εμενα δουλευει. ουμπουντου και firefox
Printable View
εμενα δουλευει. ουμπουντου και firefox
δικιο εχεις ινγκολεμο και εδω τα ιδια..δουλευει το ριζαιζ αλλα πρεπει να την ανοιξω μανιουαλι σε νεο ταμπ για πληρες μεγεθος
psi8ite na vroume ena mavro theme . oxi allo skati .
http://www.vbteam.info/vb-4-0-free-s...pired-com.html
http://www.vbteam.info/vb-4-0-free-s...pired-com.html
To 2o είναι πολύ όμορφο.
Μηπως ξερω γω αμα φτανει καποιος τις +21 μουτζες να τρωει κανα μπαν για καμια μερα; Δηλαδη εμετος αυτος ο νταιθορ ρε πουστη μου. Συνειδητα και σταθερα. Οχι, αν διαφωνειται μουτζωστε! Και να φαω και το πρωτο μπαν δεν με πειραζει...αρκει να ακολουθησουν και αλλοι.
καλή σαν ιδέα αλλά προβλέπω να μπουκάρουν 54687651461 φέηκ ακκάουντς και να μουτζώνουν τους πάντες μέχρι στο τέλος να μείνουν 20 ενεργοί χρήστες :P
Οριο στις μουτζες για καθε μερα; ελεγχος των φεηκ; μαντρωμα της βλακειας; e.r. 02; φασισμός; τι λετε;
ή αλλιώς οι "νέοι" θα πρέπει να φτάσουν 200 ποστ για να μπορούν να μουτζώσουν.χμ;
ή αλλιώς οι "νέοι" θα πρέπει να φτάσουν 200 ποστ για να μπορούν να μιλήσουν.
Αντεχουμε (καποιοι 7 χρονια ηδη) οποτε δεν ιδρωνει το αυτι μας.
Άσε που θα πέφτουν και bans και θα γλυτώνουμε από αρκετούς.
Εγώ λέω αντί γι' αυτό να ξαναφέρετε το ignore.
Oh wait.
Εδω παμε να βελτιωσουμε την ποιοτητα! γκεμπελς ταλκινγκ! οχι να φιμωσουμε τους νεους ουτε να αποκλεισουμε καποιον.
Ειμαι συνειδητα κατα του ιγκνορ. Οπως και του μπαν. Αλλα μια μερουλα δειτε το σαν αποτοξινωση - για τους υπολοιπους που μενουν στο φορουμ.
και στα 21 πινκς τσιμπουκάκι? , και γιατί ρε αδερφέ 21? γιατί να στιγματίσεις τον λαό της ΑΕΚ , να τα κάνουμε 3 ή 4 ή 7 ή 13 ή 14
Ε πρωτος συνειρμος ηταν οτι κερδισαν στην 21... Αλλα οκ επειδη υπαρχουν και αεκτζηδες εδω ας το κανουμε 22. Ρεαλιστικα πανω απο 20 μιας και ποσα φεικ να ψηφισουν; Βασικα το σκεφτεστε ή τσαμπα το συζηταμε; Τι λεει το συμβουλιο των σοφων;
επειδη στο αθλετιξ εχουμε φετος την δικτατορια των αμπαλων φιλοαγγλων
εχοντας μετατρεψει το λατρεμενο υποφορουμ στο πιο βαρετο κομματι του ER
υπαρχει τροπος να κανουμε ignore σε threads?
ελεος ρε μαλακες πια
(αναμενω πρωτη μουντζα απο μιτςμανν)
Ενω αν δεν υπαρχει αυτη η επιλογη, το τοπικ φορτωνει με το ζορι στην οθονη σου.
πού διάβασες ότι ανοίγω κάποιο από τα τόπιξ? ζήτημα να εχω μπει 1-2 φορές
ότι είναι βαρετότατη η εικόνα ενός αθλέτιξ με 1 τόπικ για κάθε κατηγορία της γηραιας αμπαλίας λέω
ειναι βαρετο εικαστικα δηλαδη.
πώς νιωθεις όταν γεμίζει η monumension με αρκουδάκια και σοκολατάκια το πικτσερ θρεντ?
ε κατι αναλογο φαντασου ρε ταλαιπωρε που σου θιξαμε τα τοπικ
Eγω ειχα σκεφτει να ανοιξω ενα τοπικ για καθε κατηγορια της MAJOR LEAGUE SOCCER, του μεξικανικου πρωταθληματος και της Ιορδανιας αλλα μετα σκεφτηκα τις μουτζες....
Εχει καταντησει εμετικο το αθλετιξ και δε μπαινω καν. Συμφωνω πληρως μαζι σου. Θα μπορουσε να υπαρχει ενα τοπικ για ολες τις αγγλικες κατηγοριες.
