Εγώ να κατέβω από το άλογό μου για να πω ότι μαρέσει και ότι είναι τρομερά πυκνό για σειρά (πολλά πράγματα σε λίγο χρόνο), ειδικά στο πρώτο επ, κάτι που δε με ενοχλεί καθόλου.
Printable View
Εγώ να κατέβω από το άλογό μου για να πω ότι μαρέσει και ότι είναι τρομερά πυκνό για σειρά (πολλά πράγματα σε λίγο χρόνο), ειδικά στο πρώτο επ, κάτι που δε με ενοχλεί καθόλου.
ε μονο απο 2 ep δεν μπορεις να πεις κατι εξαιρετικο ,φαινεται να εχει τα υλικα να γινει
ηταν αρκετα καλο και το 2ο (αν και οχι καλυτερο του 1ου)
η μαλακια ειναι οτι θαναι μονο 10 η πρωτη
και μια ερωτηση
Spoiler
Spoiler
Γενικά στα επίπεδα της πρεμιέρας και απ'ότι λένε τα επόμενα είναι ακόμα καλύτερα. Το καλό είναι ότι έχουν καταφέρει να κάνουν επεισόδια με ένα γενικό θέμα, παρά το ότι πρέπει να ακολουθήσουν συγκεκριμένη ιστορία και σταδιακά βελτιώνονται και στο πως αφηγούνται την ιστορία. Η σκηνή με Ρόμπερτ-Νεντ πανέμορφη, Τύριον πινκς, αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι προσπαθούν να κάνουν την Σερσέι λίγο πιο συμπαθή σε σχέση με τα βιβλία. Επίσης υπάρχει ωραία συνέντευξη του Martin σε 4 μέρη εδώ
Αναγκαστικά με τόσους χαρακτηρες που έχει, τα πρώτα επεισόδια θα είναι εισαγωγή, μετά θα φανεί. Αλλά ως τώρα ό,τι έχουν δείξει είναι εξαιρετικό
ποιό ηφαίστειο είναι αυτή η υπηρέτρια της Daenerys?
γενικά πολύ καλά το πάνε το θέμα. έχει πολλά χρόνια που το διάβασα και είμαι σε φάση :touched: όταν τρώω φλασιές.
Preview του 3ου
Σωστός φαίνεται.
αχεμ
http://www.electricrequiem.com/forum...nan-%282011%29
Ηθοποιός με ευρεία γκάμα αν με ρωτάς.
Είδα τα δύο επεισόδια μονορούφι και παρακαλούσα να μην τελειώσει ποτέ. Δλδ τώρα θα περιμένουμε κάθε φορά μια ολόκληρη βδομάδα για κάθε επεισόδιο;;;
Ναι, βέβαια κυρίως αυτό το μέρος του χάρτη χρειάζεται. Για περιοχές Dothraki κλπ υπάρχει αυτό
Αλήθεια είναι, αλλά μπορώ να το θυμάμαι σαν πληροφορία και να το εντοπίσω στον χώρο, κυρίως επειδή λέει με μεγάλα μπλε γράμματα THE NARROW SEA, οι ντοθράκι είναι κάπου στα δεξιά από εκεί, οπότε όλα τακτοποιημένα. Αετός όμως.
Της πουτάνας.
και κάπου εδώ μάλλον μάθαμε οτι οι Skagos πήραν τ' ονομα τους από από ένα νησί στο βορειοανατολικό τμήμα του χάρτη του westeros
πότε θα βγει το νέο άλμπουμ ρε γαμώτο, μάρτιο ακούγονταν φημες :(
έξτρα τρίβια: The name “Skagos” means “stone” in the Old Tongue, the language of the First Men and of some wilding tribes. The people of Skagos call themselves Skagosi or Stoneborn. The other northern men call them Skaggs.
εξ ου και το ψευδώνυμο το κιθαρίστας τους, Ray
πολυ ωραια συνεχισαμε :D
Είναι σκέτη απόλαυση το άτιμο, δεν το χορταίνω.
