Νομίζω ότι θα πρέπει να προχωρήσουμε στον έντιμο συμβιβασμό του να ανοίξουν οι μούτζες σε athletics, sexion, και politics.
Printable View
Νομίζω ότι θα πρέπει να προχωρήσουμε στον έντιμο συμβιβασμό του να ανοίξουν οι μούτζες σε athletics, sexion, και politics.
de kserw ti eipate poio panw, alla...
ta pinks/moutzes einai to alatopipero tou foroum
ρε παιδιά, το αθλετικς έχει πεθάνει πια. μονο κάτι ΝΒΑ τοπικς και τέτοια παίζουν. η μπάλλα έχει καταλήξει μούτζα στην πιο μισητή ομάδα του γαλαξία και πινκ σε όποιον γράφει εναντίον της (και δικαίως σε πολύ μεγάλο βαθμό)
ΥΓ. :midfinger: στους gayρους που δεν μπορούν να μουτζώσουν.
xairetismata
είναι εφικτό και οι μούτζες με ονοματεπώνυμο και η κλίμακα .... με πινκάρω
επίσης και σε συγκεκριμένα μέρη του φορουμ
Να γίνει πολλ.
Μπούλο. Η ελαχιστοποίηση της επισκεψιμότητας του φόρουμ ξεκίνησε με την εισαγωγή τους κατά βάση. Και έπρεπε να περάσει καμιά πενταετία ή και παραπάνω για κάνει κάποιος κάτι. Πιστεύω ότι έτσι θα ανέβει και η κίνηση πλέον.
re to monoπραγμα που κανει το ιαρ διαφορετικο και το βγαζετε? εδινε προσωπικοτητα αυτο το πραγμα. βαλτε και κοκκινο λευκο χρωμα και γινετε ροκινγκ. για τους κομπλεξικους που μουτζωνουν τα παντα ας υπαρξει ενα συστημα ελεγχου. αν το ρεισιο μουτζας πινκ ειναι διψηφιο ξερω γω πουλο να του αφαιρειται το δικαιωμα μουτζας. το ιαρ χωρις μουτζα χανει τη μιση του φαση
1. Mono Pinks energa sto My Life Rocks topic
2. Mono Moutzes energes se posts ton ikonoklast kai Onibocho
3. Pinks kai moutzes sto sexion
4. Pinks kai moutzes sto athletics
5. Afairesi dikaiomatos moutzas apo tous elitistes tou peous (kseroume oloi poioi einai)
6. Eponuma pinks kai moutzes genika kata ta alla
7. Problem solved
Κορόιδευε, αλλά από αύριο που θα διαδοθεί το νέο και η επισκεψιμότητα θα ανέβει κατακόρυφα, θα δεις.
Μαλάκες μπορεί να το εξέφρασα λάθος ή υπερβολικά αλλά ξέρετε τι εννοώ, μην είστε αδερφές. Όταν ο άλλος συμφωνεί ή διαφωνεί, του αρέσει - δεν του αρέσει κάτι θα μπει πλέον στη διαδικασία να γράψει κάτι, όχι μόνο να κάνει ένα τεμπέλικο κλικ. Έτσι αυξάνεται η "εσωτερική" κίνηση. Η εξωτερική με κάτι ουρακοτάγκους έχει κοπεί για τα καλά (μόνο το fb φταίει, ξέρω).
Δηλαδή το επόμενο βήμα ποιό θα είναι; Να αφαιρεθούν και τα tags στα thread;
Όσον αφορά τα πινκσμούτζες, εννοείται ανώνυμα. Η επωνυμία θα αποθαρρύνει τους χρήστες να εκμεταλλευτούν τον θεσμό αυτό.
καταπώς φαίνεται ρίχνουν την κίνηση κατακόρυφα οπότε
Ανέκαθεν έβρισκα ωραιότερο το karma rating system, αλλά κάτι τέτοιο φαίνεται να στεναχωρεί Ικονομπλιαξ και Χλιψψψψψερ. Τι κρίμα...
Γιατί πουλούδι μου? Δεν ψιλιάστικες ΚΑΝ τι λέω? Δεν ξέρεις μήπως σε τι αναφέρομαι? Είσαι πολύ σίγουρος πριν απαντήσεις? Ή μήπως όχι? Δεν λέω ότι το fb (τα άλλα που κάποιος ανέφερε δεν υπάρχουν ως δικαιολογία) δεν είναι βασικό αίτιο αλλά δεν είναι μόνο του. Είναι και οι ελιτιστές της πουτσάρας που λυμαίνονται διαχρονικά το φόρουμ και πάντοτε παίρναν στο ψιλό ή/και φουλ ειρωνικά τον κάθε ΜΑ ΚΑΘΕ νέο χρήστη. Δεν έκοψε η λάσπη και από αυτούς δηλαδή? Είσαι να παίξουμε τους κινέζους?
Αν υποθέσουμε ότι επιστρέφουν τα πινκς/μούτζες, τότε θα είναι πάλι ανώνυμα
και κάποια στιγμή χωρίς προειδοποίηση χωρίς τίποτα ΑΠΛΑ θα γίνουν επώνυμα και θα παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τις εξελίξεις
Woah, easy there Satan.
(αχαχ, δώσε)
θελω να τα γαμησω ολα που δεν μπορω να πινκαρω σαμπρελα. απογνωση σκετη
ορίστε τώρα που δεν έχεις που να ξεσπάσεις ποστάρεις... ;-)
μουνι!:frik::pink:
Ευθιξία*
απο τοτε με τις μουτζες χαθηκε η ορεξη για ανταλλαγη αγνων γαμοσταυριδιων
σε ανοστα στονεροβαζελικα ποσταρισματα
βγάζεις κόμπλεξ, γίνεσαι και βλάκας. Μουτζώνεις γιατί θεωρείς ότι ο άλλος έγραψε μαλακία (όπως θα μου ριχνες εσυ καλη ώρα), όχι επειδή δεν αντέχεις τα πολλά πινκ. Κι ας το έλεγες τότε να εισπραξεις αντιδράσεις, όχι 10 χρόνια μετά που το 80% δεν εχει ιδεα για τί πράμα μιλάμε.
Εγώ δεν αντέχω την ετεροκανονικότητα, την οικογένεια, και τις θεαματικές της πυκνώσεις πάντως, όχι "όλα τα πινκς μαζεμένα" έτσι γενικά.
Α, και τον φάντομ ντακ.
-Υπερήφανος μουτζωτής μωρού κουολέμα
Οκ ειχα τις αμφιβολιες μου αλλα μετα το αποπανω ποστ ειμαι πλεον σιγουρος. Φερτε πισω τις μουτζες να βγαζουμε το αχτι μας απεναντι σε ζωα.