μλκ είχα φάει το κεφάλι μου το απόγευμα όταν έκανα το ποστ να τους θυμηθώ κ δεν τα κατάφερα...το EP τους είναι κορυφαίο
επίσης θα έλεγα Utmost Contempt αλλά θα μου που ότι γλείφω :P
Printable View
μλκ είχα φάει το κεφάλι μου το απόγευμα όταν έκανα το ποστ να τους θυμηθώ κ δεν τα κατάφερα...το EP τους είναι κορυφαίο
επίσης θα έλεγα Utmost Contempt αλλά θα μου που ότι γλείφω :P
Τεράστιος τραγουδιστής ο Σμέρος των F.U.S. \m/
Τέτοιες φωνές θέλουμε!
Απίστευτος τραγουδιστής, όντως. Κι ο κιθαρίστας πραγματικά καλός και με ιδέες, όχι σαν μερικούς νεομέταλους που πήγαν εξωτερικά και έχουμε κάνει θεούς ε...
Ψ.Χ (http://www.myspace.com/1s12x4s17x5s1x18a)
Nuclear Winter
Injekting Khaos
Nocternity
Necromantia
Order Of The Ebon Hand
Mournblade
Thou Art Lord
End
Diabolos Rising
Arketa edit epontai.
Salonicult....Medieval Death Loipon...
ρίχτο και Medieval Death.
Α, μάλιστα. Υπάρχουν κανόνες που λένε ότι ο Κατσιώνης απαγορεύεται γιατί αλλιώς σε κοροϊδεύει ο κάρχαρτ. Τα αρχίδια μου κουνιούνται πρέπει να αναφέρω. Δηλαδή θέλεις να μου πεις ότι τσέκαρες δισκογραφία Κατσιώνη, σοκαρίστηκες από το πόσο κακός μουσικός είναι και αισθάνθηκες την ανάγκη να χλευάσεις.
Λοιπόν, έχω δύο δίσκους του, το Turn of My Century και το Imaginary Force και παρόλο που βρίσκω ότι έχει χαζό στυλ σαν άνθρωπος και είναι λίγο φαφλατάς, μου αρέσει η μουσική του. Μια χαρά είναι και έχει στιγμές που έχει φοβερές μελωδίες.
Ρε πάνκη, ακούω και Manowar και Sacred Steel, τι μου λες τώρα; :P
Για Master Reset εδώ: http://www.myspace.com/masterreset
Φίλοι μου, με εξαιρετικό ταλέντο, ειδικά ο κιθαρίστας που είναι από τους καλύτερους που γνωρίζω, από τους ουσιαστικότερους παικταράδες και με τεράστια μουσική παιδεία. Ο ντράμερ επίσης είναι κτήνος, jazz background, έχει παίξει Νέα Υόρκη και τέτοια, αυτή την εποχή βγάζει το ψωμί του περιοδεύοντας με την Αρβανιτάκη (!). Ο τραγουδιάρης είναι πολύ παραδοσιακός μεταλάς στα ακούσματα...
Για στυλ θα έλεγα μια μίξη από πολλά πράγματα, Tool, Mars Volta, ολίγον από Μάνσον, γενικά δυσκολεύεσαι να τους κατατάξεις, τους λες προγκ αλλά όχι το κλασικό, πολύ χέβι ριφς, πλούσια σόλος, καταπληκτικό (κατ'εμέ) songwriting. Περιμένω πολύ μεγάλα πράγματα από τα παιδιά, γράψανε πρόσφατα στα Fredman και το έχω λιώσει το δισκάκι.
ΔΕΜΑΞΗΜΑΜ: Χαβαλέδες που γράφουνε πολύ catchy κομμάτια, ελληνικός στίχος, μοτορχεντ καταστάσεις με ολίγον από διάφορα. Ήταν και σαπόρτ στους Ανώριμους εσχάτως.
http://www.myspace.com/demaksimam
Το χιτ τους είναι Έτσι το σκατό να ρέει και το προσωπικό αγαπημένο, η μπαλάντα που λυγίζει τους Σκόρπιονς: Τι ωραία που'τανε.
Όχι, απλά ρε παιδί μου, Μπομπ Κατσιώνης. Μπομπ. Bob. Κωλοfuckin' Bob.
Και ΝΟΕΜΟΝ ακροατές αυτού.
Ε, έτσι γράφει πάνω στο δίσκο. Εδώ ακόμα λέω τους άλλους Τζιμ Μέρφι και Όλι Μόσιον, άμα έτσι θέλουτε, εγώ δεν χαλάω χατήρι. Εγώ δεν κοροϊδεύω τους άλλοι που θέλουν να λέγονται Κάουντ Γκρίσναχ και Βαργκ ενώ τους λένε Κρίστιαν ας πούμε... Όπως αγαπάει ο καθένας.
Βάζω Μπάμπη σπίτι μου να ακούσω λοιπόν.
καταραμενοι ρε μαλακα :lol:
Χαχαχαχα! Ο θεός όμως είναι ο Φλασχαρτ, ειδικά στο 4.
loipon epeidi kaneis plin tou coroner den anefere tous acid death, tha arxiso na ypopsiazomai oti oi ypoloipoi mallon den exete akousei (pragma to opoio omologo mou fainetai poly periergo kai den to pisteuo pragmatika), opote just in case anevazo ena tragoudi apo to pieces of mankind (to opoio anefera os kalytero elliniko metal disko ever) gia na doume genika ti paizei kai na niosoume kai na katalavoume gia ti epipeda milame. ok?
Acid Death - A/I
Βασικά, ανέβασε όλο τον δίσκο. Γαμάει μάνες. Και το 2ο καλό είναι, αλλά δε φτάνει τα επίπεδα του 1ου.
http://greek-heavy-metal.blogspot.com/
edo yparxoun kai ta dyo albums kathws kai apeira pragmata apo ellinika gia opoion thelei.
to proto acid death, eipame, kalyteros ellinikos metal diskos. kai den exei yparksei alli mpanta stin ellada na paizei toso texika kai tautoxrona empneusmena xoris na kourazei, ektos isos apo sas. plus to paiksimo tou ntouva paliotera mou eixe thymisei para poly ton kosta tsopano (oxi sta metra profanws e, oi acid death paizan arketa pio apla/mazemena, apla sto feeling kai stin texniki), nomizo to eixa anaferei kai ston pano tote.
to deutero acid death einai episis diskara terastia alla se alli fasi kai kala kanan kai to dielysan meta giati den epaize na plisiasoun ksana ta epipeda tou protou.
ο δίσκος βρίσκεται εύκολα με ένα google search, όποιος δυσκολευτεί μου στέλνει πιεμ.
εγώ πάντως δεν τους είχα τσεκάρει ποτές, άκουσα μια φορά το δίσκο και έχει ψωμί το πράμα..
ta cd ta xo ki ego, tote ta vriskes pantou. to deutero sigoura tha yparxei kai tora, einai apo tin black lotus. to proto den exo idea, paizei kai epanekdosi apo alli etaireia pantws.
Nemesis
Spitfire
Battleroar
Sarissa
Crush
Fortress Under Siege
Thanatos Inc.
Flames
Airged L'amh
Casus Belli
Deceptor
osa mou rxontai proxeira
Trademark
Spitfire
Deceptor
Battleroar
Sarissa
Crush
Reflection
Acid Death
Death Courier
Verdict Denied
Steamroller Assault
Released Anger
Septicemia (Καλά δεν τους θυμήθηκε κανείς?)
Horrified
Raw Silk
Marauder
Powercrue
Brainfade
Rotting Christ
Make Believe
Ludmila
Last Drive
Λευκή Συμφωνία
Deus X Machina
Nighstalker
Lord 13
Violet Vortex
Brotherhood Of Sleep
1000 Mods
Lucky Funeral
και σίγουρα κι άλλες που τώρα ξεχνάω
Sorry που θα γίνω κακός, αλλά κάτι τέτοιες στιγμές δεν μπορώ...
Εσύ που τους θυμήθηκες δηλαδή και άφησες απ' έξω Necromantia, Blood Covered και Rust ξέρω 'γώ, βάζοντας ταυτόχρονα στη λίστα σου 1000 Mods, νομίζεις ότι σου πρέπει μια μεγάλη σακούλα με ζαχαρωτά;
Είμαι περίεργος να ακούσω...
Εγώ τους θυμήθηκα, τους έχω δει και λάιβ. Αλλά δεν τους βάζω σπίτι μου και δεν έκατσα να γράψω μια λίστα από μπάντες που ξέρω...
Α, και εκτός από τον Κόρονερ τους Άσιντ Ντεθ τους ανέφερα και εγώ ε; Έχω και το 7' να μπαλαντσάρει με τους δίσκους του Μπομπ.
Και το 7αρι καλό είναι, αν και περισσότερο καφρίλα χωρίς να φτάνει τα επόμενα.
Xwris seira protimishs
Rotting christ
Guardian Angel
Ksexasmenh profhteia
Airged Lamh
Panikos
Naytia
Raging storm
Spitfire
Crush
Power Crue
Blood Covered
Nuclear Winter
Xwris mellon
Inner wish
Nightfall
Dream Weaver
Ageless wisdom
Reflection
Sound of Silence
Sacrament
Standar ksexnaw polles tha epanertho me edit
χωρις σειρα αξιολογησης κ' μετα απο ωριμη σκεψη:fear:
1.nightstalker-με χαωδη διαφορα απο τη δευτερη η αγαπημενη μου μπαντα-δεν γινεται να πας σε συναυλια τους και να μην περασεις γαμω+οτι εχουν βγαλει σκιζει τρυπες
2.necromantia-κλασικο το mighty contract αλλα θυρα 7 daoloth και ναρκωτικα
3.sun of nothing-απο τις νεοτερες μπαντες χαλαρα η καλυτερη και φωνη που σπερνει
4.last drive-κλασικη αξια,ακομα ο μαλακας να ακουσω το καινουριο
5.ναυτια-μοιραζουν φαπες στους χασμα της οικουμενης
6.τ.χ.c-η μπαντα που με αναγκασε να ακουσω ελλην χιπ-χοπ
7.Γ.Τ.Χ.-παιδικος ερως
8.dead congregation-δεν ξερω αν οι ιδιοι το εχουν παρει χαμπαρι αλλα ηδη παιζουν μπαλα σε υψιστο επιπεδο στο χωρο τους
9.stereo nova-το ξερω:oops:
10.δεν μου ερχεται αλλη:grin:
φυσικα γουσταρουμε και αλλες ελλ μπαντες αλλα με ενα δισκο ή ενα ντεμο δεν τις βαζω στις κορυφαιες και ας ειναι μπομπες(π.χ. straightjacket fit ή ord13-καθε 10χρονια δισκος)
α κα επειδη ωραιο το stoner/doom και το post αλλα καυλωνουμε με sludge περιμενω τρελα να βγαλουν album oi guinea pig,αφου οι mahakala μας τελειωσαν
τελος δεν εβαλα στη λιστα τον υπερδισκαρο των sabbah navahthani γιατι ειναι κυπριοι:puke:
εχω την εντυπωση ότι οι σαμπαχ απλα εμεναν εκεινω τω καιρω στην Κυπρο
και το κυκλοφορησαν σε Κυπριακο label
αλλα είναι Ελλαδιτες :grin:
ο τραγουδιστης παντως ειναι επισημως ο μπασιστας των Electric Wizard
τοτε γραψε λαθος,αν εμεναν κι'ολλας κυπρο πρεπει να μπουν τιμιτικα στη δεκαδα-εγω ουτε μηνα δεν αντεξα:P
Ακούγοντας αυτές τις μέρες στας Σέρρας ξεθαμμένη κασετούλα με το demo 88(νομίζω) των Macedon Harriers(όχι με τον Χρόνη φωνητικά) επιτέλους μπόρεσα να τους εκτιμήσω σε σχέση με την φασαρία του Rise Again. Πιο βατοί ρυθμοί, πιο κλασσικός ήχος, καλύτερα φωνητικά και παραγωγή και τα κομμάτια είχαν ιδέες για να πάνε μπροστά. Ειδικά το Metal Maniac τα έσπαγε.