Here's a pro-tip:
Spoiler
Μάλλον όταν πάρω σύνταξη :P
για όσους λέγαν τη σερσέι συμπαθητική δηλαδή, νομίζω σ'αυτό δε χάρισαν κάστανα (και αυτές οι συμβουλές στον τζόφρι υπήρχαν στο βιβλίο; χμ)
το κακό του να έχεις το βιβλίο πρόσφατο, είναι ότι κάποιες σκηνές που σου πήραν ώρα να τις διαβάσεις, τις ξεπετάνε σε 30 δεύτερα και δεν ξέρεις από που σου 'ρθε, δεν τις φχαριστιέσαι. Αλλά μόνο αυτό. Επίσης στο βιβλίο η Daenarys ξεπετάγεται γρήγορα, στη σειρά, γιατί είναι ακόμα μουρόχαβλο;
παρασαιτ, κατεβασε τα audiobook και νανούριζε με αυτά το παιδί, θα σε ευχαριστεί στο μέλλον
Γάμησε και το χτεσινό.
Ε Χ Υ Σ Α
σπερμα στην οθονη
ΕΠΟΣ
Τελευταία σκηνή all the fuckin money λέμε :touched:
ρε η τελευταία σκηνη έκοψε σύμπαντα στα δυο...
επίσης έχει ένα απίστευτο τρόπο η σειρά να διηγείται πράγματα χωρίς να ξεφεύγει από τη βασική ροή της. all smoothly done...
Και μιας και έχει καθιερωθεί εδώ και τρείς δευτέρες να το βλέπω με παρέα, ετσι για να το τιμήσουμε σήμερα, μετά το τέλος του επεισοδίου παίξαμε και μια παρτίδα το επιτραπέζιο...Οι δευτέρες απογεύματα είναι πλέον ιεροτελεστία....
καλύτερη σκηνή για μένα ως τώρα, Tyrion να χαστουκίζει Joffrey, δε χορταίνω να τη βλέπω
τί όργανα απαρτίζουν το soundtrack? αυτό που ακούγεται στα πρώτα δευτερόλεπτα του θέματος είναι βιολιά; μετά μπαίνει τσέλο (νομίζω) και ταμπούρλα και κάποια στιγμή πιο μετά σίγουρα βιολιά, αλλά η συνοδευτική μελωδία (αυτή στην αρχή και κατά τη διάρκεια) είναι κι αυτά βιολιά;
Οντως πολυ καλο. Ξεκιναει σφαγη! πολυ ομορφα!
Ποσο γαματες ειναι οι κονταρομαχιες ρε παιδια??Ειχα χρονια να δω....Ενταξει τα υπολοιπα εννοουνται[η σειρα γαμαει,οι χαρακτηρες ειναι ενας και ενας και ο νανος ειναι ο αγαπημενος μου μεχρι στιγμης-αν και αρκετα αρχιδι-]
*Kelldorain
να ρωτησω μπορεις να στειλεις μια λινκ απ το e-shop γιατι εψαξα κ δεν καταφερα να τα βρω,αν ξερει κ καποιος αλλος για το που μπορεις να βρεις τα βιβλια στειλτε ενα λινκ, thanx
μούρλια είναι το γαμημένο λέμε
Πάρα πολύ καλό, το καλύτερο ως τώρα μάλλον. Και για άλλη μια φορά απίστευτη τελευταία σκηνή, (για μένα ως τώρα καλύτερη σκηνή της σειράς είναι η τελευταία του 3ου).
http://www.e-shop.gr/search_book.pht...C6%CF%D1%D4%C6
Εμένα πάλι ο νάνος μου φαίνεται ο straight forward χαρακτήρας, δεν μασάει τ'αρχίδια του και δεν γουστάρει να υποκρίνεται, ό,τι έχει να πει το λέει στα ίσα και θέλει να είναι και οι άλλοι ειλικρινείς μαζί του. Μαζί με την Arya, οι 2 αγαπημένοι μου χαρακτήρες (τρίτος στην σειρά έρχεται ο Snow).
Όσο για τα βιβλία, επειδή τα έψαχνα κι εγώ, στο Amazon έχει τα 4 πρώτα (μαζί), στα αγγλικά, 20 δολλάρια.
Δεν ξέρω τι κάνει γενικά αυτός ο Τύριον αλλά εγώ τον στηρίζω σθεναρά, έχει και ωραία φωνή ο αλήτης.
Επίσης έπεσα πάνω σε αυτά εδώ, διαγράμματα των οικογενειών και δεν ξέρω τι, εγώ άκρη δεν έβγαλα αλλά φαίνονται ωραία.
Τυριον μεχρι τωρα και μενα κερδισε την αμεριστη συμπαθεια μου. Και ο σκυλος.
στο επόμενο επεισόδιο θα γίνει χαμός
απαντήστε όμως αν μπορείτε σε αυτό που με καίει