:pink::pink::pink:
και ας είσαι άμπαλος και δεν θεωρείς καλύτερα τα IV-V-VI :touched::pink:
Printable View
Ποτε δεν ειπα κατι τετοιο ομως ε :!:
Η σειρα μου ειναι μαλλον καπως ετσι: 3=6>5>2=4>>>1
τα πραγματα ειναι σχετικα απλα.
τα 1-2-3 δεν εχουν TIE-Fighters.
εγώ όμως όποτε θες με το Χ-Wing μου θα σου δώσω πόνο, Ιmperial Pig
Λολ.
παρε τρεις φιλους σου με τις κατσαρολες σας.
παιρνω ενα TIE-Interceptor.
μου αρκει.
Γενικά, McGregor και Portman είναι καλοί ηθοποιοί. Στα Star Wars όμως παίζουν πάρα πολύ άσχημα, και γι' αυτό μάλλον δεν οφείλονται οι ίδιοι. Πώς να παίξεις χαρακτήρες που δεν έχουν καθόλου προσωπικότητα, εξάλλου; Ιδίως η Queen Amidala, ειλικρινά, βρες μου έστω και ένα χαρακτηριστικό της προσωπικότητας της που να μπορείς να αναφέρεις. Δεν είναι καν μονοδιάστατος χαρακτήρας, είναι άψυχο αντικείμενο. Ο Anakin επίσης δεν αποκτά προσωπικότητα πριν την τρίτη ταινία. Ο μόνος χαρακτήρας με προσωπικότητα και φιλοδοξίες και στις τρεις ταινίες είναι ο Emperor.
Ούτε καν, δες το video review για ανάλυση, αλλά απλώς σκέψου το εξής παράδειγμα (που αναφέρει κ' στο review): Ο εκτός ελέγχου Luke που ορμάει εναντίον του πατέρα του σε σύγκριση με την εντυπωσιακή αλλά χωρίς κανένα συναίσθημα χορεογραφία Obi-Wan vs Darth Maul όταν πεθαίνει ο Qui-Gon Jinn.
Το μόνο χαρακτηριστικό των δύο τριλογιών που παραμένει στο ίδιο επίπεδο.
Το prequel έχει πολύ βαθύτερο σεναριακό υπόβαθρο, αλλά εκεί τελειώνουν τα πλεονεκτήματα του. Έχει τόσα πράγματα που δεν βγάζουν καθόλου νόημα και υπάρχουν εκεί απλά και μόνο επειδή εξυπηρετούν την προβολή σκηνών δράσης.
"A special effect is a tool, a means of telling a story. A special effect without a story is a pretty boring thing." - George Lucas. Η ειρωνία είναι απίστευτη.
Παρότι το Avatar (μια ταινία που θα μείνει στην ιστορία αποκλειστικά και μόνο για τα special effects) δεν έχει κανένα ιδιαίτερο σενάριο, σίγουρα όχι πρωτότυπο, τουλάχιστον τα special effects εξυπηρετούν την πλοκή και βοηθούν τον θεατή να αντιληφθεί τι συμβαίνει, δε γίνονται αυτοσκοπός.
Εμ διαφωνουμε σε πολλα και δυστυχως ειναι your word against mine, καθως εγω δεν τα βλεπω οπως εσυ, αλλα ειρηνη υμιν και ημιν :P Δε διαφωνω τοσο στα αρνητικα των prequels, οσο στο οτι και στα παλια ετσι ειναι δυστυχως. Εχει υποβαθρο σαν χαρακτηρας ο Σολο? Η Λεια? :rolleys: Τεσπα, το κουρασαμε παρα πολυ!
Τυχοδιώκτης που βρίσκει νόημα σε έναν ανώτερο σκοπό, σαρκαστικός, απρόσεκτος.
Ιδεολόγος επαναστάτρια, χειραφετημένη, δυναμική, πεισματάρικη.
Δεν είναι πρωτότυποι χαρακτήρες, αλλά δεν υπάρχουν απλώς στο σενάριο, οι προσωπικότητες τους και οι φιλοδοξίες τους το καθοδηγούν.
