αυτο που εκανε η Χ εννοουσα..αλλα και απλα το χρωμα να επεκτεινετε καλα ειναι...απλα θα ελεγα για μια ακομα φορα την κοκκινη πανω μπαρα να τη βγαλετε γιατι το ινμποξ δε θα φαινεται
Printable View
αυτο που εκανε η Χ εννοουσα..αλλα και απλα το χρωμα να επεκτεινετε καλα ειναι...απλα θα ελεγα για μια ακομα φορα την κοκκινη πανω μπαρα να τη βγαλετε γιατι το ινμποξ δε θα φαινεται
Μωρέ για όλους το φωνάζει, μη σε μέλλει. Πλάτυνε το εκεί απλά μένα φώτοσοπ ή κάτι, κι ας το πλάισιο. Ειμαστε μαζί σου.
Νομίζω πάντως πως δείχνει καλύτερο με τα γράμματα να φτάνουν πιο δεξιά.
Η μπάρα μια χαρά δείχνει και με το κόκκινο. Καμία διαφορά.
α, εμένα η μπάρα μ' αρέσει κιόλας με το κόκκινο. καλά, για αρχή το κάνω λιγάκι πιο μακρύ κι άμα αρχίσει να κάνει βλακείες τύπου scroll σε κανέναν πείτε.
:thumbsup:
Φέρτε πίσω την κατσούλα!
εμενα πεφτει πανω στα γραμματα αλλα δεν με ενοχλει
αυτο που εκανε η Χ πιο ωραιο παντως! και αν σου χαλαει το κονσεπτ
βαλε και απο τα δεξια την τυπισσα που φωναζει
να εχουμε και λιγη δεξια στο φορουμ!
ε κονσεπτικα δες το
φωναζουν πολλοι ξερω γω!
μου κάνει περισσότερο σε "αγάλματα δεξιά κι αριστερά απ' την πόρτα" παρά σε σοβιετοκουλτούρα μετά.
οοοοκ!!! :D
σεβασμος στην εμπνευση του καλητεχνη!
ευτυχώς έχει πεθάνει καμιά 50αριά χρόνια, αλλιώς έτοιμο το είχα το ε-μαηλ.
Έκανα το φόντο να εκτείνεται σωστά στο Dark. Αυτό θέλουμε;
είσαι μεγάλος! και το bright-fap-fap και το bright-fap-fap!
κονστρουκτιβισμός στην κυριολεξία
δεν το συνηθίζω, αλλά :pink:.
αν πηγαινε στην μεση??
οχι ε?!
ωραιο logo
Εσπειρε...
Μεγαλώστε ρε σεις κι ενα τσακ το ύψος να φύγει αυτή η άχαρη γκρι γραμμούλα. Κατά τ'άλλα γαμει, μπράβο.
εντιτ: και βασικά while you're at it, μεγαλώστε λίγο το ΦΟΡΟΥΜ και σπρώχτε λίγο πιο δεξια το λόγκο να ισορροπήσει η φάση.
τα σπάει το logo
Μοχθηρο σχεδιο να προσκυνησουν ολοι την κομμουνιστικη Ρωσια που τοσο λατρευει το ταμαγκοθικ, βαζεις μια μαλακια ταμπελα με την Χαλοου Κιτι που ειναι πιο πουστικη και απο δυο αντρες να πηδιουνται για να μην πω κι απο τον μπιζαριο, και ξαφνικα με το που βαζεις αυτο το (γαματο οντως) ταμπελιδι πανω, ολοι ειναι με θαμπζαπ και γουορσιπ!
επιτελους....
καααλιγκα καλιγκα καλιγκα καλιγκα ει!
Люблю тебя всем сердцем, всей душою
το επόμενο μπάνερ να το επιμεληθεί Ξήγας παρακαλώ.
H ολη φασαρια ειναι οι 2 κοκκινες γραμμες? γιατι το ιδιο ειναι βασικα..Τεσπα, παω να γιορτασω σοσιαλιστικα τον Μαη.Εμπνευστηκα απο τις κοκκινες γραμμες...
δεν έχουμε όλοι γουάντ σκριν 48άρες παλιοκαπιταλόσκυλα του κιερατά
να επανέλθει το "μήκος" του λόγκο στα προηγούμενα μεγέθη για δε χωράει κ κάνει σκρολ δεξά ζερβά κ σπάει νεύρα
γαμεί όμως
Kαλά τι ανάλυση/οθόνη έχεις? Εγώ σε 17αρα 1280x1024 μια χαρά το βλέπω.
να μείνει το banner. είναι και σχετικό με την εποχή που διανύουμε και πολύ καλύτερο από το προηγούμενο με το γκαιη γατάκι :P
17άρα 1024*768
δεν πάει άλλο:S
=\
Το logo σε διαστάσεις καλά είναι, τα above_body, body_wrapper και below_body είναι που γαμιούνται είτε με margins left/right, είτε με position absolute όχι στο 0,0.
Φτιάχτε το css σας.
εχω κι εγω το ιδιο προβλημα με τον swollen, μου κοβεται το Μ στο τελος. =(
εγω γιατι βλεπω ακομα το γατι με κοκκινες γραμμες; =/
δοκίμασε να καθαρίσεις την cache του browser
πάτα F5.
Πειτε το ντε! Ετσι αξιζει.
Очень хорошо