Ε, ας τους σκοτώσουμε προληπτικά γιατί δεν ξέρεις ποτέ, μπορεί ένας από αυτούς να είναι ο επόμενος Χίτλερ.
Printable View
Ε, ας τους σκοτώσουμε προληπτικά γιατί δεν ξέρεις ποτέ, μπορεί ένας από αυτούς να είναι ο επόμενος Χίτλερ.
Μ΄αρέσει πάντως που ο ανθρωπισμός του ΕΡ ξυπνάει μόνο όταν υπάρχει ΨΟΦΟΣ. Είστε ευαισθητούλια τα καημένα!
Πραγματικά, διάβασε πάλι το προηγούμενο ποστ σου και έλα πες μας για επιλεκτικό ανθρωπισμό.
Δεν είμαι γενικά ανθρωπιστής, δεν μ' ενδιαφέρει καθόλου το ανθρώπινο γένος γενικά κι αόριστα, αλήθεια.
ψαρωτικο!
Ναι, στη λαοκρατία θα γίνεις μια τέλεια καθαρίστρια.
Σόρρυ για την παρέμβαση, απλά για να μη λέμε ό,τι θέλουμε :
Hitler was a sensitive man
He went to art school when he was younger
He wanted to be a painter
Hitler was a vegetarian
He was also a non-smoker
He hired gay and handicapped officers
He was concerned about overpopulation
If Hitler was alive today
He’d listen to The Cure, The Smiths, and Depeche Mode
Συνεχίστε.
Να με συγχωρεις Αγκοραφοβικ, εκανα ποστ και μετα καταλαβα οτι ειναι αδιανοητο να μιλαω με καποιον σαν εσενα που εχεις βγαλει συμπερασμα χωρις να ξερεις το παραμικρο για μενα (και το εχω καταλαβει απο το πως μου τη μπαινεις ενιοτε στο τσατ), οποτε το εσβησα. Κανε διαλογο μονο σου και ζησε στην κοσμαρα σου.
με τετοιο αβαταρ εσυ περιμενεις να σε παρει κανεις στα σοβαρα?
Παρτε κι αυτο τωρα που γυριζει, εχω λιωσει με το σκηνικο.
Σκάει που λες ο αγκοραφόμπικ τάδε και σου λέει, "Ναι, δεν ήταν υπεύθυνοι για τα εγκλήματα της Αμερικής αλλά αν ζούσαν ίσως πήγαιναν και στο Ιράκ. Άρα; Άρα καλά τους κάνανε!". Και αυτός ο τυπάκος τώρα είναι αναρχικός και μέρος του κινήματος. Σκέτη θλίψη.
Ακόμα και αν κάνουμε την (εντελώς γελοία) υπόθεση ότι αυτοί οι τρεις χιλιάδες ήταν όντως φονιάδες των λαών, αυτό πώς ακριβώς δικαιολογεί αυτόν τον φρικιαστικό θάνατο; Δηλαδή απ' τη στιγμή που (υποθετικά) ευθύνονται για τα εγκλήματα της Αμερικής τότε ξαφνικά είναι ΟΚ να δολοφονηθούν μαζικά; Δηλαδή, είμαστε γενικά ενάντιοι στην θανατική ποινή αλλά όταν αυτή έχει τη μορφή δύο αεροπλάνων που σκάνε σε ισάριθμους ουρανοξύστες ξαφνικά γίνεται ΟΚ. Γιατί, επειδή προσφέρει θέαμα;
Απ' όπου και να την πιάσεις αυτή την άποψη είναι γελοία και μόνο που γίνεται αυτή η κουβέντα είναι λυπηρό.
Το παραπάνω ποστ φυσικά δε σημαίνει ότι η αμερικανοφιλία του φίψερ δεν είναι για γέλια. Ακόμα και αν το κάνει εσκεμμένα ώστε να προκαλέσει.
Τα λες υπεροχα στο ποστ σου το αποπανω και σε πινκαρα.
