τι εννοείς σνες και μετά; σου χάλασε σνες; :?
λίγο καιρό πριν, πήγα σε ένα ημιυπόγειο που χρησιμοποιούμε για αποθήκη 10 μέτρα απ'το σπίτι μου. υγρασία μέχρι αηδίας, θέρμανση μηδέν, όλα χάλια γενικά. ε σε ένα πραγματικό ξεθάβινγκ και μπλαστ φρομ δε παστ μαζί, βρήκα το σνες μου και το πήγα σπίτι για δοκιμή. μοντέλο αγορασμένο το 93 (κατασκευής 92) και παρατημένο 10+χρόνια στις συνθήκες που σου είπα. παίζει γαμάτα με μοναδικό πρόβλημα το σταρτ στο χειριστήριο που θέλει λίγη δύναμη παραπάνω.
όταν βρω το μάστερ σύστεμ μου θα ενημερώσω για την κατάσταση του.
μην τα λέμε για το πσ3, εγώ σε σλιμ την πάτησα 20 μέρες από την αγορά του με official firmware που απαιτούσε για να μπω στο πσν. όλα σκατά είναι, τι φατ και τέτοια. και περί εγγύησης πάλι καλά είστε. έχω ακούσει για ιστορίες με χαμένες εγγυήσεις σλιμ που δεν το δεχόντουσαν!!!! (το οποίο έχει 5 μήνες που βγήκε ξέρω γω).
και να μην ξεχνάμε και το κουτί μέρες που είναι, τελευταία βγάζει προβλήματα με το dvd drive του. ανοίγει ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ. τις περισσότερες φορές πατάω το κουμπί, κάνει έναν ήχο και μετά απόλυτη απραξία. με κανά 2,3 ρηστάρτ περνει μπρος αλλά το βλέπω μέσα στο καλοκαίρι που πιάνουν οι ζέστες, να το στέλνω για επισκευές. πρώτη φορά μετά από 2+ χρόνια όμως
τα μεγαλύτερα σκυλιά πάντως είναι τα γκεημ μπόυ ε. έχω δύο μοντέλα, ένα με την μαυροκίτρινη οθόνη (κατασκευή ΤΕΛΗ 80ς) και ένα πόκετ, τα οποία έχουν γαμηθεί εξωτερικά απ'την χρήση, αλλά αρνούνται να μην λειτουργήσουν!!! τι φάγανε νεράκι, τι σούτια, τι βούτες, τπτ αυτά, εκεί στον αγώνα