κι άλλο.
Printable View
κι άλλο.
Λοιπον ,δεν ξερω που και γιατι αλλα επεσα πανω στους Perfect Pussy ,ο οποιοι ειναι ντεμεκ ανερχομενοι του χαρντκορ πανκ/νοιζ ροκ της αμερικα και γαμανε και δερνουν και παπαρια μεντολες.Προσπαθησα να ακουσω το αλμπουμ τους Say yes to love και ουτε μεχρι το 4 - 5 κομματι δεν εφτακα.Μου θυμισαν κουραδιες τυπου Wavves και λο φαι και γαμησε μας.Αυτο που θελω απο το φορουμς μας ειναι να ακουσει καποιος το αλμπουμ ή κανα τραγουδι τους μπας και με πεισει να τους δωσω καμια ευκαιρια.Αυτα.Ευχαριστω
γευση πρωτη
γευση δευτερη
Εντιτ:απο το πιτσφορκ τους εμαθα ( ναι ξερω φτου μου )
Για το αλμπουμ ψαχτειτει στα γνωστα στεκια :grin: αλλιως να σας το ανεβασω και πμ
Spoiler
erwtisi:
exei dei kaneis twrini fwto tou tom gabriel fischer xwris skoufi? exei karafla apo katw etsi den einai?
το 2006 η κατάσταση ήταν αυτή:
Spoiler
οπότε σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου, νομίζω ότι σήμερα βρισκόμαστε κάπου εδώ :
Spoiler
Μπα, έτσι ήταν ήδη το 2006.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=kYP5HeIZTgE#t=54
http://3.bp.blogspot.com/_5tY-XfbgJe...00/ADGCIHF.jpg
οπότε σύμφωνα με τους δικούς μου υπολογισμούς, σήμερα μάλλον βρισκόμαστε κάπου εδώ:
Spoiler
Είχαν σβήσει ΚΡΑΣΑΤΟΡ τότε απ' τον χάρτη, έτσι;
Έπειτα από τρία χρόνια, οι Trap Them κυκλοφορούν LP με τίτλο "Blissfucker". Ακούμε το πρώτο κομμάτι, Salted Crypts
όχι τότε, λίγο πιο μετά.
εκείνη τη μέρα είχαν σβήσει κάτι twisted sisters και κάτι crimson floroi :P
Κάτσε ρε... Τώρα είδα που λέει Rockwave. Ήταν μέρα όταν παίζαν στο χωράφι, θα μας τρελάνει; Φίλος που ανεβήκαμε μαζί μισολιποθύμησε απ' τη ζέστη κιόλας (και την πώρωση). Ποντάρω τα λφτά μου ότι είναι απ' το Gagarin, εκεί νομίζω είχε γίνει με Κρασάτορ.
στο βίντεο είναι το τελείωμα του synagoga satanae (τελευταίο κομμάτι στο σετ τους πάντα) και είχε πέσει το σούρουπο.
O Edlund φεύγει λέει από τους Tiamat. Δλδ από την one-man μπάντα του που συμπληρώνει εδώ και κάπου 20 χρόνια με sessionάδες.
Από το FB των Tiamat:Θεούλης.Quote:
I have decided to leave Tiamat. My health etc.. Doesn't work anylonger. I say leave because I don't claim anything Tiamat. If the other guys wanna continue, fine.. Go ahead. Get a great goodlooking vocalist, sign to Century Media & just do it. But I'm out & not even intrested apart from wishing all the best for the band. All contracts & such will be handed out to Anders, lars & Roger, if they're into it. I want nothing from this, I was spoiled too much of being an adult. Give someone a better chance. I will do the four festivals we have booked for the summer. Face it, there are other bands, plus even Tiamat might get better! Love my brothers & thank YOU for your support! KISSES!
Quote:
J Mascis joined Dave Grohl, Pat Smear, and Krist Novoselic for a secret gig at Saint Vitus after the Nirvana Hall Of Fame induction for a crowd of around 200 people.
