Πάντως είδα ένα spoiler για τον 3ο κύκλο και δε χρειάστηκε να είμαι και τόσο πολύ παρατηρητικός...
Printable View
Πάντως είδα ένα spoiler για τον 3ο κύκλο και δε χρειάστηκε να είμαι και τόσο πολύ παρατηρητικός...
Στον πούτσο μας με το πουτανάκι!
Spoiler
Μαλακιούλες να περάσει η ώρα, μισό λεπτό δηλαδή.
http://www.buzzfeed.com/seancurry1/w...-house-are-you
http://www.vulture.com/2013/03/try-o...generator.html
:D
ισχύει ότι βγήκε χθες ή μούφες κατεβάζω?
σημερα βγήκε
Αν κατεβάζεις από τορεντζ eztv είναι ο φίλος σου, έχει την αλήθεια !
Μην ανοίξτε το σπόιλερ αν δε έχετε δει πρώτα το νέο επεισόδιο.
Spoiler
σαμπρέλα αυτό ήτο τελικά όλα κομπλέ (εννοούσα αν βγήκε χθες στο αμέρικα)
το σπόιλερ είναι σπόιλερ εε
Spoiler
βαρεθηκα
και οι μπαγλαμαδες βγαλαν ανακοινωση οτι στην 4η σεζων θα αλλαξει ο ηθοποιος που κανει τον Τυριον
Καλό μήνα Ροζγουελλ.
χεχ στο παρατσακ
Θα συμφωνησω με Ανχολη σε αυτο που λεει, αλλωστε οι προσδοκιες ηταν "χαμηλες" λογω του οτι περιμενα ακριβως αυτο που ειδα, ενα προπαρασκευαστικο επεισοδιο. Τα χουμε πει ξανα αλλου, οποιος θελει μαχες και ναυμαχιες και εκρηξεις, να δει αλλη σειρα. Ολα τα πιονια πρεπει να μπουν στη σκακιερα σε συγκεκριμενες θεσεις πριν ξεκινησει η σεζον για τα καλα, μια χαρα εγινε αυτο, απλως θα θελα να δω κι εγω Αρυα Σταρκ, ντροπη να απουσιαζει ΕΝΤΕΛΩΣ απο το επεισοδιο. Λαννιστερ ψοφα (παει σε οποιονδηποτε εκτος Τυριον).
εγώ από την άλλη κάθε φορά που βλέπω τον Tywin Lannister λέω πόσο γαμάτος οίκος είναι, και ουσιαστικά από τους πιο "αληθινούς".
No Strong Belwas though? :(
μη μας αναγκάζετε (σε όσους βαρέθηκαν στο επεισόδιο) να κάνουν orili σχόλια σε αυτά που γράψατε. Η σειρά είναι τηλεοπτική, ποτέ δε θα μπορούσε να μεταφερθεί όλο το βιβλίο και οι χαρακτήρες του στη σειρά, οπότε δεν κρίνουμε έτσι. Κανείς δε θα έπρεπε να γκρινιάζει που ο Belwas δε θα είναι στη σειρά (σιγά το ρόλο στην τελική), ούτε για τις αλλαγές στους άλλους χαρακτήρες, έχω πίστη ότι όλα έχουν νόημα. Ούτε με νοιάζει που δε δείξαν μάχη, τα λίγα δευτερόλεπτα των δράκων προφανώς εξάντλησαν το budget, όσα υπονοούνται μπορούν και να μην τα δείχνουν (σαν όλες τις μάχες του Robb). Γκρινιάζω γιατί η σειρά βασίζεται κυρίως στους χαρακτήρες της και πολλοί παίζουν σα να είναι έτοιμοι να βάλουν τα κλάματα. Η Daenarys έχει μεγαλώσει από το πρώτο βιβλίο, η ηθοποιός είπε ότι μια τέτοια αλλαγή στη συμπεριφορά της από την πρώτη σεζον θα ξένιζε τον τηλεθεατή, είχε δίκιο. Αλλά είμαστε στην τρίτη σεζόν, πλέον διατάζει ολόκληρο στρατό, έχει δράκους και ακόμα κοιτάει σα κοριτσάκι που περιμένει το μπαμπα της να τη σώσει από όλα αυτά. Αν δε δείξει λίγο νεύρο στη συνέχεια θα είναι μια αποτυχημένη ενσάρκωση χαρακτήρα.
Είναι και μερικά άλλα, ξαναβλεπω το επεισόδιο τώρα, ίσως να υπερέβαλλα, αλλά αν συνεχίσουν με διαλόγους "your fathers died as heroes to defend all of us", θυμάμαι κάτι episode 1 και γενικά a bad feeling I have about this.
επίσης τι valar dohaeris για τίτλο επεισοδίου, πλάκα κάνετε
καταρχας κανεις δεν βαρεθηκε το επεισοδιο.για τον belwas δεν βαλαμε και τα κλαμματα απλα θα ειχε μια σχετικη πλακα να τον εδειχνε ετσι απλα.αλλωστε σιγα το σημαντικο ρολο.μια μαχη που δινει και που τρωει τα locust.και τελικα αλλος γκρινιαζει περισσοτερο.λολ
για την 3η σεζόν έχω περάσει στην άλλη μεριά, αυτών που έχουν διαβάσει τα βιβλία (σχεδόν, στην αρχή του 5ου είμαι)
παρολαυτά, αδυνατώ να καταλάβω την ψυχαναγκαστική επιθυμία να ρθείτε όσοι τα χετε διαβάσει, να σχολιάσετε σώνει και καλά τη σειρά
χαλώντας το για τους υπόλοιπους, χωρίς σποϊλερ μάλιστα μια μέρα μόλις μετά το 1ο επ
μιλάμε για γνήσια νερντίλα, όχι αστεία
ισχύει ότι έχει φύγει η καύλα του 1ου κύκλου (κ εγώ μαζί με το 90% ξεκίνησα μετά τον 1ο τα βιβλία). δε με χαλάει παρόλα αυτά που τώρα το παρακολουθώ σε πιο χαλαρή φάση.
