Δωστε τον στην Νταγκ.........
Printable View
Δωστε τον στην Νταγκ.........
http://www.fansfc.com/UploadedImages...7408437500.jpg
Δεν υπάρχει άλλος παίχτης.
μαλακα τι κανει το παλικαρι...
ελεος ρε μαλακα σακος του μποξ
τι 6-0 μωρέ. Πάρτε τα πόδια του τεο να μάθει το ΚΩΛΟΠΑΙΔΙ
απο ενα σημειο και μετα (το 40' περιπου) οι μπλακπουλαιοι απλα περιμεναν καρτερικα (σικ) να τελεψει το ματς.
Έχασε και ένα ωραίο ο Chamakh τύφλα να έχει ο Παπάζογλου.
2η σερί 6αρα, 3 ασσίστς Ντρογκμπά, πάσα 50 μέτρων από ΤΖΟΝ ΟΜΠΙ ΜΙΚΕΛ , σκόραρε κι ο Γιόσι, πάμε καλά.
χαχαχαχαχ
Newcastle - Aston Villa: 6-0
malista
Χαχ τι ματσάρα έκανε ο Carroll. Βίλα μηδέν, απ'ότι λένε μάλλον Bradley έρχεται για προπονητής.
ti ginete me tis eksares ? aftin sigoura den tin perimena .
anyparkti i Villa . orea epi8esi i Newcastle , hat-trick o Carroll .
μαλιστα.και ειχε 2,95 στην αρχη ο ασσος.
και με ετρωγε να το παιξω αλλα λεω γμσ το μη χασω ευκολα τα λεφτα μου... :/
λολ, ουτε μια σταλα σαλιο.
(εγω το παιξα με 2.6 αλλα σε ενα συστημα με 3 ευρω...και πολυ ρισκο. οι αλλες ηταν οι γκροιτερ φιρτ.κοτμπους και περιμενω πλεον μονο την κουιν οφ σαουθ για να παρω 17.καλα ειναι και αυτα.)
http://a323.yahoofs.com/ymg/ept_spor...rE2nDDyBtMO.Xh
"Thankfully I can get rid of my moustache now - it was either my moustache or my relationship, so I'm quite pleased about that."
=(
e3ares eseis, autogkol emeis...
Τρομάζω και μόνο στην ιδέα της αμυντικής τετράδας μας κοντρα σε Arsenal Manchester Utd και Chelsea.
megali matsara.i fulamara paramenei gamati k xoris ROY
koudouniasma zamora ston evans solo to mats.xagkelant,megalos paixtis,oxi oti den to kserame,alla as to ksanapoume
ζαμορα :pink:
ριντιμερ γαμησε τα..και εγω εχω απελπιστει..αν δεν μπορεις να παρεις την μπολτον στην εδρα σου τοτε δυσκολα τα πραγματα
Μεγάλο ματς, Ζαμόρα τεράστιος αν και ο Έβανς έχανε τη θέση του συνέχεια, ένα :touched: για φάτσα Hangeland όταν ισοφάρισε. Πάντως Hughes στον αντίπαλο πάγκο, Owen στο παιχνίδι και ισοφάριση στο '89, πραγματικά θύμησε περυσινό ματς με Σίτυ.
Πέστε ό,τι θέλετε για Χάγκελαντ, εγώ στην arsenal δεν τον πολυθέλω tbh.
gt sigkinithike pou pire
http://cache2.asset-cache.net/xc/103...20A76571BA9171
TO PROTO!