ξέρει κάποιος που αλλού έχει ακουστεί αυτή η μελωδία;
είναι η φιλική εκδοχή αυτού
https://www.youtube.com/watch?v=Gtx_UisuXAY
Καινουργιο τραγουδι απο τους Mastodon .Το αλμπουμ βγαινει στις 29/4 και θα λεγεται Once More Round the Sun.Αιντε να δουμε
Καινουργιο κομματι και ακουστικ αλμπουμ να ερχεται 3 Ιουνιου απο τον Μπαζ των Μελβινς:
http://www.avclub.com/article/hear-n...ing-buz-203455
Με εκνεύριζε πάντα που στο δεύτερο album των Γιαπωνέζων The stalin (κομουνιστές Hardcorάδες,κλασσικό hardcore μάλιστα),τα περισσότερα τραγούδια δεν ήταν τόσο τσιτωμένα όσο αυτό.Μου αρέσει το album στο σύνολο του αλλά θα μου άρεσε περισσότερο αν ήταν πιο γρήγορο.Δεν ξέρω αν έχετε κάποια αντίστοιχη άποψη για κάποιο album από κάποιο συγκρότημα που σας αρέσει.Αν ναι λέτε.Κουβέντα να γίνεται.
https://www.youtube.com/watch?v=j8Y9H5bl-ec
Κόπανε, δεν είσαι αστείος ρε φίλε. Τράβα αυτοκτόνα, και μην στεναχωριέσαι, στην κηδεία σου θα παίξουν σόλο κλαρίνα που τόσο σου αρέσουν.
Δεν ξερω ποιος ειναι ο κοπανος ή τι τρεχει μεταξυ σας αλλα αρκετα ψημενοι οι the stalin.
Χαλάρωσε ρε.Δεν κάνω πλάκα,δεν προσπαθώ καν,σοβαρά μιλάω.Δεν αμφισβητώ την ιστορία και την ποιότητα των The Stalin που ήταν και είναι μακράν η καλύτερη μπάντα της Ιαπωνίας και η πιο κάφρικη σε θέματα ζωντανών εμφανίσεων.Εξάλλου.Είπα.Μου "αρέσει" ο δίσκος,μα πάρα πολύ.Έίναι ένας από τους πρώτους Hardcore δίσκους που άκουσα ποτέ μου.Απλά θα μου άρεσε περισσότερο αν ήταν τόσο γρήγορα όλα τα τραγούδια.ΤΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙΣ?Σε ενοχλεί του ότι έχω απλά διαφορετική άποψη?
Όσο για τα κλαρίνα που προφανώς δεν γουστάρεις και που γουστάρω.Μπορείς να τα συναρμολογήσεις εκεί που δεν σε βλέπει το φως του ήλιου.Αν και δεν πιστεύω ότι οι θρηνητικές μελωδίες θα ακουγόντουσαν το ίδιο καλά εκεί μέσα.Εφόσον δεν μπορείς να απαντήσεις σαν άνθρωπος.
Υστ.Ευχαριστώ για τα λινκς πάντως.
Με ενοχλεί που είσαι fake profile ενός βλάκα, που του θίξαμε τα κλαρίνα, και το παίζεις Reject.
Αλεξ απλα δεν απαντας...
δεν υπαρχει ελπις
Μεγάλη ιδέα έχεις για τον εαυτό σου μαν και το λήγω εδώ.
Πάω να ακούσω τα κλαρίνα μου μαζί με Stalin.
Peite thn istoria.
φιλε Δε Κοπανε με αναγκαζεις να ξαναεκθεσω τις ραγαδες μου...
Spoiler
μερες που ειναι κριμας να πιανουμε τα στυλα ξανα ε?
:touched::touched::touched::touched::touched:
Spoiler
σαρανταεξι νουμερο φοραω
το μάστοντον με κάνει να πιστεύω ότι υπάρχει ακόμα μέτσαλς
αρχίδια
ΚΑΛΩ ΤΟΝ ΛΕΚΕ
Τι πρέπει να ξέρω για και τι ακούω από Silkworm;
Είμαι γρήγορος δεν μπορείς να πεις.
Καλό είναι να ξέρεις πως είναι απ'τις πολύ καλές indie rock μπάντες της δεκαετίας του '90 στον Αμερικάνικο χώρο που με μεγάλη συνέπεια ηχογράφησε από καλά μέχρι άψογα άλμπουμ μεταξύ 1992-2004. Στα περί άλμπουμ πας 'In the West' & 'Libertine' απ'την πρώτη περίοδο κ 'Lifestyle' & 'Italian Platinum' απ'τη δεύτερη. Στα πρώτα δύο συναντάς τραχύ, ευθυτενές κ υπερμελωδικό indie rock, στα τελευταία δύο τα ίδια αλλά κάπως πιο επαγγελματικά.
Διέλυσαν αφότου πέθανε ο ντράμμερ τους, κ οι υπόλοιποι συνεχίζουν σαν Bottomless Pit. Αυτούς τους έχω αφήσει στο πρώτο LP που λέγεται 'Hammer of the Gods'. Καλό είναι!
Έχει γυριστεί κ ένα documentary για την μπάντα.
Αστραπή! Ξεκινώ από τους δίσκους που αναφέρεις, συνεχίζω με ντοκιμαντέρ και καταλήγω με μελέτη δισκογραφίας, θενξ :)
με μπριζωσατε να τους ψαξω και εγω αλλα λινκ δεν βρηκα ΠΟΥΘΕΝΑ. παιζει καμια βοηθεια? θενξ
Ακούμε το νέο Woven Hand.
αρνούμαι να το βάλω στο live events
Quote:
of Montreal Live @ six d.o.g.s
16 Ιουλίου
Προπώληση 25€
Ταμείο 28€
Όχι δεν είναι αστείο, μας πήρε αρκετές μέρες να το συνειδητοποιήσουμε. Οι of Montreal Live στο six d.o.g.s. Και τώρα που το γράφουμε, τώρα που έχουμε δει έτοιμες τις αφίσες, ακόμα δεν το πιστεύουμε! Αλλά είναι αλήθεια. Μία από τις πιο αγαπημένες μπάντες του Ελληνικού κοινού, σίγουρα το πιο φιλόδοξο από όλα τα bookings που έχει κάνει στα εδώ και σχεδόν 5 χρόνια του το six d.o.g.s, η μεγαλύτερη τιμή εισόδου που είχε ποτέ σε event του, θα παίξει live για αυστηρά και μόνο 250 άτομα. Ναι, θα μπορούσαν να κάνουν Sold Out πολύ μεγαλύτερους χώρους, αλλά πόσο φανταστικά τέλειο θα είναι να παίξουν σε μικρό χώρο?
Τετάρτη 16 Ιουλίου λοιπόν, με έξτρα air condition εγκατεστημένα, ειδικά για τη βραδιά, ο Kevin Barnes και η (μεγάλη), παρέα του θα ανέβουν στο stage του six d.o.g.s και θα παίξουν μία intimate συναυλία για λίγους. Τα setlist τους δεν ετοιμάζονται ποτέ πριν τα live τους, οπότε ελπίζουμε να παίξουν πολλά από τα αγαπημένα μας.
τα αφηνω εδω απλα να υπαρχουν...πειτε γνωμες
den iparxei tipota pou den iparxei telika. edw exoume sindiasmo oi! k heavy metal apo tous battle ruins, mpanta me epifani meli tis vostonezikias skinis (magic circle, rival mob, stone dagger k alloi). tha thela na poun gnwmi oi troumetalloi alla k oi pankides
http://www.youtube.com/watch?v=qPOUftahzFk