Quote:
***** says:
*po malaka pali liwsane stin preza autoi
Printable View
Quote:
***** says:
*po malaka pali liwsane stin preza autoi
Ρεεεεεεεεεεεεε, ταα γάμησαν όοοοοοοοοοοολα..
:hippy::weed::disco::wave::happyjump::chinchilla:
Σαν δίσκος Grails είναι.
Τα ίδια και τα ίδια, σκέφτομαι να το κλείσω πριν τελειώσει, αλλά δεν είμαι γενικώς τέτοιος άνθρωπος.
Είμαι στα 5 πρώτα λεπτά και τα έχω δει όλα. Έχω φουλ μπάσσα και ένταση, ακούω αυτό το ινδικό σιτάρ μπζζζζ φάση πίσω και τρελαίνομαι.
Ο χρήστης stam and the witches λέει:
ρε νομίζω πως ακούω ότι καλύτερο έχω ακούσει στη ζωή μου
νοιώθω πως αν διαταράξει κάποιος την ισορροπία μου τώρα
θα χαθεί ένα κομμάτι από την ψυχή μου
ρε. κουφοί είσαστε ε; έφυγε ο Hakius κ έγιναν για το πούτσο; sleep φανμποηζμός μου κάνει.
πλέον έχουν γίνει μπάντα ανεξάρτητη που γαμει με δικό της μπούσουλα κ χέζει το παρελθόν του (αρχικού) line up
τωρα το είδα αυτο:
συνήθως συμφωνώ με ο,τι λες αλλά βάλε διπλα δίπλα το πιο λιτό Grails (ας πούμε το Burden Of Hope) μαζί με το καινούριο ΟΜ (που ειναι το πιο "εμπλουτισμένο" τους). Κ πάλι καμια σχέση. κ απο την αλλη, τι μουσική(=μελωδίες) γραφει ο ντραμερ; Δε ξέρω, ερωτώ. Όλα ο Cisneros δε τα γραφει;
χμ ο ντράμερ δεν παίζει μόνο ντραμς, στους γκρέηλς τουλάχιστον, οπότε υποθέτω ότι θαβαλε το χεράκι του στα σιτάρ και τα λοιπά εκτός μπάσου.
είμαι στην πέμπτη ακρόαση, και το μοναδικό μου παράπονο είναι η μικρή διάρκεια, εκτός απ'το thebes όλα τα άλλα είναι σα samples και άνετα γίνονταν δεκάλεπτα. παρόλαυτα σαν εξέλιξη είναι και λογική και πολύ πολύ όμορφη.
Γαμάει. 8:40 στο Thebes, απ' τα καλύτερα μπασίματα σε κομμάτι έβερ.
Σωστός. Κράχτε με αλλά εμένα μου θύμισε Sleep και παραλίγο να πέσω απ' την καρέκλα. :touched:
Με τις 4 πρώτες ακροάσεις μοιάζει να φτάνει επίπεδα Pilgrimage. Μέχρι το πρωί θα δείξει αν φτάνει Conference (ακα 10 ακατέβατο).
Μπράβο στα παιδιά.
ε οσο σληπ θυμίζουν τα πιο βαριά των ομ μωρέ, αλλά είναι καλύτεροι έτσι κι αλλιώς, κι ας με βρίζουν οι τρου. =P
επίσης βρήκα το ανάλογο σημείο με το vigilance... lazarus του pilgrimage, είναι ακριβώς όταν μπαίνουν τα φωνητικά στο thebes και λέει κάτι για αλάχ, λίγο προτού μπουν τα τύμπανα, δεν έχει εκείνο το τεράστιο χωσίδι αλλά η τρίχα κάγκελο.
μαλακίες λέτε. :dfinger:
καλό άλμπουμ μου φαίνεται γενικά, μην με κάνετε να αναλύω τους λόγους που είναι ένα σκατό μπροστά στα προηγούμενα.
ας πω τα θετικά μόνο.
- Ο Amos ευτυχώς περιόρισε τις μαιμουδιές που έκανε ασελγόντας στο At Giza live και προσπαθεί να παίξει λίγο σαν Hakius.
- Τα σιταρ-οτέτοια γεμίζουν τον ήχο. Στα προηγούμενα θα ήταν περιττά, υπερβολή, τώρα είναι αναγκαία.
- Αυτά.
εδιτ: ah και ευχάριστη έκπληξη η διαφορετικότητα του Cremation Ghat I.
Ο χρήστης stam and the witches λέει:
το καινούργιο ομ είναι το soundtrack της παντοκυριαρχίας συγκυβέρνησης ισλάμ-ινδουισμού
είναι το soundtrack του ξελογιάσματος καλόγριας στην τεχεράνη
είναι το soundtrack της επανάκτησης της πόλης
Μαλάκες είναι όντως πάρα πολύ καλό, το ακούω για τρίτη φορά τώρα και τείνω να συμφωνήσω με το Σταμάτη, αν και δεν μου αρέσει το ίδιο σε όλο του το μήκος.
Για τα αρνητικά θα γράψω σεντόνι.
Και αν συγκρίνω κιόλας πάει για νουβέλα.
Βαργιέμαι.
Συμφωνούμε πάντως στα 2/3 (Conference και Pilgrimage). Το Variations είναι πρωτόγονο αλλά το On The Mountain At Dawn παραμένει ό,τι καλύτερο μετά το At Giza.
Με αγάπη και μεράκι.
http://i30.tinypic.com/2ebtoj4.jpg
πολυ καλό ακούγεται.
Πρώτη εντύπωση θετική.
Νωρίς όμως για συγκρίσεις με τις υπόλοιπες δουλειές τους.
Θα λιώσει πρώτα, και τα συγκριτικά τεστς μετά.
αναμικτα τα συναισθηματα, υπαρχει μεγαλη διαφορα και ποιοτητα αναμεσα σε χακιους και αμος.
αρκετα τραβηγμενο αυτο το "Σαν δισκος Grails είναι." =Ρ
εχει παιξει αρκετες φορες το αλμπουμακι και οπως λεει και ο λοκι το thebes ειναι η ουσια και μπορουσαν να πατησουν πανω στ' αλλα 3 κομματια να γραψουν κατι παραπανω, δεν με ξινισαν τα πνευστα και τα τουμπερλεκια, με ειχαν προετοιμασει με το 7" οτι θα εχει και τετοια μεσα.
απλα να, το thebes ειχε ολα τα κομφορ να μπει στα καλυτερα OM αλλα το βλεπεις οτι οχι.
ευχαριστώ :!:
Τα tags είναι ανώνυμα, αυτή είναι η μαγεία τους, ας μείνουν έτσι
".. η αβυσσαλεα χοανη του χρονου ανοιγει και η στερημενη λογικη του σημερα, καταποντιζεται.... τα ποδια μου λυγιζουν και ομως δεν ακουμπανε γη. Η Απολλωνεια λαμψη ραινει τη Διονυσιακη εξαρση. τα ξωτικα των Κελτων γλωσσοφιλανε την oriental ζαλη. η ακεραια φωνη καλει τη θυληκη θεα! εκεινη ανταποκρινεται. το ασημι που λαμπρυνει το προσωπο της, χαραζει πανω απο το σκοτεινο βουνο. η κυρα Σεληνη δεν χαλαει χατιρι σε τουτο το σαμανο που χαριζει προζες και τραγουσια στα θελγητρα της. η πυξιδα αυτοκτονει. Βορας Νοτος Δυση Ανατολη γευονται την ηδονη της αποκοσμης, παγανιστικης ενωσης...."
Ωραίο κομμάτι το Thebes αλλά δε θα μου άρεσε να είναι όλο το άλμπουμ έτσι, είναι πάνω κάτω μια από τα ίδια όπως και να το κάνουμε.
Όταν αρχίζουν να μπαίνουν τα νταούλια ο δίσκος γίνεται πολύ ωραίος, θα ήταν κρίμα να έχουμε άλλο ένα pilgrimage ή conference.
Το τελευταίο κομμάτι πάντως θα χωρούσε άνετα στο burning off impurities των grails, ίδιο είναι.
Γενικά με τις πρώτες ακροάσεις το άλμπουμ μου φαίνεται ό,τι καλύτερο μπορούσαν να βγάλουν οι ΟΜ τη συγκεκριμένη στιγμή και με ένα conference να τους "κυνηγά" σε όλη την μετέπειτα πορεία τους.
polu trance to cremation ghat I!
to thebes einai polu wraio,
san prwtes entupwseis panta
Μια χαρα τα εσπασε ο δισκος μια χαρα και τα ντραμς.
Το χω ακούσει 500 φορές από χτες. Το Pilgrimage το λάτρεψα, αλλά τόσο δεν το άκουσα ούτε από τότε που βγήκε. Άρα αυτό είναι καλύτερο.
Το Cremation Ghat I είναι ό,τι πιο σατανοτσαχπινιάρικο μπορεί να βγάλει αυτή η μπάντα. Το Thebes δε, νομίζω πως παίρνει τη θέση του καλύτερού τους κομματιού, είναι μία πραγματική εμπειρία, μία υποτονική υπερμπασσαδούρα με απίστευτες δυναμικές, μία εσωτερική αίσθηση του ρυθμού από άλλο πλανήτη. Εκεί στο haya sallah που ο Cisneros βαράει τη χορδή λιιιγο πιο δυνατά, καταστροφή.
Αν θέλετε να ακούσετε το νέο ιδίωμα ΣΧΨ, δεν θα ακούτε ΟΜ.
Σατανιάρικη Χαροκαμμένη Ψυχεδέλεια :
SYLVESTER ANFANG II
http://www.gothtronic.com/Goth/img_/..._anfang_II.jpg
έλα, τα παραλές κι εσύ.
σε γενικές γραμμές συμφωνώ με το Βάιρους. είναι ωραίος δίσκος, σίγουρα καλύτερος από όσο περίμενα γιατί ήμανε κάπως απογοητευμένος, αλλά μια χαρά δίσκος που όμως δεν το βάζω σε σύγκριση με Conference/Pilgrimage.
το Cremation Ghat I θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί σε τεραστίων διαστάσεων σουξέ αν το τραβούσαν κανά δεκάλεπτο ακόμα.
μεγάλη δισκάρα.
πολύ.μεγάλη.δισκάρα.
λοιπόν.
δεν υπάρχει ο δίσκος. κάθε φορά που τον ακούω είναι και καλύτερος
σοκ με την πρώτη ακρόαση που συνεχίζεται.
τόσο κόλλημα μόνο με το at giza. και μόνο το at giza. εδώ μιλάμε για ολάκερο τον δίσκο.ξανά κ ξανά κ ξανά.και κάθε φορά ένα σκαλί πάνω. δεν είναι καλύτερος απ'τα προηγούμενα. γιατί πολύ απλά είναι διαφορετικός από τα προηγούμενα. δεν τίθεται θέμα σύγκρισης
άντε γεια
Τσαμπα live ηχογραφηση.
ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΕΞΩΦΥΛΛΑΡΑ
Ο ήχος με χαλάει λίγο, τα γκάζια επίσης, αλλά η σύνθεση είναι γαμάτη. Καλύτερη μπάντα στον κόσμο κλπ.
το ριφφ είναι σαν nu metal.
εδώ και λίγη ώρα όλο το αλμπουμ κόβει βόλτες ελεύθερο στους ρώσους