ειδα 3 επεισοδια σερι και μου φαινεται οτι ειναι λατρεια.
Printable View
ειδα 3 επεισοδια σερι και μου φαινεται οτι ειναι λατρεια.
Η σκηνη μασαζ του Φιλ στον Τζει ολα τα λεφτα ε
Γενικά πολύ καλό επεισόδιο
ΥΠΕΡΕΠΟΣ το τελευταιο επεισοδιο ε :touched:
Merry December 16th :p
Lei it scab Jay,let it scab.
πολυ καλο επεισοδιακι, απο τα καλυτερα της σειρας.
Και ποιος τον έπαιζε ε; :lol:
Γενικά έχουν περάσει θεοί guests από τη σειρά, από την οποία ξεπέταξα με απόλαυση τους 2 πρώτους κύκλους μέσα στις γιορτές (έβλεπα από τότε που είχε ξεκινήσει αλλά για κάποιον ακαθόριστο λόγο είχα σταματήσει στο 7).
ΘΕΟΙ όλοι οι χαρακτήρες, με σειρά προτίμησης Manny, Phil, Cameron. Και φυσικά το ΚΟΡΜΙ Vergara :pink:
παντως ειναι γενικα λιγο δυσκολο να ξεχωρισεις χαρακτηρες, ολοι εχουν τις στιγμες τους. ισως μονο ο λουκ να μ'αρεσει λιγο περισσοτερο απ'τους αλλους, αλλα οταν ημουν μικρος διαβαζα ντενις ο τρομερος οποτε ειμαι προκατειλημμενος.
και οκ, να τα πουμε και για την μουτζα, εχω καταληξει οτι η κλαιρ μ'αρεσει λιγο περισσοτερο απ'την βεργκαρα.
Λοιπόν ναι, και η Claire είναι τρελό πλάσμα κάτι που ίσως δεν τονίζεται στη σειρά λόγω χαρακτήρα, αλλά η Vergara είναι ενσάρκωση φαντασίωσης ρε.
πεθανα με το τελευταιο. ισως και το πιο αστειο επεισοδιο της σειρας
Προφανώς όσοι γουστάρουν κλερ περισσότερο έχουν απωθημένα εξουσιαστικής συμπεριφοράς και ίσως γουστάρουν σαδομαζό με dominatrix να τους μαστιγώνει επειδή δεν κάναν τις εργασίες τους για το σχολείο.
Πέρα από το χαρακτήρα μωρέ, για το γκομενάκι λέμε.
κι όσοι γουστάρουμε περισσότερο σοφία βεργκάρα το κάνουμε γιατί έχουμε θέματα με τη μαμά μας που δε μας αγάπαγε αρκετά, όχι επειδή
http://www.boobsjournal.com/wp-conte...ping-out-1.jpg
βρεασταδιαλα γίναμε όλοι φρόιντ δωμέσα κι αναπαράγουμε βλακείες