Για παράδειγμα σε πήρα ρε κάρχαρτ, γιατί ήξερα να αναφέρω απτό παράδειγμα(τον βίκερνες).
Εγώ από την αρχή του θρεντ το είπα. Στα αρχίδια μου τι είναι ο τύπος. Φέρνει μια μπαντάρα κατά τη γνώμη μου, που καίγομαι να δω. Θα πάω, θα στηρίξω το event.
Άλλοι πετάχτηκαν με τα α-ου-ά που πάτε στον ασφαλίτη, δε θα βγάλει λεφτά από μας ποτέ και όλα αυτά. Δεν πα να ήταν και αναρχικός, δεν πα να ήταν και χίτης, δεν πα να ήταν και κομμουνιστής, το event το στηρίζουμε όχι για το ποιος το διοργανώνει αλλά για το τι φέρνει και το πόσο το γουστάρουμε. Δε νομίζω οι Domine και οι κάθε Domine να ζητούν πιστοποιητικά φρονημάτων των διοργανωτών όπως είπα για να πάνε για μια συναυλία, ούτε οι οπαδοί τους.
Εδώ πριν από 7-8 χρόνια κάναμε αμάν να δούμε κανά καλό live. Τώρα που έρχονται με το τσουβάλι(ευτυχώς), θα αρχίσουμε να τα σνομπάρουμε για να γυρίσουμε στις εποχές που ήμασταν το 2000;
Και ανέφερα επίσης πως όσοι λένε άλλα μάλλον πρέπει να ξανασκεφτούν γιατί ακούν ότι μουσική ακούν. Αν όντως τα πάντα κρίνονται από κοινωνικοπολιτικά κριτήρια, ή από την ιδιότητα τρίτων άσχετη με την τέχνη/μουσική, ε κάπου σκέφτονται λάθος. Γνώμη μου είναι, την λέω. Ελευθερία λόγου κι έτσι ε;
Τέσπα, το υπεραναλύσαμε, το κάναμε νιανιά, αρκετά. Όσοι δεν γουστάρετε να τα σκάσετε στον ασφαλίτη πάντως, ε μην έρθετε. Να έχουμε και περισσότερο αέρα εκεί μέσα.