πορτοφόλι-κλειδιά-κινητό (στην Αθήνα και ταυτότητα)
Printable View
πορτοφόλι-κλειδιά-κινητό (στην Αθήνα και ταυτότητα)
Οταν αραζω ξαπλα στον καναπε και βλεπω κανα dvd, προσπαθω να βρω την απολυτη γωνια που θα στρεψω το τροχήλατο τραπεζακι ωστε ετσι οπως ειμαι ξαπλωμενος να μην στρεφω συνεχως το κεφαλι για να βολευτω αλλα να βλεπω εντελως ισια σαν να εχω την οθονη ακριβως μπροστα μου. Εννοειται οτι τρωω κανα πενταλεπτο στο να βρω και τις ιδανικες ρυθμισεις στην TV για το εκαστοτε ειδος ταινιας/σειρας.
Οι ζελατινες στα cd που αγοραζονται δεν βγαινουν σχεδον ποτε. (για μια υποτυπωδη προστασια απο υγρασια, για να μην πιανουν καργα σκονη κ.α....εξυπακουεται οτι στα digipak, ειμαι full αυστηρος).
Μικροτερος σε μεγαλο βαθμο, ηθελα να εχω την πρωτη μπουκια/τζουρα σε οτιδηποτε αγοραζα/μου δινανε σε ζελατινα ή σφραγισμενο και μετα οποιος ηθελε να δοκιμασει...θα δοκιμαζε ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ δοκιμαζα εγω.
Επισης τετοια κυριαρχικα/κτητικα ενστικτα με επιαναν κατα την διαρκεια καθε γευματος. Απαξ και απλωνες χερι/πιρουνι κουταλι στο πιατο μου για να παρεις μια μπουκια ακομα και απο τις πατατες που δεν θα ετρωγα ουτως ή αλλως, γινοτανε φασαρια.
Στα βιβλια, διαβαζοντας ενα κεφαλαιο/ενοτητα κοιταω να το τελειωσω οπωσδηποτε και να μην το αφησω σε μια ασχετη παραγραφο.Η' τελειωνω ολο το κεφαλαιο ή την υποενότητα.
Στην ακροαση μουσικης, οταν δεν ειμαι μπροστα στο pc και βαζω να παιζει αβερτα 3-4 αλμπουμς στο καπακι(κυριως αυτα που δεν ξερω καλα και τα πρωτοακουω) για να καταλαβαινω οτι αλλαζει αλμπουμ βαζω σαν "γεφυρες" μεταξυ των αλμπουμς γνωστα μου samples/κομματια. Eτσι ξερω οτι ακουω τους ταδε και παει λεγοντας.
το τοπικ ξεκινησε γαματα και σεις γραφετε τις Γιουλαηες σας.
Εγω οταν ξαπλωνω για υπνο αμα καιει το αφτι μου τριβω και το αλλο να καιει γιατι να μην καιει μονο το ενα να καιει και το αλλο.....
ε δεν ειπες κατι περιεργο.
το ξαπλωσε γκια υπνο τα καιει το αφτι το αλλο ντεν τα καιει το τριψει να καιει μετα τα καιει και αυτο.πωτς γενεν αυτο.
http://4.bp.blogspot.com/_iqnIA9tCtu...oto4-small.gif
drumsick, γιατί το μετάνιωσες;
E μου φάνηκα οφφ τόπικ τελικά.
δεν είναι όλα αναγκαστικά OCD. μπορεί να φαίνονται, αλλά είναι απλά καΐλες (τώρα μιλάω για το δικό μου)
Και δεν είμαι ο μόνος που το κάνει αυτό, για "πλάκα", ε;
http://imgs.xkcd.com/comics/paths.jpg
κριμα που ειστε για τα σιδερα παιδια
μονο εγω και το γιουλαι ειμαστε ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ τελικα.