kremaste to deltio tou malaka
τους στέλνω τη φανέλα μου πίσω και μαζί δυο μούντζες
βασικά το θέμα είναι το εξής: η διοίκηση των καριολοαμερικάνων (δε τζίγγερς από 'δω και στο εξής για συντομία) έστειλε το ράφα επειδή ζητούσε χρήμα για παίκτες, κι έριξε στάχτη στα μάτια του κόσμου με "μεταγραφές", που στην πραγματικότητα ήταν: ένας αναποφάσιστος μαλάκας κανονισμένος από πριν, ένας πρώην ποδοσφαιριστής τζάμπα, ένας 30άρης κάτσικας, ένας 18χρονος που πάει κατευθείαν reserves, δηλαδή τίποτα με το οποίο να χτυπάς τίτλο, τίποτα γενικότερα, αλλά σου λένε, παίκτες δεν ήθελες; παίκτες πάρε. Και διώχνει και τον ιταλιάνο πρίγκηπα που εδώ που τα λέμε ήταν ο μόνος ημισοβαρός εκεί στο κέντρο, όλοι οι υπόλοιποι παιδική χαρά. Και ενώ ξεκινάς πολύ διαφορετικά, με καλή διάθεση και άλλες βλέψεις, στην πορεία ανακαλύπτεις ότι ουσιαστικά λίγα άλλαξαν. Ο τόρρες είναι ΣΚΑΤΑ, δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του, οπότε μένεις με τον νγκογκ, ο οποίος πραγματικά είναι ο πιο χαζός άνθρωπος που έχω δει στη ζωή μου, μετά το λούκας και έναν παλιό μου συμφοιτητή, όποτε παίρνει μπάλα απλώς κάνει μαλακία, λες και δεν έχει ξαναδεί τέτοιο αντικείμενο και προσπαθεί να ανακαλύψει πώς λειτουργεί. Και άμα τρως 3 από τη σίτυ (με ένα μούφα κι ένα πέναλτυ, αλλά κι έτσι ακόμα - συγγνώμη κοιλιασαμπρέλα), από τις τσέλσιζ πόσα θα φας; Αυτό δεν το λέω επειδή είναι λογική ή μαθηματικά - προφανώς το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο και λοιπά - αλλά επειδή η λίβερπουλ είναι (έχει γίνει) ομάδα ψυχολογίας, κοινώς μίζερη. Οπότε φοβάμαι πως αυτό το ξεκίνημα θα θυμίσει τα περσινά, και αργά ή γρήγορα θα έχουμε όντως τα περσινά. Και οι τζίγγερς θα τρίβουν τα χέρια τους, που ούτε την ομάδα έχασαν (απέσυρε την πρότασή του προχθές αυτός που ακουγόταν περισσότερο από όλους ότι θα αγόραζε), ούτε λεφτά ξόδεψαν, και όλα καλά στη μπιτλβιλ. Ο άλλος εν τω μεταξύ χάνει 3-0 και στο 85 βγάζει το γιοβάνοβιτς για να βάλει τον πατσέκο. Ούτε ο ράφα. Αστοδιάολο βραδιάτικα, ψόφο κλπ και στέλνω και τη μπλούζα μου πίσω, το'πα; (κυρίως επειδή μου είναι μεγάλη)
μόνο :pink: andy carroll :pink:
Ε βασικά η Σίτυ έχει μάλλον το πληρέστερο ρόστερ στην Πρέμιερ, δεν λέω για τίτλο από φέτος και τέτοια, αλλά πρέπει τουλάχιστον να είναι για αρκετό καιρό στην διεκδίκηση. Η τριπλέτα Μίλνερ-Τέβεζ-Άνταμ είναι πολύ δυνατή, λογικά ο Σίλβα θα φάει αρκετό πάγκο.