ΥΓ: Άκουσα και το Chosen One των Still Heaven, καλό ήταν και τους αγνοούσα τελείως. Αυτές οι αποθήκες πολλές φορές έχουν ενδιαφέροντα πράγματα θαμμένα μέσα.
μεγάλη αγάπη το chosen one , το έχω σε original κασσέτα, το ομόνυμο είναι απίστευτο τραγούδι. Ο χοντρός που τραγουδάει δεν θέλει ούτε να το ακούει
Η φωτογραφία στην κασέτα είναι ο ορισμός του cult επίσης.
ΥΓ: Άσχετο με το θρεντ, αλλά πέτυχα παλικάρι που επέμενε πως το '88 Σέρρες ήταν mainstream οι Heathen's Rage. Περιττό να αναφέρω τι γέλιο ρίξαμε.
http://www.nwnprod.com/images/dead_c...ation-logo.jpg kai
http://www.metal-archives.com/images...64663_logo.jpg
aytes einai oi megaliteres ellinikes mpantes tou simera!!!:maikl:
a!oi http://www.piercingmetal.com/graphic...tingchrist.jpg einai panta ektos synagonismou!
οι Spectral Lore μου αρέσουν πολύ και επειδή είναι ενεργοί είναι και από τις λίγες ελληνικές μπάντες που περιμένω συνέχεια καλλίτερη από τα ως τώρα. Ταχω γράψει για το "II" στο περι... κάτσε, που?
οι Litany είναι η καλλίτερη ενεργή Ελληνική μπάντα με full-length κυκλοφορία που ξέρω. Περιμένω με ανυπομονησία νέα και από Wrathblade, αλλά το Aphesis είναι σοβαρά το καλλίτερο επικό ντουμ κατασκεύασμα που έχω ακούσει από την εποχή του Dominaeon των Forsaken, και ας είναι Χριστομάθεια κλπ. Βασικά καλλίτερα που είναι. Το βάζω στο ίδιο σκαλάκι με κάτι Epicus Doomicus και Tides και Crimson Horizons. Βασικά τι, μικρός ο κλάδος, αυτά είναι, δεν είναι πολλά.
Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν άλλες ενεργές ελληνικές μπάντες άξιες ενδιαφέροντος, αλλά δεν το ψάχνω και τόσο πολύ πια οπότε μάλλον μου ξεφεύγουν. Από την άλλη από αυτά που διάβασα στο θρεντ εδώ δεν πέτυχα και τίποτε που να μου σκάσει τελείως άγνωστο & να με μπριζώσει να ψάξω. Ίσως επειδή και μερικοί απλά γραφούν λίστες με ονόματα, ίσως επειδή στα εξτριμ ντεθ και στα -κορ και στα στονερ δεν έχω κανένα ενδιαφέρον...
Α ναι οι Universe 217 έχουν τεράστιες προοπτικές, όταν τους είδα live χέστηκα, στο cd δυσανασχέτησα κάπως, αλλά στο μέλλον ίσως κάπου κάτσει όλο μαζί.
Τώρα στις παλιατζούρες:
οι Acid Death ορθώς αναφέρθηκαν αν και ίσως το δεύτερο παραείναι σαν Death και τέτοια για τα γούστα μου. Γενικά το πρόβλημα τα κάπως φλατ φωνητικά. Αλλά τι μελωδική αίσθηση, έξυπνα θέματα και δομές.
Κοντά κοντά οι Medieval Death μ'αρεσουν επίσης. Άμα είχαν κάνει και άλλα πράγματα ίσως είχαμε και κάτι ανάλογο του πρώτου Acid Death από την ανάποδη.
το ντεμο Death Courier έχει έναν περίεργο αέρα, αξιόλογο. Καλά δεν μπορώ να το προτείνω και πολύ υπεύθυνα, αλλά ίσως τελικά καταλήξουν μεγάλη προτίμηση στο μέλλον.