Νομιζω πως εισαι εντελως αρνητικα προκατειλημμενος προς τα prequels, οποτε μπορουμε καλλιστα να το συζητησουμε κι απο κοντα το καλοκαιρι! Με τον ιδιο τροπο που ευκολα μπορεις να βαλεις ενα υποβαθρο σε Σολο και Λεια οπως παραπανω, μπορω καλλιστα να σου βρω κι εγω ΕΙΔΙΚΑ για την Πορτμαν, αλλα και για χαρακτηρες οπως ο Ανακιν, ο Qui Con...
είναι δυνατός χαρακτήρας. δεν χρειάζεται ανάλυση ο σόλο, aim for simplicity και έχεις την περιπέτεια που θες. σαφώς πιο αξιομνημόνευτος απ'ολους τους νέους μαζί βέβαια. βοηθάει και το ακτινγκ αλλά και οι ιδέες των ηθοποιών που έπεσαν στο τραπέζι και ο λούκας ήταν κάπως πιο δεκτικός (ευτυχώς) και πιο στριμωγμένος για τις επιλογές του (πάλι ευτυχώς) τα παλιά χρόνια. i love you -i know.&-
Σας έχω όλους με Y-Wing (γιατί γαμάω τόσο πολύ)
Από εκεί και μετά Φίξξερ κάνε μια το εξής: Το βίντεο που πόσταρε ο μαρούλλιος. Δες το, δες και το part 2. Αλήθεια. Περα του ότι κοιτα-να-δεις-έχει-δίκιο για διαφορα πραγματα (και δεν το περίμενα, συνήθως τα μουβι ρηβιους είναι μούφες) έχει ένα σημείο που ρωτάει τυπάδες να περιγράψουν χαρακτήρες. Καθώς το έβλεπα απαντούσα κι εγώ από μέσα μου, και κοίτα να δεις που σκεφτόμουν πάνω κάτω τα ίδια.
Επίσης είναι κωμικό, μπορεί και να γελάσεις οποτε θα περάσει όμορφα η ώρα :P
Μωρε το ξεκινησα αλλα εχει υφακι μαντοξ και δεν αντεξα :/
μόλις βγήκε και το ρηβιού του τρίτου, ζεστό ζεστό (χβιλελεεεεε). θα γαμάει δεν το δα ακόμα είναι 20 λεπτά μικρότερο απτην ταινία ρε πούστη μου (2 ωρες υπολογίστε) !!! όχι youtube όμως εδώ :
http://www.redlettermedia.com/
spirit άστονα θα στεναχωρηθεί :-p
ο ρεδλεττερμεδια λέει πως τα πρηκουελς κατάστρεψαν τις αναμνήσεις της εφηβείας παλιότερων. εμένα μου τις κατέστρεψε το ρηβιού των πρήκουελς :-(
1. Το ζουμι για το πως βλεπω StarWars (και τα εξι) το εκανε quote o Σαμπρελας. Οποτε δε στεναχωριεμαι, να σαι σιγουρος :P
2. Βασικα απο κομπλεξισμο και μονο, ΓΟΥΣΤΑΡΩ που θεωρει κοσμος οτι του κατεστρεψαν κατι τα prequels γενικα.
Δηλαδη οποτε βλεπω σε λιστες ταινιων αυτο το : Star Wars (4-6) χαμογελαω λιγακι :P
Αυτη η αναγκη να κανει καποιος το διαχωρισμο, με πεθαινει
το ξερω οτι επεμβαινω ακαιρα αλλα προκαλουμαι.
Σπιριτ, με Υ-wing (Why? - Wing), δε μ εχεις ακομα κι αν ειμαι μεθυσμενος με εξαρθρωμενο το ενα χερι και διπλωπια.
stamata βρε να τα παίρνεις όλα τις μετρητοίς, σιγά μην εννοούσα ότι θα φύγει και δάκρυ. ούτε το εμότικον δε δούλεψε!
