Τη στιγμή του σουτ
Τη στιγμή του σουτ
http://img145.imageshack.us/img145/2332/offside2.png
οκ σταματάω.
Λυπάμαι που δεν καταλαβαίνεις πως η ήττα μου από οσφπ βόλου είναι φυσιολογικό αποτέλεσμα διότι ήρθε μέσα στο γήπεδο αντίθετα με νίκες που έχεις πάρει εσύ από τις θεωρούμενες "μικρές ομάδες" που άνοιξαν τα πόδια και κάθησαν να χάσουν λόγω προηγούμενης συμφωνίας σε διοικητικό επίπεδο.
Το να σου πω περισσότερα που γνωρίζω δεν έχει νόημα μιας και είμαι άλλος ένας από το ιντερνέ οπότε οκ, μπορώ να λέω ότι θέλω.
Φέτος και κυρίως στο δεύτερο γύρο ο κατέλης περνούσε πριν τον αγώνα από κάθε πρόεδρο των λεγόμενων "μικρών ομάδων" (όχι δλδ σαν τη μεγάλη ομάδα της τρούμπας... ) προκειμένου να διασφαλίσει το αποτέλεσμα, αν του λέγανε μα και μου έβαζε τα κοράκια να καθαρίσουν.
Εγώ είμαι άλλος ένας από το ιντερνέ όμως οπότε μη δίνεις και τόση σημασία ξαναλέω, ότι μου κατέβει λέω.
Για τα υπόλοιπα παιχνίδια που λες ότι υπήρχαν στη συνέχεια του πρωταθλήματος, σου απήντησαν ήδη. Πρωτάκουστο να νικήσει η άεκ ή ο πάοκ το υπερμπουρδέλο.....
Το ότι πέρσυ που είχαμε ένα τίμιο πρωτάθλημα βγήκες πέμπτος για να σε αποκλείσουν αλβανοί ή άραβες (δε θυμάμαι) δε σου λέει τίποτα βέβαια.
Φίλε αμνήσιακ το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου του μαρινακιστάν δεν είναι σαν το πρωτάθλημα μπάσκετ που δύο έχουν ομάδα επιπέδου ευρωπαικού φάιναλ φορ και οι υπόλοιποι παραπαίουν, αν παιζόταν στα ίσα από τη διαιτησία και δεν ήταν μιλημένο από πριν δεν είναι έκπληξη να χάσω ούτε εγώ ούτε εσύ στη λάρισα το βόλο ή τη θεσσαλονίκη. ούτε και στην έδρα μου ή την έδρα σου από πάοκ άεκ ηρακλή καβάλα κλπ.
PS Αν δεν βλέπεις ότι ο πάντελιτς επιρρεάζει τη φάση ή όχι, ειλικρινά έχεις πρόβλημα. Περιέγραψέ μου δηλαδή που έπρεπε να είναι και τι να κάνει για να την επιρρεάζει.
Ειδικά στο ριπλέη από πίσω από το τέρμα φαίνεται καθαρά ότι η μπάλα σχεδόν περνάει κάτω από τα πόδια του.
Η διαιτησία ήταν καταπληκτική, δεν είχε ούτε μια αμφισβητούμενη φάση υπέρ μας ε. Μιλάμε για τάκλιν που δεν βγήκαν κάρτες, για περίεργα οφσάηντ, ανάποδα πλάγια (χεχ) κλπ εκτός από τις 3 φάσεις που αλλοίωσαν το αποτέλεσμα, από τις οποίες τουλάχιστον η μία ήταν τόσο καθαρή που θα τη σφύριζε και ο κοκαλης (ο μαρινακης μάλλον όχι). Και κάποιοι το συγκρίνουν με τη διαιτησία του πρώτου γύρου που είχε ένα πέναλτυ να συζητάμε και αυτό καθαρό.
πιστεύει ειλικρινά κανείς ότι το χθεσινό δεν ήταν εντεταλμένη υπηρεσία των κοράκων?
13 Μαρτίου ρε.
Κοιτάχτε ΠΑΟΚΙΑ να τους υποδεχτείτε με αγκαλίτσες, ναι;
Προσωπικά, ανυπομονώ. http://c3.ac-images.myspacecdn.com/i...cff9b8cfba.jpg
Μου αρέσει που βρέθηκαν και 10 άτομα να συμφωνήσουν.
Μέχρι στιγμής, λίγα μόνο από αυτά που έχουμε ακούσει από τους φίλους βάζελους για το πρωτάθλημα είναι τα εξής :
α) όλα τα παιχνίδια που δίνει ο γαύρος με μικρομεσαίες ομάδες είναι φιλικά. Κάποιοι από τους δημοσιογράφους σας έφταναν στο σημείο να γράφουν ότι ο Ολυμπιακός ξεκινάει το πρωτάθλημα με +36 (...). Αφού ρε παιδί μου γνωρίζεις πράγματα εσύ, ο ένας χρήστης ίντερνετ, δε μπορεί να μη τα γνωρίζει ΕΝΑΣ άνθρωπος στη διοίκηση σου. Γιατί δε γίνεται καμιά καταγγελία;
β) όταν ευνοείται ο Ολυμπιακός το παίχνιδι είναι στημένο ενώ όταν ευνοείστε εσείς (που γίνεται ΚΑΙ αυτό, μη τα ξεχνάμε όλα ξαφνικά) πρόκειται για διαιτητικά λάθη. Πάλι κάποιοι από "εσάς" φτάσατε στο σημείο να λέτε ότι ο Παναθηναϊκός ευνοείται επίτηδες για να καλύπτεται η παράγκα του γαύρου (...). Όποιος μου το εξηγήσει αυτό θα τον ευγνωμονώ αιωνίως μπδγ.
