζιλικια!!!!!!!!!!!!
ο γαπ παει να διδαξει διαχειριση κρισεων στο χαρβαρντ.
http://tvxs.gr/news/ellada/o-gpapand...n-sto-xarbarnt
.
.
https://athens.indymedia.org/local/images/imclogo5.jpg
Πορεία ΔΕΘ 08/09/2012
Quote:
Υπάρχουν παντού δελτάδες σε όλες τις γωνίες επί της Κασσάνδρου
Στη διαστάυρωση Λαγκαδά με Αγ. Δημητρίου το ίδιο, μέχρι και στην Αγίων Πάντων στους αμπελόκηπους
Quote:
Κατά την παραμονή του κλόουν του Σαχλαμαρά στο χώρο της ΔΕΘ πετούσε συνέχεια το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ που κουβάλησαν από Αθήνα για την πάρτη του.
Διμοιρίες στο συντριβάνι, Λ. Πύργο, γωνία ΠΑΜΑΚ, Δημαρχείο, Εθνικής Αμύνης με Τσιμισκή, και μπροστά από τη κύρια και την πίσω πύλη της ΔΕΘ και το Παλέ ντε ΣΠΟΡ.
Και αρκετοί Δελτάδες επίσης από Αθήνα.
Quote:
Επίσης κάγκελα στο Βελίδειο και τις πύλες της ΔΕΘ
Quote:
πριν λιγη ωρα, το ειδικο οχημα της ελλας με το κανονι νερου, η ΑΥΡΑ, περασε απο την Βασ. Γεωργιου κατευθυνομενη προς το κεντρο με την συνοδεια μιας κλουβας.
Quote:
Μηχανόμπατσοι είναι στημένοι εγνατία με κατσιμίδη (κοντά δηλαδή στην κατάληψη υφανετ), ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΠΕΖΟΙ ΠΡΟΣ ΚΕΝΤΡΟ
http://gifsforum.com/images/gif/scar...a7baf3-663.gifQuote:
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
οφφτοπικ
για τη δουρου γενικα τι εχει να πει ο λαος του er?
περα απο το γεγονος οτι εχει τεραστιο θεμα με το στυλ (ναι γυναικειο σχολιο υψιστης σημασιας που σας απασχολει εναγωνια), δεν την εχω ακουσει μια φορα σε λαιβ συνεντευξη να μην απανταει ασυναρτητα. Σοβαρα.
την έχω παίξει 4-5 φορές για πάρτη της και θα το ξανακάνω
Γιατί όχι; Δεν είμαι άσχετος από μόδα!
μια χαρα ειναι η δουρου απο στιλ, ξερει να ισορροπει μια χαρα αναμεσα σε φορμαλ και καζουαλ και δειχνει εξαιρετικη αντιληπτικη ικανοτητα σχετικα με το τι φοραει και πως. ξεχωριζει σε ενα στουντιο με την λαμπερη της παρουσια και ειναι ενα δειγμα της συγχρονης δυναμικης γυναικας που επαξια προσωποποιει την αριστερα που θελουμε.
Dourou
by Chanel©
μεγάλες στιγμές καθυστέρησης (όχι περιόδου).
για την ιστορία η μεγάλη η σις είναι άρρωστη εδώ κ κάμποσο καιρό -δεν μας ενδιαφέρει τώρα- το λοιπόν ήμαστε για ψώνια στο πράκτικερ όλα ωραία όλα καλά -τίποτα δεν βρήκα αλλά άλλο αυτό.
πάμε να πληρώσουμε κυριλέ κλπ με το που τελειώνουμε μου λέει "δεν νιώθω πολύ καλά", "κάτσε να σου φέρω καρέκλα" γυρνάω να βρω, πέφτει στα πατώματα.
τα γνωστά, τη μαζεύουμε, νερά, διάφορα γιατροσόφια, διάφοροι περίεργοι, καλούν έναν γιατρό παίρνω κ εγώ τη γιατρό της, της λέω τι παίζει κ μου λέει τεσπά αυτό-αυτό-αυτό μετά σπίτι κ ξαναμιλάμε.
συνέρχεται κάπως κ μπαίνουμε στο αμάξι για το σπίτι.
σωριασμένη στο πίσω κάθισμα, αλάρμ, κόρνες, κόρνες, μπιπ μπιπ κάνουν όλοι δεξά/αριστερά χωνόμαστε -στο κωλοφάναρο στην νέα ιωνία στον τροχονόμο που θες μια ζωή να περάσεις- κ εκεί που έχουν κάνει κ τα λεωφορεία δεξιά έρχεται από την αντίθετη κατεύθυνση μηχανή με δυο 25αριδες κ δεν φεύγει.
κορνάρει πάλι η άλλη αδερφή, του κάνει νόημα να κάνει αριστερά να περάσουμε κ της λέει (ενώ κατεβάζει το κράνος ο φλώρος)
"μη μου κάνεις εμένα έτσι γιατί είμαι της ασφάλειας κγξφλκγξκασφκα".
Spoiler