Εσύ, άλλοι όμως? Ψόφος στον ανώνυμο τραμπουκισμό λέμε. Τραμπουκιστείτε ελεύθερα επώνυμα αν θέλετε χαβαλέ.
Printable View
Ο λαός μίλησε.
Τί ο λαός μίλησε; Δεν έχουμε οχλοκρατία, υπάρχει αντμιν. Και θα πάρει τη σωστή απόφαση, να κάτσουν εκεί που κάθονται οι μούτζες.
Καλημέρα σας με μια μικρή παρατήρηση. Ορμώμενος από ενδεικτικά παραδείγματα, συμπεραίνω ότι (εκτός του αποδεδειγμένα μαλάκα Φίξερ προφανώς) οι πολέμιοι των πινκομουτζών είναι κατά κύριο λόγο αυτοί που μπαίνουν πια στο φόρουμ μόνο ανά τρία φεγγάρια το πολύ ξέρω γω γιατί έχουν στραβώσει/ξενερώσει με το "χαμηλό επίπεδο" και/ή λένε σε κάθε ευκαιρία ότι όσοι ασχολούνται καθημερινά πια με το φόρουμ είναι ημίτρελοι ή σκατάνθρωποι (ενδεικτικά: σταμ, 12σταρς). Οκ υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, αλλά ο Ρέιβεν που μπορεί να δει τις ψήφους στο παρόν πολλ προφανώς μπορεί να βγάλει πιο ασφαλές σχετικό συμπέρασμα. Απλά τροφή για σκέψη.
Τι ακριβώς εννοείς "οχλοκρατία"; Και ο ορισμός της "δημοκρατίας" ποιος είναι ακριβώς τότε;
Καλά, προφανώς συνειδητοποιούμε πως ούτε δημοκρατία έχουμε (χωρίς καμιά μπηχτή προς τη διεύθυνση), απλά κάνουμε κουβέντα.
A student put horse laxative in the cafeteria’s lemonade as vengeance for being bullied.
https://www.facebook.com/panamena.ch...12937394378174
Εννοώ ότι αν ρωτήσεις τον λαό αν θέλει να δουλεύει 4ωρο με 50% αύξηση μισθού θα πει ναι το 83%
Εδώ έρχεται ο εκλεγμένος πρωθυπουργός και δεν πραγματοποιεί αυτήν την παράλογη αξίωση.
Καταλαβαίνεις τον παραλληλισμό ε;
Έτσι παιδιά μου μπράβο. Μούτζες ίσον bullying, ίσον ρατσιστικοί χαρακτηρισμοί, ίσον βία. Και ο Ρουβίκωνας είναι τρομοκρατική οργάνωση. Έχει χαθεί το μέτρο, αυτό είναι σίγουρο.
Γκρίνιαξα εγώ ποτέ για bullying; Είσαι εντελώς ηλίθιος, έτσι;
κλαίω με τα σβησμένα ποστς... όποτε θέλετε διαγράφω το θρεντ και το ξαναπιάνουμε από την αρχή, σαν άνθρωποι αυτή τη φορά. :razz:
Να σβήσεις το θρεντ;;; ΦΑΣΙΣΜΟΣ
έχει γίνει ήδη. θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις.
Μετά από 3 χρόνια έρχεται καβλωμένο το βουρστ και αναρωτιέται πού πήγαν οι μούτζες, και κάθεστε οι άλλοι και σφάζεστε και κάνετε σοβαρά ποστς μαλάκα μου για δικαιώματα παραβιάσεις ελευθερίες έκφρασης ενώ η άλλη απλά περιμένει "να αρχίσει η δράση" :touched::touched::touched::touched:
Πείνασα γαμω το χρι
Από κάποιον που δικαιολογεί το λιντσάρισμα μέχρι θανάτου ΥΠΟ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΑΝΤΑ, ενώ από την άλλη στραβώνει με την "οχλοκρατία", μου είναι λίγο δύσκολο να τον καταλάβω.
edit:
Στο μεταξύ έχουμε τον γνωστό καραγκιόζη ο οποίος, αφού συνειδητοποιεί τι χοντρομαλακίες έχει γράψει, μετά σβήνει τα ποστς του. Κάτι πρέπει να παίζει με το κορίτσι του και τον έχει αποδιοργανώσει, δεν εξηγείται αλλιώς.
Εγώ δεν είμαι από αυτούς που σκάγανε κατά καιρούς στο φόρουμ όπου βρίζαν μία ολόκληρη κοινότητα γιατί έτσι τους σηκώθηκε, και ούτε χθεσινός είμαι εδώ μέσα. Είπα κάτι πολύ συγκεκριμένο, κι αυτό είναι ότι εδώ μέσα επιβίωσαν μόνο όσοι είναι ανθεκτικοί στη βία, στο bullying, στα παράλογα πολλά ποστ και στο deep web που έχει στηθεί εδώ μέσα. Δε θέλω να λέω ονόματα γιατί ακόμα θέλω να πιστεύω ότι δεν είμαι τέτοιος τύπος.