ειπα να μη γραψω αλλα το κουραζετε.
υπαρχει ενα τοπικ για την Πρεμιερ, (που σιγα μη σας ζητησουμε την αδεια να το ανοιξουμε κιολα ε, λυπαμαι που δεν βρεθηκε κανεις ν ασχοληθει με το Καμπιονατο), ενα τοπικ για την οποια Ληγκ παιζει η Νταγκεναμ, (στην προκειμενη περιπτωση το τοπικ Ληγκ 1, αφου το 2, δε χρησιμοποιειται πια) το οποιο οταν το ειχα ανοιξει το ειχα ανοιξει με την προοπτικη οτι θα γραφω μονος μου εντελως (και παλι σιγα μη σας ρωτησω) και ανοιξαν δυο παιδια ενα τοπικ για τσαμπιονσηπ στο οποιο κανουν 3 ποστ τη βδομαδα.
Μιλαμε για εμετους, να επεμβουν οι αρμοδιοι που θα παει αυτο.
Δεν ειναι τυχαιο βεβαια οτι οι μονοι 2 που τα λετε ειναι ο ενας που το λεει "κατηγοριες Αμπαλιας" και ο αλλος που εχει κανει θεμα σε μπλογκ του ποσο σκατενιο ειναι το αγγλικο ποδοσφαιρο και η αγγλια γενικα.
νταξ, και μενα μου τη σπαει το τεννις αλλα δε πολυασχοληθηκα με το οτι υπαρχει τοπικ. Ακομα κι αν υπηρχαν τρια τοπικ.
υ.γ. Παυλο, τα τελευταια σου ποστς ηταν για το ξυλο μεταξυ Αιγαλεωτων και Ζωγραφιωτων για ματς Δ εθνικης. Ενταξει.
στην περίπτωσή μου (περί Αγγλίας) είναι τυχαίο, αν υπήρχαν 3-4 θέματα για τις λίγκες της Μάλτας το ίδιο θα λεγα
τα σχόλια περί αμπαλίας είναι απλά το αλατοπίπερο
εννοείται πώς ανοιγει ο καθένας ό,τι θέλει χωρίς να ρωτήσει
αλλά και κάποιος που το βρίσκει γελοίο, μπορεί να σχολιάσει ε?
υπάρχουν κι άλλα θρεντ που μου την δίνουν όπως αυτό για το στοίχημα
επειδή σιχαίνομαι το στοίχημα για λόγους που μπορεί να εξηγήσω κάποτε
αλλά δεν με είδες να το αναφέρω, λογικό είναι δυστυχώς να υπάρχει τέτοιο
αλλά υπερβολή είναι να υπάρχουν 4 θέματα για τις αγγλικές λίγκες
με χαλάνε έστω και στο ελάχιστο που υπάρχουν? όχι βέβαια, απλά φορουμικό σχολιασμό κάνουμε!
και πάμε στο πιο ενδιαφέρον κομμάτι, δηλ.το ΥΓ
ο τύπος που σου δωσε μερικά πρωταθλήματα (αρχίζω προκλητικά)
είναι υπεύθυνος για ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα των τελευταίων ετών στον αθλητισμό
μιλάω για τον παρολίγο αφανισμό του Ηλυσιακού (αλλά και του Αιγάλεω) από τον Θωμά
το ότι οι 2 ιστορικές ομάδες γλύτωσαν τελικά και παίζουν αντίπαλοι ήταν ΤΟ σημαντικό γεγονός
του πσκ, αντικειμενικά πάντα και όχι με βάση τον αριθμό των οπαδών τους
ο kelldorain το ανέφερε και εγώ σχολιάσα αυτά που μάθαινα εκείνη την ώρα
από τα σάιτ χαμηλότερων κατηγοριών που μπαίνω
αυτά! ιγκνορ σε θρεντς θα βαλουμε λοιπον?
e oxi kai monumension
http://www.love-italy.com/products/tartufo.asp
http://i.ytimg.com/vi/9A2rHnzN_UY/0.jpg
χαχ, σορρυ Σταυρουλα σε μπερδεψα με μπλακ μεταλ δισκο :D
E ποσοι ειναι οι ζωγραφιωτες που θα παιξουμε και ξυλο με καθε γειτονιτσα!;
συνέστησα το ποστ σου γιατί κουράσαμε
θα ανοίξω θρεντ football league και θα ποστάρω μόνος μου
Πρωτον, επειδη απο οτι βλεπω το πηρες προσωπικα, δεν με ενοχλησε κανενα απο τα τοπιξ που εκανες εσυ, δεδομενου οτι οπως λες εχεις ενα "προσωπικο τοπικ" για την Νταγκεναμ στο οποιο συμμετεχουν και πολλοι αλλοι ΕΡ χρηστες και εχουμε αποτελεσει ενα μικρο πανηγυρακι που μονο ευχαριστο ειναι. Δευτερον, μπορει να ειναι οπως λες ολα, αλλα η ουσια ειναι πως υπαρχουν 4 τοπικ για το αγγλικο ποδοσφαιρο, και ειναι ενοχλητικο, ειτε ηταν Αγγλια, Ισπανια, Ιταλια, Ελλαδα, Γαλλια ή Μαγαδασκαρη, οποτε το να γινεσαι(στε) ευαισθητοι με το θεμα αυτο ειναι δικο σου (σας) προβλημα. Τριτον, θεωρω το αγγλικο ποδοσφαιρο υψιστου επιπεδου και το παρακολουθω τακτικα, αν προσεχες λιγο παραπανω θα το ειχες καταλαβει αντι να θεωρησεις το ευκολο, αποψη που συμπιπτει με την αποψη της Μορφιν, ε λολ, κατσε και μιλα με την μορφιν για μπαλα, το μονο στο οποιο ειναι καλη ειναι να πεταει εξυπνακιστικες ατακες οποτε λεει καποιος κατι που δεν της αρεσει, χωρις να εχει καταλαβει οτι εχει γινει πιο γαυρους κι απο τους γαυρους η ιδια.
ΥΓ. Η εθνικη ομαδα της Αγγλιας ειναι εντελως διαφορετικο θεμα, ναι, τη μισουσα, τη μισω και θα τη μισω γιατι ηταν, ειναι και θα ειναι σκατα, εχω καθε δικαιωμα. Γενικα μην τα παιρνετε τοσο σοβαρα, ενα σχολιακι καναμε για το "ΕΡ που θελουμε", ουτως η αλλως, το τερπνον μετα του ωφελιμου οπως λεει κι η μορφιν, αν θελω να μιλαω για καλη μπαλα μιλαω και στο εμεσεν με αλλους. Αλλωστε ο Παυλος ρωτησε για το αν υπαρχει ιγκνορ, δε ζητησε να γινουν merge ή να σβηστουν τα τοπιξ, νομιζω πολυ λογικη ερωτηση ειναι.
ουτε εγω (ως γνωστον) τρεφω καμια συμπαθεια ουτε στους Αγγλαρες ουτε στο αγγλικο ποδοσφαιρο ... και οντως το θεωρω υπερβολη αυτο με τα 14424 τοπικς , αλλα οκ δεν με ενοχλουν κιολας , αν δεν υπαρχει ενδιαφερον προφανως θα σβησουν μονα τους .
mr obvious.
δεν βλέπω το λόγο της ξαφνικής σου επίθεσης προς το πρόσωπό μου και ιδιαίτερα τον χαρακτηρισμό "γαύρος" (ο οποίος όπως καταλαβαίνω χρησιμοποιήθηκε προσβλητικά), όταν ουδέποτε έχω ασχοληθεί με την κατηγορία Σούπερ Λίγκα πέραν του θέματος "Prediction League" και σε προκαλώ να ψάξεις τις δημοσιεύσεις μου για να το διαπιστώσεις ο ίδιος. Επίσης δεν κατανοώ πώς συμπέρανες ότι οι απόψεις μου συμπίπτουν με αυτές του χρήστη Mitsmann σχετικά με το θέμα το οποίο συζητείται. Το δικό μου σχόλιο "το τερπνόν μετά του ωφελίμου" εξέφραζε με σαφή τρόπο την ικανοποίησή μου για την παραίτησή σου (αν και εικονική) από την κατηγορία "Athletics". Ο λόγος είναι ότι τα σχόλια που προσθέτεις στα θέματα για το Αγγλικό ποδόσφαιρο είναι σχεδόν πάντα κακεντρεχή, κομπλεξικά, βρίθουν ανακριβειών και ασχετοσύνης, συχνά δεν έχουν καμία σχέση με το θέμα που συζητείται αλλά στοχεύουν απλώς στο να μειώσουν μια συγκεκριμένη ομάδα της οποίας τυχαίνει να είμαι οπαδός. Κάποιος με σχετική μόρφωση θα έλεγε πως ίσως πάσχεις από κάποιο σύμπλεγμα το οποίο οφείλεις να λύσεις με επαγγελματική βοήθεια. Εξόν από αυτό, η αντικοινωνική σου συμπεριφορά κρίνεται ιδιαιτέρως ανάρμοστη σε έναν χώρο όπως το παρόν φόρουμ, σκοπός του οποίου είναι η συζήτηση θεμάτων δημοσίου ενδιαφέροντος και ουχί οι λεκτικές διενέξεις. Τέλος, να σε ενημερώσω ότι θα κινηθώ δικαστικά για να δικαιωθώ για την ηθική βλάβη που υπέστην ως απότέλεσμα της απρόκλητης εξίβρυσης και δυσφήμισης από το πρόσωπό σου, η οποία βλάπτει την τιμή και την υπόληψή μου.
Φιλικά,
Ψώνια Γερογιαννηκωστόπουλου
Πολυ καλα δεσποινις, καλεστε το δικηγορο σας και εγω θα ενημερωσω τη δικη μου δικηγορο για το θεμα. Αμφισβητω τη "σχετικη" μορφωση του υποτιθεμενου καποιου που επικαλειστε, καθως οχι μονο προκειται για σαφως αμορφωτο ατομο που δεν μπορει να διαβαζει αναμεσα στις γραμμες (between the lines αμερικανιστί) αλλα κυριως για φανταστικο προσωπο, καθως η οντοτητα του αποτελει αποκυημα της φαντασιας σας.
Ο χαρακτηρισμος "γαυρος" μπορει να εκληφθει μονο προσβλητικα και συμφωνουμε και οι δυο σε αυτο, αλλα εφοσον τον εχετε κερδισει με την αξια σας ολον αυτον τον καιρο, δεν προκειται περι εξυβρισης, ουτε δυσφημισης, αλλα περι αναπαραγωγης της ενοχλητικης μαλλον αληθειας, και δεν προκυπτει ουτε κατα το ελαχιστο απο την ενασχοληση σας ή οχι με την σουπερλιγκα, παρα μονον απο το υφος και τη διαθεση σας οταν ομιλειτε για την αγαπημενη σας ομαδουλα απο το Liver-poo.
Eπιπροσθετως, η ενασχοληση μου με οποιαδηποτε ομαδα δεν ειναι δικο σας θεμα και οι βασικοι κανονες της δημοκρατιας οριζουν πως μπορω να λεω οτι επιθυμω σχετικο με αυτην την ομαδα ή με το πρωταθλημα στο οποιο συμμετεχει, συνεπως δεν μπορειτε να μου το απαγορεψετε. Αυτο που μπορειτε βεβαια να κανετε ειναι να εκδηλωνετε τη δυσαρεσκεια σας για τα σχολια μου, δυσαρεσκεια που λαμβανεται υποψιν οποτε εκφραζεται, και μετα πετιεται στο καλαθι των αχρηστων αφου οι χαρες που μου προσφερει η αγαπημενη σας ομαδα ειναι μεγαλυτερες σε απολυτο μεγεθος απο το πρηξιμο των ορχεων που προκαλει η αντιδραση σας σε αυτες.
Τελος, το φλεγον θεμα στις τελευταιες 2 σελιδες δεν εχει καμια σημασια με το αγγλικο ποδοσφαιρο συγκεκριμενα, αλλα με την υπαρξη τεσσαρων τοπικιων σχετικων με το ποδοσφαιρο που εκπροσωπειται απο μολις μια χωρα, οποιαδηποτε και να ειναι αυτη η χωρα, γεγονος που τονιστηκε και στην προηγουμενη μου δημοσιευση, αλλα αγνοηθηκε σκοπιμα και επιμελως ατημελητα απο εσας, προκειμενου να καταφυγετε στις πομφολυγες και στους πομπωδεις λαικιστικους λιβελους σας. Θα ηθελα να παρακαλεσω αλλη φορα να μην βαυκαλιζεστε οσον αφορα το μεγεθος της σημασιας που σας αφιερωνει ο υποφαινομενος.
Ευχαριστω, Ιωαννης Ολιαμπαμπουσκης
ποιος "υποφαινόμενος" ρε κακομοίρη
παιδιά, όχι άλλα αστεία με την ψώνια, μία μήνυση ήταν αρκετή
Μαυρίζει η ψυχούλα μου κάθε φορά που βλέπω νέο ποστ σε αυτό το τόπικ και πριν το διαβάσω, ξέρω ότι κάποιος θα παραπονιέται για το μέγεθος μιας γραμματοσειράς ή για το χρώμα του φόντου. Και είναι κρίμα, γιατί έχει φτάσει @$&!$!ψ4 σελίδες ένα τόπικ που θα έπρεπε να είναι στίκυ, κλειδωμένο και η ανάγνωση/μελέτη του να επιβάλλεται ως πρώτο τασκ σε νέους χρήστες αμέσως μετά την εγγραφή τους και πριν αποκτήσουν το δικαίωμα να ποστάρουν ο,τιδήποτε.