Δεν τα βγαζω τα εισαγωγικα, ειναι εκει για καποιο σκοπο. Το μυαλο σου εχει δεχθει παρομοια (αν οχι μεγαλυτερη) προπαγανδα για τον "δυτικο" κοσμο με αυτην που εχουν δεχθει αυτοι τους οποιους χλευαζεις στο παρον θρεντ για την συμπεριφορα τους απεναντι στους Κινεζους. Το ειπα και στο προηγουμενο ποστ, αν εσυ θεωρεις οτι η Κινα του 2011 ειναι σαν κοινωνια "ε μωρε τα ιδια πραγματα πανω κατω κομψι κομψα" με τις υπολοιπες κοινωνιες που ανεφερε ο καρχαρτ, και επιπροσθετως κι αυτες μεταξυ τους, τι να σου πω. Μπραβο :!:
Οσον αφορα το δευτερο σκελος, δεν ειμαι υπευθυνος για τις πραξεις των αλλων, παρα μονο για τις δικες μου, και τις δικες μου ιδεες. Αν εσυ ή ο οποιοσδηποτε θεωρει οτι καθε φορα που περπαταμε με τα παπουτσια μας τα οποια τα πηραμε απο την ταδε εταιρια ή με το καινουριο μας σενιο πουλοβερακι και αυτο σκοτωνει AS WE SPEAK τρια κινεζικα παιδακια απο την πολλη δουλεια, αυτο ειναι μια δικη σου αντιληψη, καθυστερημενη οσο δεν παει. Με βαση αυτη τη λογικη, θα πρεπε να κυκλοφορουμε ολοι γυμνοι και να μην εχει κανενας μας ηλεκτρονικο υπολογιστικο συστημα.
Ο σκοπος δεν ειναι να μη φοραμε το ταδε ρουχο επειδη προερχεται απο κινεζικη βιομηχανια στην οποια δουλευουν 7χρονα κινεζακια οσο τα βιαζουν 4 αραπηδες για 14 noodles την ημερα, το θεμα ειναι αυτη η εικονα να αλλαξει σε μεγαλη κλιμακα, να μη γινεται αυτο ΚΑΘΟΛΟΥ, κι οχι να κανουμε τα παιδακια 231 εκατομμυρια απο 232 εκατομμυρια, αν και ειναι μια αρχη αυτο. Αν σε βοηθαει να κοιμασαι τα βραδια βεβαια το οτι σημερα περπατησες με παντοφλες και κανεις δε βασανιστηκε εξαιτιας σου, ξανα μπραβο :!: