http://www.youtube.com/watch?v=6U75b...layer_embedded
beat that
εντιτιντ
Δεν έχω πολλές ή ιδιαίτερα εντυπωσιακές, όμως στο πάρτυ wbrb νομίζω την είχα βγάλει και την έτριβα στο λόκη (τον οποίο είχα ξεβρακώσει προηγουμένως).
Πριν 2 χρόνια στο wizard, έπινα την κλασική γκεουλιά που πίνω, μπύρα-γρεναδίνη, μετά από αρκετές άρχισα τα σάουθερν, και μετά είχα την έμπνευση να παραγγέλνω σάουθερν με γρεναδίνη. Το αποτέλεσμα ήταν κατά τις 10-11 το πρωί να ξερνάω ένα κατακόκκινο πράμα στη μπανιέρα του νεκροπεθαμένου, αφού πρώτα είχα ξαπλώσει δίπλα του, του χάιδευα την κοιλιά και τον έλεγα "μανούλα".
Το 2000, πρώτο έτος πάτρα, καρναβάλι, είχαμε βαφτεί ιμμόρταλ (τότε δεν ήταν τόσο κλισέ, αλήθεια!) και είχα κατεβάσει κανα μπουκάλι μαυροδάφνη. Ο κόρονερ ο οποίος ήταν κομπλέ προσπαθούσε να μου το πάρει, με αποτέλεσμα να έχω πάρει αγκαλιά το μπουκάλι και να τρέχω γελώντας στην πλατεία. Δεν είναι κάτι εξτρίμ, αλλά αν φτιάξετε την εικόνα βαμμένη grim φάτσα/μεθυσμένο γέλιο/τρέξιμο με μπουκάλι αγκαλιά είναι μια ομορφιά.
ρε πούστη, ούζο με γρεναδινη το εχω ακουσει και το επινα κιολας καποτε
αλλά τι μπύρα με γρεναδίνη?!!!!!!!!!!!!
επίσης πες ρε ντραγκον, ποιος ειναι στο αβαταρ?
βασικα με ενδιαφερει αν φοραει μπλουζακι dead moon ή απλά μοιαζει
εδώ πίνουν ούζο βισσυνάδα (thrasher)
o αβαταρις του Δραγονλορδ ειναι ο φροντμαν Λοκομονδος.
Γαμάει η μπύρα με γρεναδίνη. Ακόμα περισσότερο όμως γαμάει στο εξωτερικό που σερβίρουν μπύρα με κάθε λογής συμπυκνωμένο χύμο. Βύσσινα, κεράσια, φράουλες και δε συμμαζέυεται.
Και εννοείται, επειδή κάνει πάρα πολύ αφρό, την πίνεις με καλαμάκι.
Και το "diesel" (γερμανική ονομασία) γαμάει, μισή μπύρα μισή κοκακόλα. Γενικά η μπύρα μού πικρίζει και την προτιμώ με κάτι γλυκό. Το ούζο με όλους τους χυμούς πάει, και με ανανά είναι τέλειο για καλοκαίρι.
πειτε μου οτι κανετε πλακα
βεβαια μιλαει τυπακι που γοσταρει καιπιρινια χωρις ζαχαρη για να ειναι πικρο αλλα τεσπα
ξερνάω προς την γενική σας κατεύθυνση
Spoiler
thrasher παντού ανά την ελλάδα λέμε!
Ξεφτίλα πριν 3 χρόνια, στην απαρχή της αλκοολικής ζωής κάθε ανθρώπου, αποκριές σε πανηγύρι, είχα πιει τα άντερα από κρασι (έμαθα από φίλους και γνωστούς που ήμασταν μαζί ότι είχα κατεβάσει τελικώς ένα μπιτονάκι), αφού ξερνούσα σε μία διαδρομή 200 μέτρων ανά 20 μέτρα, στη μέση του δρόμου ξαπλώνω και κοιμάμαι με κάποιον να μου φορά έναν πορτοκαλί κώνο στο κεφάλι. Από διηγήσεις και διάφορες φλασιές σαν καρεδάκια φωτογραφίας θυμάμαι να με μαζεύουν σε μια γωνιά, να είμαι σε ένα αυτοκίνητο, αλλά πάνω από όλα να δηλώνω πως είμαι καλά.
