:)
Είναι τέλειος χρήστης. Δε βρίσκετε;
Printable View
:)
Είναι τέλειος χρήστης. Δε βρίσκετε;
πανέμορφο θρεντ. καταστράφηκα να σκέφτομαι από χτες και σήμερα αναγκαστικά βγήκε στυλό και χαρτί, με άπειρες μουτζούρες, απανωτά φέησπαλμς για αυτά που έσβηνα και γενικά μόνο άσχημα πράγματα στην ανάγκη να επικεντρώσω τα συναισθήματα μου μόνο σε 10 τραγούδια. σιγοψιθύριζα διαρκώς στον εαυτό μου "έλα μπορείς..." και τελικά μπόρεσα αλλά με χαλάει αρκετά που αφήνω κάποια πράγματα έξω. αρίθμηση δεν υπάρχει. δεν είναι λογικό να υπάρχει. δεν πρέπει να υπάρχει. αλφαβητικά λοιπόν.
.- Ark - Ressurection
με γονατίζει το κάθε δευτερόλεπτο. σφαλιάρες από παντού. η ερμηνεία από άλλο σύμπαν. η κιθάρα του Ostby. αυτό το γαμίδι το μπάσο του Randy Coven έγινε προσωπική βίβλος. μου άνοιξε άλλο ορίζοντα στο θέμα μουσική. "Don't wake me if I'm dreaming".
.- Deadsoul Tribe - The messenger
προσωπική νέμεσις. παίξτε το στην κηδεία μου κλπ.
"We're Grieving tomorrow
Leaving our home for the circus life
It has to mean something
Could never mean more than its sacrifice"
.- Death - Zero tolerance
μερικά μπήτς και να... αυτό το εισαγωγικό ριφ... και μετά...
"In the dark of night
Abusing a portion of light
While others are sleeping
And some are escaping"
.- Depressive Age - Remember
δεν γίνετε παιδιά. δεν έχω λόγια. ειλικρινά.
.- Fates Warning - Damnation
σε μεταφέρει κάπου αλλού. όχι κάπου αόριστα. εκεί ακριβώς που θέλει να σε πάει ο Arch. ένα ονειρικό σκηνικό, τόσο απλά μα τόσο περίτεχνα κεντημένο. και ξαφνικά έκρηξη. το σκηνικό παίρνει φωτιά. κάθε ριφ, κάθε γύρισμα στα ντραμς ένα σημάδι. κάθε στίχος ένα μεγάλο κατηγορώ.
"Hear our cry from down below,
let our restive spirits go.
You've trapped us in your world of sin,
let the plague begin, Damnation".
.- Last Crack - The last crack
πόσο αγαπάω τις μπάντες που γράφουν στο ξερό τους το παπάρι ό,τι συμβαίνει γύρω τους. από τις πολύ πολύ λίγες μπάντες που ήταν καταρχάς ειλικρινής με τους εαυτούς τους. ούτε μόδες, ούτε τίποτα. κάνουμε ένα κουλουβάχατο και είμαστε και 20 χρόνια μπροστά και στα αρχίδια μας ποιός καταλαβαίνει.
.- Pearl Jam - Oceans
τους χρωστάω πολλά σαν μπάντα και ακόμα περισσότερα σε αυτό το συγκεκριμένο κομμάτι. με στήριξε και με διαμόρφωσε σε δύσκολα για μένα χρόνια.
.- Pelican - Drought
καβάλα σε ένα μπαλόνι κάνεις ζιγκ ζαγκ στον ουρανό και βουτάς το δάχτυλο σου στα σύννεφα γιατί είσαι περίεργος να δεις τι γεύση έχουν.
.- Psychotic Waltz - I remember / Psychotic Waltz - Skeleton
ούτε μα, ούτε μου. έχω κάνει τρελές θυσίες μέχρι στιγμής. ένα κομμάτι από PW δεν μπαίνει, απλά.
το πρώτο είναι το δώρο του big bang στον άνθρωπο, το δεύτερο είναι το μανιφέστο της ψυχής του.
.- Slough Feg - Warriors dawn
.-
τι γεύση έχουν;Quote:
Originally Posted by Krux
krux μπόλικα :pink:
διαβασα ολο το θρεντ μηπως εχω ποσταρει, αλλα δεν. Οι μούτζες στον καρχαρτ παντως στις σελίδες 10 και 15 και τα πινκ στον πιτσαδορο είναι δικά μου. Καρχαρτ στις μουσικες συζητήσεις έχεις γίνει τόσο σιχαμένος όσο και οι επικάδες. Προβληματίσου
Θα σου στερούσε τη χαρά των μουτζών στον Κάρχαρτ, αλλά μπορείς να ψάξεις τα ποστ σου σε ένα θρεντ εδώ, ε :P
it's so easy to love and it's easy to hate, it takes guts to be gentle and kind
love is natural and real, but not for such as you and I, my love
bump
Ίσως απο τα καλύτερα θρέντς που έχει δεί το η-αρ. Έβερ. Όλοι μας γράφαμε και διαβάζαμε ο ένας τα ποστ του άλλου και φαντάζομαι ότι σκεφτόμασταν "what the hell I did wrong with my life" και τέτοια. Ακούστε και προβληματιστείτε.
εννοείται η τωρινή λίστα θα είναι αρκετά διαφορετική από ότι πριν 8 χρόνια
Γιατί δεν ξανακάνουμε μία "τωρινή λίστα" τότε? Και η δικιά μου έχει αλλάξει τελείως :P