Από 'κει και πέρα στη Λίβερπουλ δεν νομίζω ότι γενικά η εικόνα της θα είναι τόσο άσχημη. Χθες ήταν και λάθος το κοουτσάρισμα, δεν γίνεται να πας με Λούκας-Τζέραρντ απέναντι σε Τουρέ-ΝτεΓιονγκ-Μπάρυ, λογικό είναι να χάσεις το κέντρο εντελώς. Βέβαια με τον Μασεράνο να φεύγει (τρομερή συμπεριφορά btw), είναι έγκλημα να δίνεις δανεικό τον Ακουιλάνι, εκτός αν σκοπέυουν να σκάσουν σοβαρό μέρος των χρημάτων που θα πάρουν για μεταγραφή. Οι μεταγραφές όντως είναι κάτω απ'το επίπεδο της ομάδας, αλλά πιστεύω έγιναν απλά για να γεμίσει με εναλλακτικές το ρόστερ σε περίπτωση που δεν έφευγε κανείς σημαντικός. Τώρα που έφυγε (και με την Ίντερ να κυνηγάει Κάουτ) θα υπάρξει πρόβλημα.
έτσι είναι, κι εγώ δεν το είπα από άποψη μεγεθών, αλλά επειδή η σίτυ δεν έχει καταφέρει να δέσει. Τα μεγέθη είναι σχετικά, ποιος ξεχνάει την ανατροπή στο wigan-arsenal τον απρίλη από 0-2 σε 3-2 στα τελευταία 10 λεπτά; Και άπειρα άλλα παραδείγματα.
Κι ο Kell καλά τα λέει, μόνο που είναι πολύ δύσκολο να ξοδευτούν λεφτά για μεταγραφές, κι αυτό είναι που φοβάμαι, ότι δηλαδή ξεκινάνε τη σεζόν βλέποντας ότι μάλλον δεν πολυτραβάει η ομάδα, αλλά δεν υπάρχει ελπίδα για σημαντική βελτίωση ούτε για την επόμενη μεταγραφική περίοδο. Κάπως έτσι αρχίζουν και τα παρατάνε οι ομάδες, και σκύβουν το κεφάλι απέναντι σε σάντερλαντς και ουίγκανς.
Ον τόπικ, http://www.contra.gr/Columns/CaesarSalad/285442.html (απαράδεκτο κείμενο αλλά θυμηθείτε ποιος το είπε πρώτος :Ρ)
Είναι πάντως εξοργιστικό πως έρχονται άνθρωποι με λεφτά, παίρνουν ομάδες και ξοδεύουν αυτά τα λεφτά, για το καλό όλων, ενώ οι δικοί μας το έχουν βάλει στόχο απλά να μας γαμήσουν, χωρίς σάλιο, και να μην ξοδευτεί ούτε λίρα.
Τέλος πάντων, βαρέθηκα, ευτυχώς δεν έχει και MOTD κι έχουμε μέχρι την κυριακή να ξεχαστούμε.
:moutza:
Δευτερη αναφορά στην ίδια μέρα για εκείνο το γαμω3-2 με τη Wigan, holy fucking shit, πώς να το αντέξω.:mad:
Meireles leei .
http://www.guardian.co.uk/football/2...meireles-porto
emena m'aresei .
Για αντί-Xabi καλός είναι, καθαρό αμυντικό χαφ δεν μπορεί να παίξει, οπότε λογικά θα είναι Πόουλσεν-Μειρέλες και Τζέραρντ λίγο πιο μπροστά
k kotsenski.SPERMA
εγώ πάντως ξύπνησα με διέγερση πριν λίγο διότι είδα στον ύπνο μου θεϊκή γκολάρα τόρρες, με πάσα του τζέραρντ από το κέντρο περίπου, απίστευτο σπριντ τόρρες από τα αριστερά και σουτ καραβολίδα λίγο έξω από την περιοχή :oops:
και σκεφτόμουν ότι αφού βρήκε τη φόρμα του δε χρειάζεται να φοβάμαι πια
μπούρδες, κι ακόμα κι η σιχαμένη blackburn βάζει γκολ :!:
Την θέλησή του να αναλάβει προπονητής στην Άστον Βίλα εξέφρασε ο Ολλανδός προπονητής Ρόναλντ Κούμαν, σε δηλώσεις του στην «Daily Express».
Loler than Lolercoaster.