Δεν πιστεύω ότι με μούτζες και πινκ θα λυθεί κανένα ζήτημα. Θες την προσωπική μου άποψη; Αν ήμουν αντμίν (αν εγώ ήμουν πρωθυπουργός κλπ) θα είχα ρίξει πριν μερικά χρόνια, που είχε ακόμα κόσμο το μαγαζί, 4-5 μπαν, ωραία κι αθόρυβα, για ζητήματα που ούτε μία κανονική ούτε μία ηλεκτρονική κοινωνία θα επέτρεπε. Οι παντελώς εκτός τόπου και χρόνου βυζαντινολογίες περί δημοκρατίας είναι ό,τι πιο βαρετό μπορεί κανείς να διαβάσει το 2018. Αυτή βέβαια είναι η άποψή μου, και την αφήνω εδώ.
Σε κάθε περίπτωση, και δεν ξέρω γιατί μπαίνουμε πάλι σε αφαιρετική συζήτηση, καλύτερα να ξανακάτσεις να δεις τι θεωρείς δικαίωμα, ποιον θεωρείς αδύναμο, ποιος πρέπει να live with it κλπ.
Συμφωνώ απολύτως απόλυτα με όλα όσα ειπώθηκαν από τον παραπάνω χρήστη στο παρόν θρεντ.
Stam, στον αντίποδα της αέναης κουβέντας περί δημοκρατίας που λες, έρχεται η κατάχρηση αυτού του πράγματος που λέγεται "πολιτική ορθότητα", για την οποία επίσης πρέπει να υπάρχει κάποιο όριο. Αλλιώς τα πάντα είναι ρατσισμός, σεξισμός, πατριαρχία κλπ κλπ και χαρακτηρίζουμε ακτιβίστριες αυτές που ρίχνουν χλωρίνη σε ανυποψίαστους ανθρώπους στα λεωφορεία.
Νομίζω είναι προφανές ότι θα τα καταφέρω μια χαρά στη ζωή μου χωρίς μουτζοπινκς (όπως την έβγαλα κουτσά-στραβά ως τώρα ο καημένος) και όλη αυτή η επιμονή μου επίσης προφανώς και γίνεται στη βάση του να γίνει κουβέντα πάνω στο θέμα. Θεωρώ δικαίωμα να μπορώ να εκφραστώ και να μη φιμώνομαι, υπάρχει κάποια αντίρρηση επί τούτου; Αν μουτζώνω και βρίζω αδιακρίτως (edit: μιλάω πάντα σε επίπεδο διαδικτυακού φόρουμ, μην τα συγχέουμε), σε ποιον κάνω ακριβώς κακό αν όχι στην εικόνα εμού του ίδιου; Αν πρέπει εγώ να αναλογιστώ τι θεωρώ δικαίωμα, άλλοι πρέπει να αναλογιστείτε πόση παράλογα μεγεθυμένη σπουδαιότητα δίνετε σε πράγματα που δε θα έπρεπε. Πάντα αμφίδρομο είναι.
Η πολιτική ορθότητα είναι ένας όρος που έβαλες εσύ στην κουβέντα μόλις. Εγώ λέω ότι είμαι ξεκάθαρα κατά της βίας και κατά του bullying.
Η ζωή δεν αποτελείται από νομοτέλειες, και μάλιστα τόσο απλές όσο θες να φαντάζεσαι. Αν βρίζεις, μουτζώνεις, ταπεινώνεις, πετάγεσαι σαν την τσαπού σε κάθε ποστ και σπας αρχίδια, πετάς καρκίνους και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, δεν κάνεις "κακό στη δικιά σου εικόνα", αλλά είσαι ένα βαριά δυσλειτουργικό πρόσωπο που προκαλεί από γέλιο έως και οργή και ό,τι αυτό συνεπάγεται. Η μούτζα είναι ένα πολύ μικρό κομμάτι της ευρύτερης συμπεριφοράς, αλλά είναι ενδεικτική στα του "μα είναι δικαίωμά μου".
Μικρή παρένθεση, κάτι που ξαναλέω εδώ γιατί δεν το πρόσεξε κανείς μάλλον: στην πραγματική ζωή, ένας άνθρωπος που χλεύαζε πολύ και συστηματικά, θα έτρωγε μπουνιά από έναν άλφα όχλο. Κάτι φυσικά άρρωστο. Αλλά δε βλέπω γιατί εδώ πρέπει να στήσουμε τον αντίπερα όχλο, αυτόν που επιτίθεται και κανιβαλίζει, έτσι για το σπάσιμο. Το ίντερνετ σήμερα περνάει μία μεγάλη δοκιμασία και είναι αμαρτία να την περνάει και το ER.
Φυσικά το bullying δεν έσκασε τώρα στο ER. Ίσως οι φασαρίες 5-6 ανθρώπων να κλείσαν το μαγαζί οριστικά, εγώ πάντως ακόμα θυμάμαι κρητικούς και μη που ισοπεδώναν τα πάντα στο πέρασμά τους προ δεκαετίας. Για τους χ ψ λόγους η σκόνη έκατσε και το πράγμα ρυθμίστηκε. Τώρα η κατάσταση είναι για κλάματα, και η λύση γι αυτήν θεωρείται το Αναφαίρετο Από Το Θεό Δικαίωμα για λίγο bullying παραπάνω, μέσω ενός ανωνύμου κλικ.