σας εχω με καλιμότσο (κρασι κοκακολα ντια και παγακια)
synestisa post pixies . mou 8imise kai to rebujito [mia kanata me lefko krasi , sprait i lemonada kai poly pago . (oi meraklides evazan kai menta an 8imame kala)] . den tou fenete , alla odigei arketa grigora se istories kseftilas .
να το δοκιμασουμε οταν ξανανεβω λοιπον.
etsi . stirizoume vevea kai patroparadoto touba libre , alla kali einai kai i allagi pou kai pou .
περασμένος ιούνιος, μουντιά.. εε εξεταστική. μετά τον αγώνα και κανά 3άρι μπίρες, βγαίνω για σύντομη -υποτίθεται- βόλτα με (α)γνωστη ιαρ χρήστρια. πάμε πλατεία, μας πληροφορούν ότι παίζει ένα πάρτυ στο κάστρο. έχω πιει άλλες δυο μπίρες στο μεταξύ και φύγαμε. πάμε στο πάρτυ, σαν σωστός τζέντλεμαν έδωσα τα συγχαρητήρια μου στην κοπέλα που το διοργάνωνε για το πτυχίο της (εννοείται πως δεν την ξέραμε). πάω να δω τι παίζει στο "μπαρ", δυστυχώς μόνο τζιν. τι να κάνεις, μετά από 2 τανκερέι καντήλια κι ένα γκόρντονς, βρίσκομαι να χαιδεύω ένα πολύ όμορφο άσπρο σκυλάκι και να έχω γνωρίσει μια τύπισσα. εν τω μεταξύ, είχαν τελειώσει τα σοβαρά ποτά. ευτυχώς όμως κάπου είχα βρει πεταμένη μια μπίρα και την είχα για καβάτζα στην τσέπη μου! σε λίγο, εμφανίστηκε από το πουθενά ένα σάπιο κρασί της παρέας και με τα πολλά είμαστε με την κοπελία και χορεύουμε κι εν συνεχεία φασωνόμεθα (απ'ότι εξακρίβωσα με βεβαιότητα τις επόμενες μέρες). η ιαρ χρήστρια χαμένη. κάπου εκεί αρχίζει και η απώλεια μνήμης. το μόνο που θυμάμαι είναι να κατεβαίνω κάτι σκαλιά από το κάστρο προς κέντρο. όπως με πληροφόρησαν, είχα πάρει αγκαλιά την εν λόγω κοπελία και πέσαμε μαζί σε κάποιο σημείο. χωρίς να χτυπήσουμε. το επόμενο πράγμα που θυμάμαι, είναι να βρίσκομαι έξω από την πόρτα του σπιτιού μου, να έχω βγάλει τα κλειδιά, να έχω βρει το σωστό κλειδί, αλλά να αδυνατώ να το ταιριάξω στην κλειδαρότρυπα. παίρνω τηλέφωνο την αδερφή μου. μου ανοίγει. έχω αρχίσει ήδη να ξεντύνομαι από το ασανσέρ γιατί προφανέστατα ζεσταινόμουν. πίνω ένα μπουκάλι νερό, πέφτω για ύπνο αλα χανκ μούντυ (ακα με το μποξεράκι).
Το πρωί, μια όμορφη μέρα ξημέρωσε. σηκώνομαι και βλέπω τέλεια. όχι δεν ήταν θαύμα, κοιμήθηκα με τους φακούς. ωραία. επιστρέφω στο δωμάτιο, κοιτάζω το σεντόνι, γεμάτο αίματα. ψάχνομαι. αγκώνας, γόνατα, μουνί καφέ και ζάχαρη. στο δεξί γόνατο μια αρκετά βαθιά πληγή, πιθανότατα να ήθελε ράμματα. έκλεισε μετά από 1μιση μήνα περίπου. καλά πάμε. κοιτάζω τριγύρω, πεταμένη η μπαταρία του κινητού μου και το μισό κινητό μου. το πίσω μέρος πουθενά. μετά από λίγο συνειδητοποιώ ότι λείπουν και τα κλειδιά μου. αγχώθηκα ελαφρώς γιατί δε θυμόμουν ούτε που/πως έπεσα, ούτε πότε/πως έχασα τα κλειδιά και το μισό κινητό μου ή αν αυτά τα δυο σχετίζονται κάπως. κατέβηκα στην πολυκατοικία κι ευτυχώς κάποιος καλός άνθρωπας τα είχε βρει και αφήσει στην είσοδο. πάλι καλά. επίσης έπαιρνα/με έπαιρναν κάτι τηλέφωνα, λέει, στις 6 το πρωι πριν φτάσω σπίτι. εγώ δε θυμάμαι να είχε ξημερώσει καν. και ακόμη ψάχνω να βρω πως και που σκατά σκότωσα τα γόνατα μου.
τέλος, εννοείται δεν ξεράσαμε -έχουμε κόψει αυτές τις κακές συνήθειες τα τελευταία 4 χρόνια.
ρε μεγάλη αηδία είναι αυτά.ήπια τούτο
http://redridinghoodsc.files.wordpre...rlands-156.jpg
με κεράσι και κάτι πράσινο που μάλλον ήτανε γλυκό κουταλιού γκαζόν και ήταν χάλια.
ένα τέτοιο μπλε δεν έπινε ο Moss στο επεισόδιο με τον Beth Gaga Shaggy;
όχι, ήμασταν έξω και κοίταζα το φεγγάρι, δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί γιατί.
edit: επίσης μια φορά αγόρασα του κάνσερ λουλούδια από έναν πακιστανό.
http://www.freegossip.gr/atlas/DataF...arge_10936.jpg
Μη ρίχνετε μαλακίες στις μπύρες σας ρε. Αγνή, ανόθευτη μπύρα είναι ο μόνος τρόπος.
Berliner με σιρόπι ειναι η μόνη μπύρα που έχω αφήσει ποτέ.
σε πολλα μέρη diesel είναι και κοκακολα με φαντα
αυτό με το κρασί είναι weinschorle, σκέτο schorle είναι χυμός με σόδα
μπύρα με σπραιτ παίζει μπέρδεμα: στο βορρά μια alster είναι μπύρα με σπραιτ και radler μπύρα με φάντα. προς το νότο alster είναι με φάντα και radler με σπραιτ. σε ουδέτερες περιοχές (βερολίνο) οι σερβιτόρες είμαστε καλές και ρωτάμε πάντα αν εννοούν με σπραιτ ή με φαντα
το πρασινο σιροπι στην berliner weisse είναι σιρόπι waldmeister, ένα βότανο, το κόκκινο είναι σιρόπι raspberry. έχουν διαφορετική γεύση, το πράσινο είναι πιο ωραίο.
δοκιμάστε και hefeweizen με χυμό μπανάνα.
αρκετά ξερολίασα σήμερα, παναδω third watch
Νομίζω το καλύτερο ποστ έως τώρα. Έχω πεθάνει.
πλειοψηφια των μεθυσιων μου, εχει να κανει με οδοφραγματα με καδους, καμια φορα κανα "stage" diving σε κουτες στο δρομο, ξηλωματα σωληνων κλιματιστικων, ή θυροτηλεφωνων (εχω ακομα ενα στο σπιτι, αφορμη για το ξηλωμα ηταν το "atelier Σαμαρας" κουδουνι, στην πολυκατοικια διπλα στο Λουκυ Λουκ), λοιπες κλασικες αηδιες μεθυσμενου, δε με ρχεται κανα καλο καλο να πω,
ενα που μου ρθε παει πισω κανα 5αρι χρονια Βουδαπεστη, να κοιμαμαι σε ενα καταγωγι (με λοιπους λεπρους της κοινωνιας, αστεγους, αλκοολικους, μπαρμπαδες) φλιπερακια βελακια στο μαγαζι, τηλεοραση να παιζει τον εκει "Εκατομμυριουχο" επαναληψη 6 η ωρα το πρωι, κρασι χυμα απο κατσαρολα (60λεπτα το νεροποτηρο) και να χω ακουμπησει στο τραπεζι μετωπο στο μουχλα ξυλο και να ρχεται η θεια να με βαραει να με ξυπνησει που ειχε το μαγαζι μην της το ξερασω και να νομιζω οτι ειναι οι φιλοι, και να λεω αφηστε με ρε μαλακες να την πεσω λιγο, και κάτι "Αχ Ελένα" στο ενδιαμεσο