το Ageless Wisdom και ας είναι 2 τραγούδια, είναι 2 τραγούδια παραπάνω από πολλά άλλα πράγματα που παίζουν στον ίδιο χώρο. Το ακούω τακτικά, έχω αρχίζει να μισοπιάνω στίχους κλπ, ξέρετε. Ακούστε το όσοι γουστάρετε Manilla Road και τέτοια... καλά τι λέω, μάλλον το έχετε ακούσει.
Το Agnes Vein το Of Chaos and Law είναι μεγάλη αγάπη, το Duality περίμενα να με καταστρέψει αλλά δύστυχος δεν μου έκανε τόσο. Το Chaos and Law πάντως, υπέροχο, υπέροχο Μουρκοκικό επικό ντουμ με περάσματα από μαύρο μέταλλο, γενικά, τι να πω, κάθε τραγούδι είναι για πάνθεον.
για το Fortress Under Siege θα ήθελα κάποτε να γράψω λίγο πιο εμπεριστατωμένα επειδή ενώ μ'αρέσει, πιάνει και την παθολογία της τότε ελληνικής σκηνής και 'ακούγεται' αυτό μέχρι τώρα. Δεν το χαλάει, αλλά του δίνει έναν περίεργο αέρα. Το κάνει και ξεχωριστώ υποθέτω.
οι Guardian Angel ήταν μάλλον η αγαπημένη μου ελληνική μπάντα. Κάπου μεταξύ του σινγκλ και του Oblivion Seas. Το αστείο είναι ότι από όλες τις κυκλοφορίες τους μαζί έχω φτιάξει ένα μπεστ οφ περίπου 30 λεπτά χεχ. Όλο μαζί είναι κορυφή, αλλά τα έβγαζαν τα καλά τραγούδια δυο δυο κάθε τόσα χρόνια... Αναρωτιέμαι αν είχε συνεχίσει αυτή η μπάντα αν θα είχαν γίνει σούπα ή αν θα έπαιζε μεγαλούργημα.
Μ'αρέσουν πολύ οι Zephyrous και ας είμαι πιθανώς ο μόνος. Είναι αλλόκοτοι και λάθος αλλά δεν μοιάζουν με τίποτε και η μουσική έχει ταυτότητα.
Θυμήθηκα μόλις τους Jackal's Truth αλλά δεν μπορώ να πω υπεύθυνα, πρέπει να ξεθάψω και να κάνω σοβαρή ακρόαση, μ' άρεσαν τότε τουλάχιστο
Το Έσωπτρον ξέρω γω, το Passage to Arcturo, το His Majesty... δεν χρειάζεται να τα πω έτσι.
φαντάσου μπλουζάκια a caress of war and wisdom με νιντέντο χρώματα κλπ βασικά ψήνομαι
Εγώ βασικά μπορώ να το φανταστώ, αλλά με την καμία να το υλοποιήσω, καθότι αδυνατώ να διπλώσω μια σαϊτα, πόσο μάλλον να ζωγραφίσω! :touched:
Αλλά, αν βρεις εσύ όρεξη... :pink:
Φαντάζεσαι να σε δει κανένας από τους Zephyrous με το μπλουζάκι, για μια στιγμή θα πιστέψει στην γνωστική φαντασίωσή του, όλα πήγαν καλά, το ξόρκι λειτούργησε κλπ.
XAXAXAXAXAXAXAXA!!!!
Θυμάμαι Γιοβανίτη να τους είχε χώσει πάντως στην 20άδα για 1998!
Α, μετά βάζουμε πλώρη για μπλουζάκι Lordian... ;)
Μπράβο στον Γιοβανίτη! έχω ακούσει αρκετό ξεκατίνιασμα για τους Zephyrous ανά τα χρόνια, όχι άδικο με έναν τρόπο, αφού είναι σε σημεία σαν σκυλάδικα-γραμμένα-στα-πλήκτρα ή σαν χαμένα τραξ από το final fantasy ΙΙΙ, σχεδόν όλα ματζόρε, αλλά τι να κάνεις, τελικά στέκεται και ψηλά μάλιστα, το νικάει το κλισέ. Πάντως στάνταρ είναι όλο το πρότζεκτ γραμμένο από έναν πλήκτρα, δεν εξηγείται αλλιώς.
εγώ για Lordian είμαι επικ-καλυμμένος :cry: