Quote:
Originally Posted by
Amnesiac.
Α δεν είπα ότι ταυτίζονται αυτά τα δυο, είναι 2 διαφορετικοί τρόποι αντίδρασης.
Δεν είναι μωρέ, ίσως ήταν το 1998. Κυρίως δεν θα έπρεπε να είναι, δεν καταλαβαίνω γιατί σου χρειάζεται να βάζεις μια μάσκα στο ΕΡ και μια άλλη στη ζωή. Είσαι ο ίδιος άνθρωπος, και η ιντερνετική σου περσόνα είναι ένα κομμάτι της κανονικής σου ζωής. Είναι πανεύκολο να βγάζεις όλα σου το κόμπλεξ στο ίντερνετ και "στην πραγματικότητα να είσαι καλό παιδάκι ρε" και "μόνο στο ίντερνετ γράφεις μαλακίες ρε", αλλά θες δεν θες συνδέονται αυτά. Εκτός αν πιστεύεις πως ο τσόνος πχ μπορεί να είναι κάτι αντιδιαμετρικά αντίθετο από αυτό που δείχνει.
Quote:
Originally Posted by
Amnesiac.
Το ξαναλέω, δε θεωρώ ότι η γιουλάι δεν καταλαβαίνει ότι ενοχλεί, μια χαρά το καταλαβαίνει και προφανώς γουστάρει κιόλας να ασχολούνται μαζί της. Και εξακολουθώ να μη καταλαβαίνω γιατί πρέπει να την ανεχτώ, όλοι όσοι μιλάτε για ανοχή στην ουσία την αντιμετωπίζετε σαν άτομο με ειδικές ανάγκες, το οποίο δεν είμαι σίγουρος ότι πρόκειται για τη "σοβαρή", "ώριμη", "ανθρώπινη" αντιμετώπιση του προβλήματος, εγώ θεωρώ ότι η γιουλάι μπορεί να επικοινωνήσει και καταλαβαίνει και τι της γίνεται και το να την ειρωνεύομαι αποτελεί τη δική μου αντίδραση στην ενόχληση που μου προξενεί. Και αν θες να ξέρεις, μόλις πατήσω το submit θα μετρήσω πόσες φορές έγραψα τη λέξη "καταλαβαίνει" σε αυτό το ποστ.
Αν αποφασίζεις πως η γιουλάι έχει σώας τα φρένας και είναι φυσιολογική και απλά μπαίνει για να τρολλάρει και να σου την σπάσει, καλώς. Της φέρεσαι ειρωνικά επειδή έχει επίγνωση της ενόχλησης που προκαλεί. Έχει. Την ίδια ακριβώς επίγνωση που έχει ο μπέρνιν οταν και καλά μπερδεύει τις γλώσσες στο πληκτρολόγιο για να του γράψουν lol burni theosss. Δεν έχει πλάκα να ειρωνεύεσαι
συνεχώς και
με πανομοιότυπο τρόπο κάποιον όμως, είτε έχει θέμα, είτε δεν έχει. Αν έχει, είσαι επιπροσθέτως και κρετίνος. Αν δεν έχει, είσαι απλά κουραστικός, και δίνεις μονάχα τροφή για να σε βομβαρδίζει ο στόχος σου με μούτζες και links.
Μιλάς για σοβαρωριμανθρώπινη αντιμετώπιση "του προβλήματος". Ποιό είναι κατά τη γνώμη σου το πρόβλημα; Τα προβλήματα της γιουλάεις ή η αισθητική ενόχληση που σου προξενεί παρά τα δώδεκα ιγκνόρ στα δώδεκα accounts της;