den paizei naxeis bgalei karta oktobriou idi
Printable View
Η κλίκα του ευέλικτου ωραρίου γελάει σαρδόνια.
Το καλό πισί-φουρνάκι μου έχει γίνει τόσο αργό που πάτησα να ανοίξει ο υπολογιστής μου και άνοιξε μετά από τόση ώρα που είχα ξεχάσει πως πάτησα. Σκαλωτικό, νόμιζα μου μιλούσε ο "ο υπολογιστής μου" στο μσν όταν εμφανίστηκε στη γραμμή εργασιών.
Με εχει πιασει νευρικο.
Ηρθε χαρτι που ζηταει στην γιαγια μου να επιβεβαιωσει πως ζει, γιατι κανουν και καλα ελεγχο στους υπερηλικες συνταξιουχους.
(Bytheway η γιαγια ειναι 95).
Ζηταει να παρουσιαστει σε καποιο γραφειο, και σε περιπτωση που αυτο δεν ειναι εφικτο, να παει καποιος δικος της με ταυτοτητα της και υπευθυνη δηλωση της.
Μλκ, δηλωνω οτι ζω.
Δακρυα.
1.000.000dimosious ipalilous exoume/gamise ta! http://img641.imageshack.us/img641/4238/kologria1.gif
Τελομεραση ρε πουστη. Να τους θαψει η ρουφιανα.
http://tzagalagabugu.blogspot.com/20...-grannies.html
o θρασερ λειπει πολυ απ τα μουσικα τελευταια :|
Tea Party site 4channed. Η φάση είναι ότι το Oregon Tea Party, για κάποιον περίεργο λόγο είχε αρχίσει να χρησιμοποιεί το motto των Anonymous, με αποτέλεσμα....
http://www.dailymail.co.uk/news/arti...-stranger.html
Μην παροτρυνετε τον Η:P
Γεια σας!
κρεβατάρα 70ευρου από ικέα κράτησε μια βδομαδούλα. πάκετ και πάλι τράβηγμα ή στρώμα στο πάτωμα?
στρώμα στο πάτωμα
μονο γουντι γκαθρι ρε μουνια
Εγώ που είμαι λαρτζ τύπος είχα δώσει 180 ή κάτι τέτοιο και κράτησε κανα εξάμηνο. Αποκει και πέρα άρχισαν να πέφτουν οι σανίδες από κάτω μόλις καθόταν άνθρωπος, από ένα σημείο και έπειτα άρχισε να τρίζει απελπιστικά και τώρα είναι στη φάση που αν ανασάνεις λίγο παραπάνω όσο κοιμάσαι αισθάνεσαι ότι θα γίνει έκρηξη.
Αγαπάμε ΙΚΕΑ.
Πάντως για να τα λέμε όλα, το στρώμα_ΙΚΕΑ που είχα πάρει είναι το πιο τέλειο στρώμα του κόσμου. Και τα κεφτεδάκια του παραμένουν ωραία, οπότε μια καλή λύση είναι όποτε φτιάχνεις κεφτεδάκια να τα τρως στο κρεβάτι για να απολαμβάνεις συναισθηματική ισορροπία.
ειστε χαζοι ρε γμτ, οσοι περνετε κρεβατι 70 ευρω, δεν ειστε νάνοι ή 50 κιλά και νομίζετε ότι θα κρατήσει μια ζωή και γκρινιάζετε κιολας.
apla einai m,egaloi gamiades
valte sidhrogwnies re kai eiste komple
egw sto krevati sthn patra eixa valei 8 kai de katalavaine xrhsto
robocop krevati for the win
eimai seismos sto krevati filos
http://en.wikipedia.org/wiki/Fudge
Aυτο ειναι κατι σαν τον δικο μας κορμο?
οχι
το χω οριτζιναλ μεγαλος δισκαρος
Φεύγω σίγουρα Φλεβάρη για Λάιντεν ή κάνω αιτήσεις για Σεπτέμβρη και Άμστερνταμ/Γκρόνινγκεν/Σκωτία/κάτι άλλο ;
Ωιμέ, το δίλημμα.
Σκωτία Ανχόλι.
Για μεταπτυχιακό λέμε;
Και να μη λέμε, για μεταπτυχιακά ισχύει το εξής:
Άμστερνταμ είναι διετή συνήθως, αλλά τα έξοδα των δύο ετών, στο σύνολο τους μαζί με διαμονή, φαγητό, κλπ, κλπ. βγαίνουν πάνω-κάτω τα ίδια με ένα έτος Αγγλία.
Σκοτία είναι ακριβή γενικά. Γλασκόβη και Εδιμβούργο έχουν και ακριβά δίδακτρα και ακριβά ενοίκια και ακριβά οτιδήποτε. Το Εδιμβούργο είναι πανέμορφη πόλη, πάντως.
ta merh mas ta skeptikes?
Deggial , ναι, μεταπτυχιακό, και λόγω διδάκτρων η Ολλανδία είναι και η πρώτη επιλογή. Απλά θα προτιμούσα Άμστερνταμ ή Γκρόνινγκεν αντί για Λάιντεν. Όπως και να χει πάντως, μάλλον θα το αφήσω για τον άλλο Σεπτέβρη να έχω περισσότερες επιλογές σε αιτήσεις.
Τι μεταπτυχιακο ψαχνεις να κανεις;
αγγλικια λογοτεχνια εντ καλτσουρ
χθες ειδα στον υπνο μου οτι καθομουν σ'ενα μπιστρο, ξερετε, φαση παλιο παρισι που βλεπουμε στις ταινιες με τις ασπροκοκκινες τεντες κλπ και ερχοταν ενας τυπος με δερματινο σακκακι και φαβοριτες (ψιλο-60ς φιγουρα) και καθοταν να πιουμε καφε και λιγο μετα μου αποκαλυπτε οτι ειναι στην ασφαλεια και παρ'οτι δεν εχει κανεναν λογο θα με συλλαβει επειδη μπορει και με μαζευαν και ειχε κατι μετα που δεν θυμαμαι αλλα τελος παντων, για τα πρωτα λεπτα που ξυπνησα ειχα φρικαρει γιατι πιστευα κατι αναμεσα στο "με εχουν συλλαβει" και "θα με συλλαβουν". ειναι πιο φρικιαστικο απ'οτι ακουγεται, αληθεια. =/
επισης λολ, περα απ'τον σαδικη, τον φουκω και τον τροτσκι και ο γκουατταρι μοιαζει με τον ικονοκλαστ.
γκραμσι είναι η γραμμή.
επίσης ο γκουαταρί ΕΙΝΑΙ ο σαδίκης.
Μολις επεστρεψα στην αθηνα καβλες :D