για την ώρα, δεν αγχώνομαι και περιμένω να βγουν 2-3 επεισόδια ακόμη για να ξεκινήσω να βλέπω.
Πεστα. Τα πραγματικα "ενοχλητικα" (σιγα, δε μας ενοιαξε και πολυ) πραγματακια του επεισοδιου ηταν καποια χιλιοπαιγμενα απο αμετρητες ταινιες και σειρες στο παρελθον τρικ, οπως για παραδειγμα η "αποκαλυψη" του Mance Rayder (φιλε δε σε ειχε καταλαβει κανενας, μα ολοι νομιζαμε οτι ησουν ο ξανθος~!~!!!! :roll: ), και το κοριτσακι που τελικα ητο ηβολ (μα πως γινεται να εβγαλε τετοιο ζωυφιο απο τη μπαλα, γουαουου ηταν τελικα ΚΑΚΟ το γλυκυτατο κοριτσακι).
πληζ, κάνουμε ό,τι και για κάθε άλλη σειρά, σχολιάζουμε μετά την προβολή του, πουντο παραξενο δεν καταλαβαινω. Και σε σχέση με τις αλλαγές που έχουν γίνει, κανείς δεν κλαψομούνιασε, το αντίθετο θα έλεγα, συγκρατημένοι είναι όλοι, ακόμα και στο επίσημο φορουμ. 'Οταν βγήκε το Lord of the Rings γινόταν πανικός, τωρα σας πείραξε η νερντίλα. Ανχολάκο μαζέψου, γίνεσαι εκνευριστικά χαζός.
Η ενσάρκωση της Daenarys είναι άνευρη, ανεξάρτητα από τα βιβλία, τι να κανουμε τωρα
http://www.youtube.com/watch?v=1CLCOvZOh1o
σπόιλερ ε, με προσοχή
Spoiler
Όταν τα έλεγα για το πουτανάκι με λέγατε γραφικό όμως !!!
Νταξει χα-χα το βιντεάκι αλλά τα τυπάκια που πριν βγει το lord of the rings λέγανε "Δράκοι και μαγικά; τι είμαστε, παιδάκια;" και τώρα είδανε και Game of Thrones και πωρώνονται μπορούν να πάνε να ψοφήσουν.
Κατά τα άλλα προσωπικά διαφωνώ με Eni για τη Daenerys, στο σημείο που βρίσκεται η σειρά την απεικονίζουν σωστότατα imho. Αλλά οκ, ίσως είμαι λίιιιγο biased (να ψοφήσει η κλαψομούνα κλπ)
Eni, δεν χρησιμοποίησα την λέξη "κλαψομούνιασε", για νερντισμό μίλησα :)
ας γίνω πιο σαφής με ένα δικό σου απλό παράδειγμα, μιλας για
Spoiler
ας είμαστε πιο φειδωλοί λέω ή τουλάχιστον παιξτε με σποιλερ
http://www.oranica.info/wp-content/u...ar-spoiler.gif
Μάγκες ανήκω στο 10%, την σειρα την βλέπω χαλαρά και δεν κολλαω σε λεπτομεριες. ακόμα πχ δεν έχω δει το νεο επεισοδιο. μπορώ όμως να κάνω κανα σχόλιο για αυτά που βλέπω ή όχι; έτσι; Αν ήθελα να σας το χαλάσω θα σας ελεγα 1 λεξη και θα με κυνηγουσατε.
πέρα από τον παυλο, μερικοί έχετε πάει στην άλλη άκρη και κάνετε ό,τι κάνουν οι book purists απ'την ανάποδη. Δεν ξέρω τι κάνουν οι φίλοι σας στο φβ, αλλά εδώ μέσα ούτε τσαντίστηκε κανείς με τις αλλαγές (τουλάχιστον στο 3χ1), ούτε αφορίστηκαν οι δημιουργοί, ούτε βγήκε κανείς να πει οτι εμεις ξέρουμε την αλήθεια και κραταμε την παράδοση. Θυμηθείτε τι συζητήσεις γίνονταν για το λοστ μετά από κάθε επεισόδιο και μην ποστάρετε για rage of thrones, είναι αστείο. Έχω κάθε δικαίωμα να βρίσκω ένα επεισόδιο βαρετό και μια ηθοποιό λίγη (ο wraith απαντησε σαν ανθρωπος), δεν έχει να κάνει με ελιτισμό των αναγνωστών αυτό. Το ίδιο βαρετά βρίσκω και πολλά επεισόδια και ειδικά διαλόγους του big bang theory και εκεί δεν παίζει κανένα βιβλίο. Εδώ και μιαμιση σελίδα απολογούμαι επειδή βρήκα (την πρώτη φορα) το επεισόδιο βαρετό, χωρίς να την πω σε κανέναν επειδή του άρεσε ή να αναφέρω "και τι έχετε να δείτε στη συνέχεια", εσείς βγήκατε σαν τις μεσημεριανες πανελατζούδες να κράξετε. Οπότε ήρεμα.
Παυλε, σποιλερ δεν έβαλα γιατί δεν αναφερόμουν στο στρατό που αναφέρεις εσύ. Από τη δεύτερη σεζον έχει ανθρώπους να διατάζει (που την ακολουθούν αυτοβούλως) και παίζει όπως παίζει. Ο στρατός της είναι μικρός, αλλά αναφέρεται πολλές φορές ότι they follow strength, κάτι που δε δείχνει.
καλώς, δεκτό