Τέλος, λες είναι δικαίωμά μου να βρίζω -> αν δε σ'αρέσει φύγε -> αν φύγεις, φταις εσύ που πήρες το πράγμα πολύ στα σοβαρά. Κάτσε δες αυτό το σχήμα λίγο κι άσε τις ορθότητες και τις φεμινίστριες με τις χλωρίνες.
Today 16:00 <paddy honey> Αδικούμε το ιντερνετικό μας bullying όταν το κάνουμε αδιάκριτα!
Υποβολή Today 16:10 <paddy honey> https://www.electricrequiem.com/foru...=1#post1204185
Υποβολή Today 16:13 <paddy honey> https://www.electricrequiem.com/foru...=1#post1211038
Υποβολή Today 16:13 <paddy honey>
Υποβολή Today 16:59 <MoRmEnGiL> ρε συ Σταυρούλα, τι κάθεσαι και σκαλίζεις πράματα, δεν κάνει καλό αυτό
Υποβολή Today 17:00 <_UnHoLy^MaRtYr_> εκτος αν μιλαμε για καρπουζια η κατι
Υποβολή Today 17:06 <paddy honey> τι σημαινει "σκαλιζω πραματα?"
Υποβολή Today 17:06 <_UnHoLy^MaRtYr_> οτι ειναι του 2012 βρε
Υποβολή Today 17:06 <paddy honey> ιστορικη μνημη λεγεται οχι σκαλισμα
Υποβολή Today 17:07 <paddy honey> http://www.alterthess.gr/content/olo...is-synehizetai
Today 17:15 <MoRmEnGiL> ναι αλλά όταν ασχολείσαι συνέχεια με το παρελθόν αρχίζεις να ζείς δέσμιος του
Υποβολή Today 17:18 <paddy honey> https://www.youtube.com/watch?v=hhjFMwP1tOE
Today 17:37 <paddy honey> https://i.imgur.com/E9Hz7sE.jpg
Υποβολή Today 17:38 <paddy honey> γαμω το σπιτι δουλευω και χανω αυτο https://program.ert.gr/details.asp?pid=3589906&chid=9
Today 17:53 <paddy honey> https://www.electricrequiem.com/foru...=1#post1208647
Ξαναλέω οτι το πρόβλημα είναι οτι το downvote που λες κ εσύ γινόταν σε άτομα κ όχι posts, κάτι που σε όλα τα community guidelines σε όλα τα site που έχουν τέτοιο σύστημα είναι εμφανώς κατακριτέο, και ταυτόχρονα αδύνατο να γίνει enforced. Είναι γενικά προβληματικός μηχανισμός που έχει κάνει το reddit το εμετικό μέρος που είναι.
Ο ορισμός της ισοπέδωσης, η οποία ξεκινάει όλο το συλλογισμό της από μια διεστραμμένη αφετηρία η οποία λέει ότι πινκομούτζες=bullying. Δε θα διαφωνούσα ποτέ σε όλα τα άλλα που λες περί καρκίνους κλπ, αλλά πραγματικά δε μπορεί να χωρέσει το μυαλό μου από πού κι ως πού παίρνεται ως δεδομένο το ότι όποιος θα ρίξει μια μούτζα σε ένα ποστ που διαφωνεί αυτόματα είναι και ο σκατάνθρωπος που περιγράφεις.
Τεσπα, ξαναείπα ότι από ένα σημείο και μετά κάνουμε κύκλους και ανακυκλώνουμε τα ίδια πράγματα στην κουβέντα. Ξαναλέω χάριν έμφασης ότι ξεκινάς από μια αυθαίρετη δική σου βάση που ταυτίζει το συγκεκριμένο σύστημα up/downvote με bullying και φασισμούς κλπ κλπ. Χαλάρωσε λίγο και προσπάθησε να δεις και την άλλη πλευρά, η οποία δεν είναι καθόλου ακραία όπως την έχεις εξοστρακίσει στο μυαλό σου, αλλά μάλιστα και αρκετά μετριοπαθής θα έλεγα.
μια τεραστια επωνυμη μουτζα ρε ρεηβεν λορντ για μη επιστροφη μουτζοπινξ και κυριως για την ανακοινωση της αποφασης στο τσατ του φορουμ (!) λες και ξημεροβραδιαζεται το συμπαν πανω του.
:admin:
είδατε ότι όλα λειτουργούν μια χαρά?
:pink:
βουαλά ;) είναι τόσο απλό
οι πόρτες είναι ανοιχτές και τα σκυλιά δεμένα
Στον πούτσο μας ρε βουρστ με τα μουτζοπινκς. "Φύγε από το φόρουμ, γαμώ το χριστό σου" ή καλύτερα φτιάξε ένα με μουτζοπινκς και γραφτείτε με τον πάρασαητ να κάνετε άσκηση δικαιώματος μουτζώματος όλη μέρα. Ω μπωωω