ε καλά δεν το κάνει απαναγκη τον διαχωρισμό είναι ότι πέρασαν και ένα καρο χρόνια μέχρι να του ξανάρθει του λουκά η καυλα (μεγαλομανία-παράδες πιθανότατα) και ότι τα γύρισε καπάκια το ένα μετά το άλλο τα νέα. σαφείς διαφορές σε αντίληψη-στάτους-στόχους-ιδέες του σκηνοθέτη. αν δεν καταλαβαίνεις τις διαφορές μεταξύ των δύο τριλογιών γίνεται εμμέσω φανμπουσμού ξέρω γω. εμένα μια χαρά μου κάθεται να βλέπω την τριάδα σε λίστες και ας μην με πορώνει το return of the jedi όσο τ'αλλα δυο (δυστυχώς έχω αγοράσει την τριλογία σε ντιβιντί με τις γνώστες προσθήκες άρα έφαγα ακόμη μια ήττα, αμα τα βρω σε βίντεο μπορεί και να με αρμέξουν δε ξέρω ENTIT SHMANTIKON- οχι λόγω των ewoks μημεχεις και για αντιδραστικό) αλλά είναι προσωπική γνώμη. επίσης γουστάρω φρέντυ αλλά το αβαταρ ρε μλκ πληηηηζζζ
επίσης ontopic χειρότερη ταινία σταρ γουορς είναι αυτή :
http://www.imdb.com/title/tt0193524/
ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΙ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ *ΚΑΥΛΩΝΟΥΝ* ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ X-W vs. T/F ΣΗΜΕΡΑ;
Στα ΧΡ μια χαρά το τρέχω, αν ψήνεστε πείτε. Και είμαι αυτοκρατορικός κι εγώ btw 8)
Όσο για τις ταινίες, ήμουν βαμμένος Star Wars φανμπόης μέχρι που είδα το μισό Phantom Menace (ναι, δεν άντεξα να το δω όλο). Από κει και πέρα, αφήστε τον FIXXXER (αυτόν δλδ που θεωρεί καλύτερο Metallica album το Load, καλύτερο PL album το Host και καλύτερο internet browser τον Internet Explorer πχ) να τρολλάρει :P
Παρασαητ και γω το TIE Fighter (την κολλεκτορ'ς εντισιον σε CD) το παιζω σε XP, χωρις κανενα προβλημα.
τωρα πρεπει να παρω joystick γιατι δεν εχω.
αλλα ακομα το 90% των αποστολων τις βγαζω χωρις κοπο σφαζοντας αβερτα.
κριμα που δε βγαλανε κατι πιο συγχρονο στο ιδιο στυλ να γινεται της κολασεως.
δε ξερω.
τωρα μου ρθε οπως ποσταρα το απο πανω ποστ και το ψαξα και βρηκα κατι δηλωσεις ενος απ το team που εκαναν το TF το 1995 και ελεγαν οταν θα ηθελαν να κανουν ενα ρημεηκ τωρα κλπ κλπ σε ενα αρθρακι αλλα τιποτα παραπανω.
πφφ.
θα παρω τζοηστικ και θα ξεκινησω παλι.
Καλα στον Μαριλλιον δε θα απαντουσα αλλο, γιατι παρολο που ειμαι περισσοτερο φανμποης (αραγε?) ειμαι ανοικτος σε καθε αποψη, ενω εδω περα φαινεται να επικρατει το αντιθετο, αλλα σε σενα δε θα χαριστω. Δεν εχεις δει ΚΑΝ τις ταινιες και ερχεσαι να πεις και αποψη τωρα ξερω γω, οκ, τι να πω πανω σε αυτο :P Το επιχειρημα "ο ταδε γουσταρει το ταδε αρα μπλα μπλα μπλα" ειναι χειροτερο απο το χειροτερο επιχειρημα που εχει υπαρξει, αλλα συνεχισε, σε αφηνω να σολαρεις αν θελεις. Περαν του οτι δεν πετυχες ουτε 1 στα 3 δηλαδη.
