Re: Θανάσης Παπακωνσταντίνου
παιδιά μου εντάξει, να μην συμφωνούμε με τις μαλακίες που έχει πει και κάνει ο Νιόνιος τα τελευταία χρόνια αλλά έχει βγάλει και κάτι αριστουργήματα κάτι χρονάκια πιο πριν οπότε τι "εμετούς" ρε γμτ, δε θέλω να πω ότι του χρωστούμε σεβασμό κυρίως επειδή ο ίδιος δε φάνηκε να σέβεται τον εαυτούλη του τον τότε, αλλά.
ο δίσκος μου άρεσε αλλά δε θα έλεγα ότι προσέφερε και τπτ το ιδιαίτερο. θα μπορούσε και να λείψει χωρίς να αλλάξει στο παραμικρό το πως βλέπω το Θανάση.
Δεν αμφισβητώ την αξία του σα καλλιτέχνη.
ξέρουμε αν θα παίξουν καθόλου αθήνα το καλοκαίρι;
Βασικά καλύτερα να μην ξαναπαίξουν μαζί, να πάρει πάλι ο Θανάσης το δρόμο του να γουστάρουμε. Για το δίσκο επανέρχομαι αφού τον ακούσω.
Το ''αυτο'' κυκλοφορουσε πολλα χρονια στο ιντερνετς σαν στιχοι και το ειχα στο μυαλο μου να απαγγελεται σαν ποιημα, οχι σαν τραγουδι και ξενερωσα οταν τακουσα απτο σαβο λαιβ το χειμωνα.
Τα "ορυχεια" χανουν καθε νοημα οταν τα λεει ο σαβο, δε σημαινουν τιποτα, ειτε το λεει ειτε οχι το ιδιο, δε μπορει να το στηριξει το τραγουδι.
αυτα με εχουν χαλασει ως τωρα, στο μισο δισκο που ακουσα.
Και λίγο πιο λεπτομερώς:
Ασπρομόντε & Κάλεσμα τα θεωρώ καταπληκτικά.
Το Αυτό επίσης.
Επίσης και τον Φορτίνο Σαμάνο.
Το Ζειμπέκικο της Κυριακής ωραίο, δεν μου 'κανε κάποια αίσθηση.
Η Sara ωραία και ενδιαφέρουσα.
Τα Ορυχεία δεν με χαλάνε στο άκουσμα, αλλά αδιάφορα αν αναλογιστώ την original εκτέλεση.
To Σαν Αστραπή κ' αυτό ωραίο.
Τα υπόλοιπα ψιλοαδιάφορα αν και είμαι στις 2-3 ακροάσεις.
Attinse ρε μαλάκες, Attinse.
By the way, μπορεί κάποιος να ανεβάσει το Bonus Track από το Διάφανο;