Έτσι είμαι εγώ, γλάστρα, μ' αρέσουν όλα.
Printable View
Έτσι είμαι εγώ, γλάστρα, μ' αρέσουν όλα.
Demon - Remembrance Day
Παιδιά το κομμάτι απλά σκοτώνει με τις ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ μελωδίες του..............
Καρκίνο στο στομάχι ο Dio λέει. Ακυρωμένη η περιοδεία. Τον εντόπισαν νωρίς, μπορούν να μας πουν οι γιατροί τι πιθανότητες παίζουν;
:|
όχι ρε γαμώτο! και είναι τόσο νέος :(
Και περισσότερα εδώQuote:
...Lastly we would like to welcome Daniel O'Sullivan into the pack. We all know that God exists as three persons, but now is the dawn of the triangular pyramid.
ULVER, the stray dogs of Athens, November 26 2009.
πω. συνεργασία με sunn. 60s covers. οσάλλιβαν κανονικό μέλος. πεθαίνω με ένα μεγάλο χαμόγελο.
=[
http://www.roughtrade.com/site/produ...es/318517L.jpg
Αυτό το πήρατε χαμπάρι; Σινγκλάκι είναι, 2,5 λίρες από το σάιτ της μπάντας. Το άλμπουμ βγαίνει τον Απρίλη γαμώτο.
Υπάρχει ακόμη αυτό; :touched:
@stam: τι είναι το "music of islam" στο sig σου;
Είναι αυτή η υπερσυλλογάρα. Highlights το vol 13 με τα πακιστανικά (αυτό που είδες στο σιγκ), το vol 4, το vol 12 (ιρανικό σαντούρι :pink:), το vol 11 (γιατί το ούτι είναι το καλύτερο όργανο στον κόσμοντα) και το vol 10 αν έχεις όρεξη για κάψιμο, που ναι ηχογράφηση ολόκληρης λειτουργίας σε τζαμί στο Σισλί της Ιστανμπούλ. Γενικά είναι τούμπανες ηχογραφήσεις όλες, και εξαιρετικά ομοιόμορφες. Κάθε δίσκος που μου άρεσε με έβαλε σε ένα ωραίο περαταίρω ψάξιμο.
Αν βαριέσαι να τα κατεβάζεις μπορώ να στα γράψω σε ένα DVD, κάπου, κάποτε, όταν.