και τώρα που τοποθετηθήκαμε ξανά επί του θέματος της χειρότερης ταινίας πάμε στο 2ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ και ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ δίλημμα όσον αφορά τα star wars
Σειρά θέασης:
IV - V - Vi - I - II - III ή I - II - III - IV - V - VI????
αξίζει το δικό το θρεντ;
5, 4, 6, 3, 2, 1. Το 6 μετά το 4 επειδή αποφάσισε ο Lucas να χώσει τα ewoks αντί για τα wookies.
Αν θυμάμαι καλα τα είχε κάνει η Totally Games ή κάπως έτσι και υπάρχει και ανάλογο θρεντ στο φορουμ τους. Η απάντηση είναι πως παρόλο που οι ίδιοι το διασκεδάζουν το space sim, θα γούσταραν να το κάνουν και ο πυρήνας που έκανε τα X-wing / Tie-Fighter είναι ακόμα εκεί, δεν υπάρχει ενδιαφέρον από LucasArts/publisher γιατί το είδος δεν πουλάει. Πέθανε κτλ.
Κάτι που φαίνεται και από το ότι δεν έχουμε Freespace 3. Και εδώ που τα λέμε Freespace > Star Wars. Παρόλα αυτά υπάρχει το open source...
Μιτς, για να είμαι ειλικρινής από τα wings προτιμώ το A (ναι.) αλλά είπαμε είμαστε τόσο ελίτ που ακόμα και με Y δεν μασάμε :!: Photon Torpedoes :touched:
μιλάμε για κάποιον που τα'χει ξαναδεί προφανώς.
Ε τοτε το αντιθετο, και παλι δεν υπαρχει διλημμα :P
Αν μου βρειτε ετοιμη λυση, 'η εστω να μην φαω πολυ ωρα, για σβιστα παω αγοραζω τζοιστικ και σας το χωνω στον αυτοκρατορικο σας πρωκτο οποτε θελετε.
Spirit, απ τα Wings, το Α-Wing σαφως και ειναι το καλυτερο κυριως επειδη ειναι ΓΡΗΓΟΡΟ και παρα τη μικρη του ασπιδα γενικα, εχει τετοιο maneuverability που πραγματικα μου εβγαινε η παναγια να διαλυσω ενα με λεηζερ (ενταξ με πυραυλους δε συζηταμε).
τα Χ και Υ Wings δεν ειναι κατι τρομερο οταν τα κυνηγας, ιδιως τα Y-Wings ειναι κατσαρολες (οχι τοσο οσο τα παλια και μπρικια Ζ-95 Headhunters αλλα οκ)
το B-Wing παλι, εχει γαμω τις ασπιδες και πολλα οπλα, αλλα ειναι τοσο αργο που και παλι κατανταει ευκολο θυμα.
κι ολα αυτα τα γραψα μεθυσμενος. μπραβο μου.
Χαχ, κολλημένος με την ταχύτητα. Δεν το θεωρώ κάτι απαραίτητο, το maneuvering παραμένει γρήγορο με throttle-->0-->100. Άσε που στη τελική θα έρθει το Tie-Fighter σε εμένα, δεν είναι αναγκη να συναντηθούμε πιο γρήγορα. Ρίχνουμε και missile χωρίς lock, δεν μασαμε.
Συμφωνώ 100% με Mitsmann, σου'βγαινε η πίστη σε dogfight με A-Wing και το είχα εκτιμήσει και ο ίδιος στο X-Wing game. Μεγάλη ταχύτητα, ιδανική κάλυψη στους bombers του raid. X και Β-Wings τα είχαμε πιο χαλαρά, ενώ για Υ-Wing ή Ζ-95 δε συζητάμε καν. Στο T/F βέβαια το πήγαν λίγο σε imba επίπεδα με T/A και T/D - ειδικά το τελευταίο ήταν θεϊκό σε γελοία επίπεδα. Βαμμένοι T/F και T/I είμαστε. Α, και A/G βεβαίως, εκεί θέλει skills, όχι αστεία 8)
Ρε σοβαρά τώρα, παίζει να παίξει online το Χ-W vs. T/F σε σημερινά Windows να το στήσουμε κανένα βραδάκι;