http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/...16_634x973.jpg
Printable View
I renounce Satan!
Πόσες βδομάδες ακόμη θα πούμε εδώ ότι είδαμε το κορυφαίο επεισόδιο της σειράς;; :D
Ειδα σερι τα 10-11-12-13 της σεζον, απλα γινεται καλυτερη οσο περναει ο χρονος!
Φοβερη η σεζον ως τωρα.
δεν υπάρχουν λόγια για το μεγαλείο αυτής της σειράς.
http://25.media.tumblr.com/a077d0770...jqoo10_250.gif
δυνατή πρεμιέρα, δύο επεισόδια
ξεκίνησα χθες. επικών διαστάσεων
τελειώνει η δεύτερη σεζόν σιγά σιγά κ μόλις έπεσα πάνω σ αυτο σχετικά με τον πιτσιρικά που παίζει τον Luke κ προσκύνησα:
κόντρα ρόλος με τα όλα τουQuote:
Originally Posted by wikipedia
Εχω κανά μήνα που το έχω ξεκινήσει κανονικά. Τα πρώτα 2 επεισόδια που είχα δει πριν από αρκετούτσικο καιρό είναι η αλήθεια, περιέργως δεν με είχαν ψήσει να την ξεκινήσω εντατικά. Βλαξ, τι άλλο να πεις.
Μερικά πράγματα μόνο, όχι επειδή δεν θα τα έχει πει κανείς(προφανώς και δεν έχω διαβάσει το θρεντ ε),απλά να τα πω και γώ!
1.
Spoiler
2.
Spoiler
Ρε μαλάκα, οκ. Γούστα είναι αυτά όπως θα λεγε και ο Βάτραχος, Αλλά Σοφία ρε Μαλάκα!
εγώ τον βροντάω εναλλάξ για να μην έχουμε παρεξηγήσεις.
Επίσης αισθάνομαι δικαιωμένος για το πουλέν μου στο δικάστε με
Spoiler
Σταθερα καλη η ποιοτητα, αλλα δεν εχω βρει καποιο επεισοδιο της 5ης σεζον ως τωρα ξεκαρδιστικο, χωρις να εχω βρει και καποιο μετριο ουτε ομως.
Η Λιλυ εξελισσεται σε μεγαλη λατρεια, ειναι απλα αξιαγαπητο το πλασματακι αυτο.
http://www.megatv.com/article.asp?catid=34124#toppage
ξερνάω από αυτιά-μύτη-στόμα, με αυτή τη σειρά. ελπίζω να τον χρυσοπληρώνουν τον μεταφραστή.
Δεν ξερω αν θυμαστε mid 90's το Παντρεμενοι με Παιδια του εμετικου Μαστορακη... Μαλλον τους εμπνεουν τα μουτρα του θεου Ed O'Neil! :D
μαλάκα είναι σαν να διαβάζουν τους υπότιτλους απ το xsubs. edit: γιατί δεν την κάναν βουλγάρα οι κοτάρες;
θυμήθηκα και άλλη "μεταφορά" με google translate.
Αλλά είχα δει 2-3 επεισόδια και δεν ήταν τόσο τραγικό ή ίσως επειδή δεν είχα δει το ορίγκιναλ
My name is earl
Με λένε Βαγγέλη
τσέχα μάλλον έπρεπε να την κάνουν..αλλά καύλα σαν την βεργκάρα δύσκολο να αντικαταστήσεις.
Μόλις τέλειωσα τη δεύτερη σεζόν.
Δε θα υπάρξει τρίτη.
Η σειρά αυτή καθεαυτή δε με πείραξε. Τίγκα κλισέ, υστερίες, χιλιοπαιγμένες καταστάσεις, ο Αλ μπάντυ σκιά του εαυτού του, two and a half μουνάρες, οπωζήποτε ένα γκέη ζευγάρι γιατί έτσι και φυσικά το απαραίτητο closure σε κάθε επεισόδιο με τα συγκινητικά βαθιά μηνύματα. Θα έλεγα ότι είναι για την αμερικάνικη τηλεόραση ότι το "Εφτά κακά της μοίρας μου" για την ελληνική. Ίσως δεν είναι τυχαίο ότι αυτή η σειρά επιλέχθηκε για να γίνει μεταφορά στην ελληνική τηλεόραση.