Στο αποκατω απο το αποπανω, τι να σου πω, ησουν αρκετα πιο ακραιος απο μενα και στην εκφραση σου και σε αυτα που εγραψες, αλλα παρολα αυτα διακρινεις καποια αμερικανοφιλια στα δικα μου σοβαρα και "σοβαρα" ποστς, δηλαδη:
1. σε αυτο που λεω στον τσσκς οτι λεει μαλακιες πιο ηπια απο οτι του τα λεει ο ντεγκιαλ η απο οτι τα λες εσυ στον αγκοραφομπικ
2. σε αυτο που απανταω στον αγκοραφομπικ μετα τη γελοια του ερωτηση προς εμενα
3. σε αυτο που απανταω στον αττιλα μετα το "καταπληκτικο" χιουμορ του για το αβαταρ μου
4. σε αυτο που βαζω τον ΜΑΤΤ ΜΠΑΡΛΟΟΥ να τραγουδαει τον εθνικο υμνο της Αμερικης με στολη μπατσου
Οκ ουμπου, μη φοβασαι, μπορεις να εκφρασεις την αποψη σου την επομενη φορα χωρις να φοβηθεις μηπως ταυτιζεται με τη δικη μου, λολ
Όχι φίξερ, στα ασόβαρα ποστ αναφέρομουν. Η όλη φάση με τους ύμνους, τα εθνικά χρώματα και τις σημαίες μου φαίνεται αστεία, ακόμα και αν το κάνεις για να προβοκάρεις τα αντιαμερικάνικα αισθήματα του φόρουμ.
Εν πάση περιπτώσει, δε θα χαλάσουμε και τις καρδιές μας.
http://i42.photobucket.com/albums/e341/grammat/31.jpg
εγώ θυμάμαι πως πήγαινα για ψωνια και πέτυχα φιλο στο δρόμο και μου λέει το κοσμοϊστορικό γεγονός, δεν τον πίστεψα ως προς την δραματικότητα και δεν έχω και τηλεοραση για να επιβεβαίωνα. Το βράδυ που πήγα στο νοσοκομείο για τον πατέρα μου που ήταν άρρωστος τα είδα όλα και στην κυριολεξία και μεταφορικά στην τιβί του δωματίου.
Αυτές τις μέρες με διέγραψαν από επαφές και 2-3 αμερικάνοι, βρίζοντας με, επειδή έκανα άλμπουμ στο facebook με παρωδίες και black humor του γεγονότος. Και μάλιστα αυτό το μπλακ χιούμορ ήταν και αμερικάνικης προέλευσης.
συγκινούμαι όταν σκέφτομαι οτι αν αρχιζε κανα βομβαρδισμο/πολεμο η βόρεια κορέα ή η κινα δε θα ενοχλούσε τόσο, γιατι "δεν ειναι αμερικανοι"
Μαλάκες, ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ; ΟΥΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ;
Επίσης ρε μαλάκες κανείς δε λέει ότι αυτοί οι 3.000 τέλος πάντων είχανε άμεση ευθύνη και θα 'πρεπε να είναι οι πρώτοι στόχοι μιας εξέγερσης και ξέρω 'γω τι (αν και εδώ μέσα πάρα πολλοί μόγγολοι με την αστική λογική που τους βολεύει είπαν τη γελοιότητα του ότι δεν έχουν καμία ευθύνη, αποκρύπτοντας εγκλήματα). Απλούστατα όμως όταν έχεις κάποιον που τρώει χώμα δυο δεκαετίες τώρα, που τον έχεις γαμήσει από 'κει που βαστιέται, που γενικά είναι σε ένα επίπεδο ζωής που παρακάτω δεν πολυπάει κι αυτός ο κάποιος βαρέσει μία στα τυφλά στο δυνάστη του το πρώτο γαμημένο πράγμα που θα 'χεις να πεις ας μην είναι ΕΕΕΕ ΑΣΤΟΧΗΣΕΣ.
ε αν ειχε η κινα η η βορεια κορεα γαμησει οποιαδηποτε χωρα ειχε πετρελαια και εγκαθιδρυσει δικτατοριες σε ολο τον πλανητη και ριξει πυρηνικα κλπ και γενικα δουλευει με 2134123213 προπαγανδιστικους μηχανισμους να κανει ολο τον κοσμο σαν τα μουτρα της , ναι τοτε θα αντιπαθουσαμε εξισου τις στρατοκαβλες κυβερνησεις τους.
Βασικά ναούμ, εγώ σπάζομαι με κάτι υποκριτικά αρχιδάκια που μιλάνε για θλίψη και πόνο εκ των υστέρων.
Αφού βρε πουσταράδες, οι περισσότεροι μόλις έσκασε και το δευτερο αεροπλάνο, καυλώσατε τρελά, τι μας το παίζετε οσίες παρθένες και ηθικολόγοι της πούτσας τώρα?