γ) μιας και ανέφερες το μπάσκετ, το έχετε καταντήσει το Ναό του Ανθρώπινου Λάθους, έχετε δικαιολογήσει εγκληματικές διαιτησίες, non calls και ό,τι άλλο βρίσκετε για να μη σπιλώσει κανείς την ομαδάρα σας (το ομαδάρα σας δεν είναι ειρωνικό).
Και πάλι ξαναγράφω ότι θεωρώ τη χθεσινή νίκη ντροπιαστική, δε γουστάρω τον Ολυμπιακό να κερδίζει με σφαγή του αντιπάλου, γουστάρω να τον βλέπω να κερδίζει δίκαια και να στήνονται λαϊκά δικαστήρια στην Παιανία 3 η ώρα το βράδυ και όχι να σας κάνουμε μάγκες. Και αν αξίζει να χάσει (όπως χθες) να το κάνει και με συντριβή κιόλας.
Τελειώνω με μια απορία : Αφού το πρωτάθλημα είναι ΟΛΟ στημένο και ο (εμετικός) Μαρινάκης τα έχει βρει με τις μισές ομάδες του πρωταθλήματος, γιατί ασχολείστε; Πραγματικά δε μπορώ να το καταλάβω, γιατί έχετε άγχος και νεύρα κτλ πριν ή κατά τη διάρκεια του αγώνα, αφού ξέρετε πού θα καταλήξει; Περιμένετε την Παναθηναϊκή Ψυχή να κερδίσει και το Μαρινάκη με τα τσιφλίκια του;
ρε αμνηζιακ, εσυ εγραφες εχτες οτι αν ειχε παει στους 4 οπως παραδεχεσαι οτι θα ηταν το δικαιο μετα το χτεσινο ματς
κ παλι δεν ειχε τυχη ο ΠΑΟ για τον τιτλο, οπότε εσυ εισαι αυτος που ξερεις πού θα καταληξει, οπότε εσύ γιατι ασχολεισαι?
Ε τώρα βρίσκεις το ίδιο να λέει κάποιος ότι ΓΝΩΡΙΖΕΙ για στημένα παιχνίδια με το να λέω εγώ ότι θεωρώ ότι δε θα χάναμε 4 βαθμούς περισσότερους από το βάζελο στα υπόλοιπα παιχνίδια;
ο πιτς λεει τα δικα του, το θεμα ειναι εσυ πώς εισαι τοσο βεβαιος για τον τιτλο απο το +4? σε ρωτησαν και ο ασιμουλης και ο σπιριτ κ δεν απαντησες
τα λεγα κ στον φορδ πριν 2-3 βδομαδες, τι ακριβως θελετε, να παρετε τον τιτλο χωρις αγωνες επειδη εχετε πιο ακριβο ροστερ ξερω γω?
Χμ δεν απάντησα επειδή δεν έχω διαβάσει τα ποστς των τελευταίων ωρών, ταξίδευα (και τώρα είμαι) Λάρισα (και ακούω Λαρισαίους να πανηγυρίζουν το γκολ).
Δεν είμαι σίγουρος προφανώς, το έγραψα και στην προηγούμενη σελίδα ότι όλα γίνονται και ποτέ δεν ξέρεις, απλά ΠΙΣΤΕΥΩ ότι το να φέρουμε Χ στην Τούμπα και να νικήσουμε την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη ΔΕΝ είναι καθόλου απίθανο σενάριο, ίσα ίσα που είναι το πιθανότερο και επίσης θεωρώ ισχυρό αβαντάζ το +4 και θα ήθελα να είχαν εξελιχθεί τα πράγματα έτσι ώστε να είμαστε δίκαια στο +4 και όχι άδικα στο +10. Δεν ξέρω τι το τόσο παράλογο λέω.
ισως την μερα που βρεθηκες στο αδικο +10 αντι για το δικαιο +4
θα πρεπει να μην εκανες εικασιες για το τι θα γινοταν στις υπολοιπες αγωνιστικες?
Δεν το καταλαβαίνω, όχι, γιατί να μη κάνω εικασίες;
Τη μέρα που βρέθηκα άδικα στο +10 εξακολουθώ να παραμένω η ομάδα με τα περισσότερα γκολ και την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα και ΔΕ νομίζω ότι αυτό είναι αποτέλεσμα της διαιτησίας και αυτό μου δίνει το δικαίωμα να θεωρώ το ότι θα νικήσουμε την ΑΕΚ μέσα στο Καραϊσκάκη, περισσότερο ποδοσφαιρική λογική παρά εικασία. Και πάλι υπό το πρίσμα του "όλα γίνονται", δεν είμαι μελλοντολόγος.