εμ, φιλαράκι δεν πάμε να νοικιάσουμε σπιτάκι πάνω στη μεσσολογγίου, χωρίς να έχουμε στα υπόψιν την εξεγερμένη κ οργισμένη νεολαία :pink:
Printable View
εμ, φιλαράκι δεν πάμε να νοικιάσουμε σπιτάκι πάνω στη μεσσολογγίου, χωρίς να έχουμε στα υπόψιν την εξεγερμένη κ οργισμένη νεολαία :pink:
αγαπητοί συναγωνιστές , παρακαλώ έστω και με πι-εμ , πείτε μου περί "Μεσολογγίου τιμ" που είδα πρόσφατα και σε ένα τοίχο :) ευχαριστώ!!
oi "epanastates tis mesologiou" pou anavoun fwties katw apo ta spitia anthrwpwn,panw stous toixous autwn twn anthrwpwn, gia na zestathoun.
:pink:
Ας φύγουμε απ τη Μεσολογγίου κι ας πάμε στα σουπερ μάρκετ.
Με νευριάζουν οι θείτσες και οι θείοι που κάνουν σαν υστερικοί προσπαθώντας να πάρουν τη σειρά άλλου στα τυριά, στα ζαμπον ή στο ταμείο. Δηλ οκ, είναι παθέτικ ρε γαμώτη μου. Ή αυτοί που στέκονται πλάι σου στη σειρά για το ταμείο, σαν να αμφιταλαντεύονται για το αν θα μπουν σφήνα ή όχι, αλλά τελικά επιλέγουν να σε σκουντάνε λέγοντας "προχωρήστε, έρχεται η σειρά σας". Εντάξει, σόρυ που κατανάλωσα 5'' απ το χρόνο σου. Συγχύστηκα.
Οι θεοί είναι σε ουρές για ΔΕΗ κλπ, που στριμώχνονται, στριμώχνονται, στριμώωχνονται και τσααακ σου παίρνουν τη σειρά και χαίρονται. Για κλάματα φάση. Και αν τους πεις "συγγνώμη, είναι η σειρά μου", λένε "ΩΩΩΩ ΔΕ ΣΑΣ ΠΡΟΣΕΞΑ". Γιατί όμως, γιατί να είσαι τόσο κατινούλα, γιατί :/ Κάτσε στη σειρούλα σου ξέρω γω ή πες μου απλά "βιάζομαι, να περάσω μπροστά;".
Γρουμφ.
οι φιλοι που σε καβλωνουν και καλα για αυθορμητο ταξιδι αλλα την επομενη μερα (αφου ειναι νηφαλιοι ξανα) σου λενε "να το αφησουμε για ενα αλλο σ/κ για να το οργανωσουμε καλυτερα και ξυσταρχιδιασου"
χανγκοβερ και γαμωτοχριστο σου... στο κρεββατι ακομα τα ζωα μονο ο μαλακας σηκωθηκε και ετοιμαστηκε...:-x:-x
άν μάθεις τι μαλακίες προέκυψαν δε θα ξαναμιλήσεις γι'αυτό πίστεψέ με.... δεν κάνω πλάκα
ντωμεταξυς ο μαρινος ελεγε μαλλον για Μεσολογγι
αυτο του σωτου ειναι υψιστη μαλακια...αμα δε μπορειτε μη μπιντε
το ''παμε αυριο να τα γαμησομε ολα και ΠΑΟΚ κλπ''...και την αλλη μερα γαυρος και βαζελος