Τέλος πάντων, δεν έχω παράπονο. Αυτή την περίοδο βλέπω παράλληλα Parks and Recreation και Community. Δεν είμαι πλεονέκτης.
Διαβάζοντας όμως αυτό το τόπικ, αναρωτιέμαι μήπως το έχουμε παρακάνει λίγο τα τελευταία χρόνια με την αλόγιστη κατανάλωση τηλεοπτικών σνακς?
Δώδεκα στα είκοσι τόπικ της πρώτης σελίδας του Cinema/DVD/TV/Θέατρο section αυτή τη στιγμή, αφορούν τηλεοπτικές σειρές. Ξαναδιαβάζω την πρώτη σελίδα αυτού του τόπικ και σκέφτομαι ότι οι λέξεις έχουν χάσει το νόημά τους.
Το κόβω εδώ γιατί ούτε μίζερος θέλω να είμαι. Ευχαριστώ και συγνώμη για το δυσάρεστο μπαμπ.
Δεν ξέρω αν έχω γράψει κανένα τέρας κλισεδισμού και παχιές κουβέντες εδώ μέσα και βαριέμαι να κοιτάξω, αλλά ό,τι κι αν έχω πει το εννοώ και σε μούτζωσα κιόλας σε μια στιγμή πάθους! Για μένα ασούμε είναι η νούμερο ένα (1) κωμωδία αυτή τη στιγμή, που παρά τις πολλές σεζόν που έχει κάνει δεν έχει χάσει τίποτα σε ποιότητα, ίσα ίσα. Όλα σχετικά προφανώς, εγώ πχ δεν πάλεψα καθόλου παρκς εν ρεκ όσο κι αν προσπάθησα.
Δεν βρίσκω κακό το τηλεοπτικό σνακ, προσωπικά δεν έχω συχνά την υπομονή να δω μια ταινιάρα 2μιση ώρες, προτιμώ να δω μια σειράρα 45 λεπτών και να μην γυρνάω κάθε τόσο να τσεκάρω το φβ και το feedly.
Επίσης δεν καταλαβαίνω το beef σου με τον Λιβιεράτο.
Go funishment go!
Btw έχω μείνει πολύ πίσω στην παρακολούθηση αλλά δεν παραλείπω να είμαι up-to-date με τα downloads. Κάποια στιγμή θα γίνει καλός μαραθώνιος.
Εγώ θα σε πινκάρω γιατί με κάλυψες θαυμάσια.
Υπ'όψιν, δεν ειρωνεύομαι γιατί προσυπογράφω τα περί σχετικότητας και γούστα είναι αυτά.
Από το modern family ξεχώρισα τους χαρακτήρες Μάννυ(:touched: για τα πουκάμισα του Τσάρλυ Χάρπερ) και Καμ(πράγματι ωραία ερμηνεία, αν και σε πολλές περιπτώσεις το φτωχό σενάριο τον έβαζε να κάνει σεφερλίκια τύπου πεσίματα σε παιδικές πισίνες και άλλα φαιδρά). Οι υπόλοιποι χαρακτήρες για πέταμα.
Η αναφορά στο 7ΚΤΜΜ έγινε γιατί πρόκειται για σειρά που δεν θα έμπαινε σε λίστες καλύτερων ελληνικών σειρών ούτε για τρολλάρισμα ξερωγώ(εκτός κι αν είσαι πάνκις) .
ΥΓ: Toni Anthony είμαστε.
Να βρεθειτε να κανετε παρεα να λετε ποσο μαλακια ειναι το μοντερν φαμιλυ ως οι χιψτερς που ειστε εν προκειμενω
^ Καταλάθος πινκ, σορρυ.
πρεπει να σου βρουμε και σενα ενανε να ακουτε ντρημ θηατερ και να κραζετε το bb σαν αβερατζ τζος <3
vintage