Στην Ελλάδα ο αντιαμερικανισμός τότε άγγιζε το 95% σύμφωνα με εκθέσεις του State Department (είμασταν η νο1 αντιαμερικάνικη χώρα στον πλανήτη), όλο το 5% στο e.r είναι?
Με μία ψύχραιμη ματιά, ήταν όχι απλά λυπήρο, αλλά τραγικό αυτό που έγινε, και κυρίως για τις αθώες ψυχές που έφυγαν.Αλλά μην μας το παίζετε παναγίτσες ρε καριόλια.Αφού όταν το είδατε, αρχικά γουστάρατε.
Dythor, κανεις δε λεει ότι δεν ευθύνεται η εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ για το χτύπημα στις 11/9. Προφανώς και αυτή ήταν που προκάλεσε τα τόσο έντονα αντιαμερικάνικα αισθήματα στους τρομοκράτες με αποτέλεσμα να καταφύγουν στην εν λόγω επίθεση. Αυτό όμως δεν έχει καμία σχέση με τις αθώες ζωές που χάθηκαν, άλλο να αποδίδεις ευθύνη στις αμερικάνικες κυβερνήσεις και την εξωτερική τους πολιτική και άλλο να θεωρείς δικαιολογημένη τη σφαγή 3.000 ανθρώπων.
Η συσσώρευση κεφαλαίου από το δυτικό καπιταλισμό την τελευταία τριανταετία και βάλε δεν έγινε στις πλάτες εκατομμυρίων ανατολιτών, κρατών ολόκληρων που ισοπεδώθηκαν; Θα είχε κανένα νόημα όλη αυτή η ιστορία αν δεν υπήρχαμε εγώ κι εσύ ν' αγοράζουμε ΙΚΕΑ βαμμένο με το αίμα αυτών των ανθρώπων; Τι σόι ΚΚΕδίστικη αποποίηση ευθύνης είναι αυτή;
ΝΑ 'ΡΘΟΥΝΕ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΙΑΣΟΥΝΕ ΤΙΣ ΜΑΝΑΔΕΣ
Αλέξη άλλη όμως η αντίδραση του όταν το πρωτοείδαμε (που ΟΛΟΙ κάβλωσαν, όχι το 95% που λες) και άλλο το όταν συνειδητοποιήσαμε το πραγματικό κόστος σε αίμα. Αισθητή η διαφορά.
Μη λες κόσμο με το μικρό του όνομα εσύ, μου 'ρχεται μια αναγούλα κάπως.
Ξέρω 'γω, κάπου ανάμεσα στο "δεν κάνεις τίποτα γι' αυτό" και στο "όχι μόνο δεν κάνεις τίποτα αλλά στηρίζεις έμπρακτα τη φάση, για την ακρίβεια ο κάθε εσύ είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της δυστυχίας και υποδούλωσής μου" βρήκα έναν επαρκή λόγο!
Απλά με αηδιάζεις λίγο βρε Stratoz.
Δεν πειράζει ρε αγορίνα, δεν θα σε κάνω φίλο μου ποτέ για να σε λέω κι εσένα με το μικρό σου, μην ανησυχείς (και κόψε και τα αντ από το fb please).
Και οντόπικ: απλά Αλέξη η διαφορά ανάμεσα στο πρώτο σκέλος (της στιγμιαίας κάβλας) με τα δυσάρεστα συναισθήματα για τις τόσες χαμένες ζωές μπορεί να μην έγινε μετά από κάποιο, αρκετό, χρονικό διάστημα όπως (πιθανολογώ) φαντάζεσαι. Γι' αυτό το λέω.
εγω Σοφια πιστευω οτι παρουσιαζετε βαρυτατες περιπτωσεις εγκεφαλικης βλαβης
what's the big deal? οι αμερικανοι σκοτωσαν 3 χιλιαδες αμαχους σε 1 βδομαδα στο αφγανισταν αλλα δεν κλαψομουνιασε ο μισος πλανητης
Φυσικά και θα κατουρηθώ πάνω μου, αυτό δεν αναιρεί την ομορφιά στιγμής καθώς και το ότι όντως θα 'χει αποδοθεί δικαιοσύνη. Τι να κάνομε, αθρώποι είμαστε.
Quote:
R.I.P to the 2976 American people that lost their lives on that day, and R.I.P to the 48,644 Afghan people and the 1,690,903 Iraqis that paid the ultimate price for a crime they did not commit.