Τέλειο είναι, αλλά φτιάξτε και άλλο ένα που αντί για electric requiem θα λέει "Σκάσε πια γαμώ το σπίτι σου", θα είναι χρήσιμο για μελλοντικά ποστς.
Printable View
Τέλειο είναι, αλλά φτιάξτε και άλλο ένα που αντί για electric requiem θα λέει "Σκάσε πια γαμώ το σπίτι σου", θα είναι χρήσιμο για μελλοντικά ποστς.
Βασικά τα χρώματα από το πάνω λόγκο με τα χρώματα του dark στο profile που έχω δεν ταιριάζουν.
Ενώ το προηγούμενο μωβάκι και τα ροζ λουλουδάκια ε?
Α ωραία, δηλαδή επειδή το προηγούμενο δεν ταίριαζε (που για μένα ταίριαζε), δεν πειράζει που δεν ταιριάζει αυτό.
και για μενα ταιριαζε. φτιαξτε ενα μπιζαριος και βαλτε μου την χελο κιτυ πλς.
Ωρέος ο ροτσένκος, κρατήστε το μόνιμα θα έλεγα. Αμα θέλετε σας κάμω κι εγώ ένα τέτοιου τύπου.
ΕΝΑ ΜΠΑΝ ΣΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΡΙ -->http://www.electricrequiem.com/forum...925#post992925
μπαν και γκαζάκια στο πισί ει δυνατόν.
Εγω τον θελω. :P
yparxei to msn :P
egw lew na kanoume poll :P me epiloges mpan kai ksylo kai na ton exeis sto msn na sou afierwnei diafora tragoudia i na meinei edw :P
apo tous pio wreous new users o trolololo. alloi theloun mpan.
:pink: :pink:
0:45-0:54
http://www.youtube.com/watch?v=-DAtfX5zJHA
ρε σεις απο το απόγευμα η απεικόνιση του φόρουμ γαμιέται. το μπάννερ ενώ έπιανε παλιά όλο το πάνω μέρος ξαναπήγε μόνο αριστερά, μου βγάζει κάτι μαυρίλες που χωρίζουν τα πόστ στη μέση πολλες φορές, και το κουμπί "reply to thread" μαζί με τους κάτω σελιδοδείχτες είναι τέρμα δεξιά έξω απο το περιθώριο, πάνω σε μαυρο (δεν ξέρω πως λέγεται "επιστημονικά" αυτό το bug, αλλά) wtf???
μήπως να ξανακάνουμε κανένα diy live & events thread? δεν έχει βολέψει τον κόσμο να ανοίγει νέα θρεντς για κάθε τέτοιο event. μη πείτε ''ας τον βόλευε''
Εμένα μια χαρά με έχει βολέψει πάντως και μια χαρά ανοίγονται νέα θρέντς για κάθε τέτοιο ιβέντ και ίσα ίσα δε χάνονται λάιβς. Τώρα αν οι βόρειοι είστε πιο τεμπέληδες, δε σας φταίμε. Φτιάξτε ένα "dyi βουλγαρία" να τελειώνουμε.
ειμαι με τους βουργαρους σ'αυτο
ενα diy κι ενα τζενεραλ λαιβ θεμα το προτιμουσα
δεν αναφερω ουτε το 1/5 των λαιβ που γινονται επειδη πρεπει να ανοιξω νεο θεμα
θα πει κανεις και τι εγινε κι εκει δεν θα χω κατι να ανταπαντησω
ε ναι αν ανοίγουμε για το κάθε λαιβάκι εδώ κι εκεί θα γίνει χαμός από threads και μετά:
tl;dr. να πει και ο πινατέρο και η διοίκησις.
θα κάνουμε ένα do yourself it βουλγαρία μόλις πιάσουμε δουλειά και γίνουμε άνθρωποι.
αλλά μέχρι τότε δε νομίζω πως απαγορεύεται κανείς να κάνει και ξεχωριστό θρεντ, εφόσον υπάρχει ένα που θα τα μαζεύουμε. ντραγκον το είχες κλείσει και σε φάση πείτε άλλα άντε γαμηθείτε την προηγούμενη φορά γι'αυτό το ξανακάνω θέμα.
Βαλτε αυστηροτερο moderating, οσο και αν αυτο κακοκαρδισει καποιους!
Eπιτελους λιγη ταξη και ασφαλεια στο ΕR μας! Δεν ειναι δυνατον να αφηνονται ελευθερα διαφορα ανατρεπτικα στοιχεια τυπου αμνιζιακ.
Κοιτα, καταρχην εν μερει ειμαι τroller στο φορουμ αυτο οποτε μου αρεσει η αρβαλα και ο χαβαλες. Επισης το ΕΡ ειμαι παρειστικη φαση, με πολυ χαλαρα ορια moderating. Τριτον, απευθυνεται σε νεαροκοσμο.
Εχοντας τα παραπανω υποψη, ναι ρε μαγκα, χρειαζεται πιο αυστηρο μοντερεητινγκ, κατ' εμε, πως να το κανουμε!
ειμαι δουλεια τωρα παιδια, μπορω να ποσταρω αλλα οχι πολλα πραγματα οποτε θα το αφησω για αργοτερα και γιατι πιστευω οτι χρειαζεται ενα Χ αυστηροτερο (οχι αυστηρο, απλα λιγο πιο σφιχτο ρε παιδι μου) ειναι πολλα πραγματα!
Το παραπανω ποστ χωρις ΙΧΝΟΣ τρολλαρισματος!
ναι, αλλά μη μας αφήνεις σε αγωνία
Πχ αυτο! Κλασσικο παραδειγμα βλαβης!
Χωρια απο τα τρολς/σπαμμερς, ερχεται ο καθε πικραμενος και πουλαει ειρωνια και μουρη κτλ.
Δε λεμε να το κανουμε οπως αλλα φορα, ειπαμε παρεα και νεαροκοσμος ειμαστε αλλα εχει παραγινει το κακο!
Στο τελος θα καταληξουμε να διαβαζουμε μονο RPG θρεντ!
Τεσπα, εγω τα πα, απο οτι ειδα δεν υπαρχει και πολυ συμπαρασταση οποτε cheers!
πιε νερό με όζον. βοηθάει
αν κανω click στις διαφημισεις του google κερδιζετε κατι η δεν εχει σχεση το κλικ μαυτες?
γιατι καλο ειναι να στηριζουμε και λιγο το τσαμπε site ε.
θα κανουμε το χρεος μας προς το φορουμ.
Έχουν μπει σε σωστό σημείο, καμιά φορά τα κάνω κλικ κατά λάθος.
υπάρχει κάνα πλάνο για δημιουργία "χωλ οφ φέημ μούτζας/πινκ" or sth ή τζάμπα φασκελωνόμαστε?
Ψηθείτε για spoiler και utube tag στο quick reply. Έλα φανταστική αντμιν, μια κίνηση είναι!