Still haven't got around to it. Είμαι 100% πεπεισμένος ότι θα το λατρέψω, αλλά προς το παρόν το καθυστερώ για κάποιο λόγο :P
Printable View
Still haven't got around to it. Είμαι 100% πεπεισμένος ότι θα το λατρέψω, αλλά προς το παρόν το καθυστερώ για κάποιο λόγο :P
Και ήθελες να το ποστάρεις αυτό διότι...;
Άντε εγώ είμαι νέος πατέρας και δε μπορώ να κουνηθώ απ'το σπίτι, εσύ τι δικαιολογία έχεις;
εντάξει , το είδα ....
ίσως η καλύτερή μου σειρά , έντονη συγκίνηση , που δεν είναι επιτηδευμένη.
Μουσική να μιλάει στην ψυχή σου , και χαρακτήρες ο ένας καλύτερος από τον άλλο (εκτός από τον μαλακά τον πρεζάκια που είναι απίστευτα αντιπαθητικός).
ΔΕΙΤΕ ΛΕΜΕ ΡΕ
Ποιό είναι το γαμημένο σου πρόβλημά σου νέγρο μου, τόσο πολύ σε πειράζει το να λατρεύει κάποιος μια σειρά;
την ειδα κι εγω σε 1 διημερο το καλοκαιρι
αρχιζω και κλινω επικινδυνα προς λογικη οντονιαν περι του ποιες ειναι καλυτερες σειρες
αν συνεχισει ετσι το Treme ο τιτλος ειναι δικος του
λολ όντως το κάνεις επίτηδες αυτό ε;
είναι υπέροχο ποστ εκείνο αλλά ας σταθούμε μόνο σε ένα
Γιατί ήσουν εκεί και τα είδες και πριν το εντιτινγκ ε; Ξέρω ξέρω, απλά ήθελες να δείξεις πόσο υπέροχο το βρήκες, ok. Aλλά παραδεξου το πως ήταν λίγο μαλακιούλα αυτό. :PQuote:
κλειστοφοβικά πλάνα και χρώματα που απλά δεν χρειάζονται video editing
Best. Show. Ever. Μου το 'λεγαν και το πίστευα λόγω της περιοχής και της μουσικής, αλλά δεν περίμενα να 'ναι ΤΟΣΟ καλό!
Είμαι στο 6 και δεν υπάρχουν λόγια :touched:
το τελείωσα χτες, πούστη Simon κανένα closure, ποτέ, σε υπεραγαπώ!
ο τύπος έχει δώσει νέα διάσταση στο στορυτέλλινγκ μέσω τηλεόρασης...
Οι σκηνές με τους ινδιάνους, όντως λίγο κουραστικές, αλλά απαραίτητες και κορύφωση ο αντικρυστός χορός των δύο φυλών στο st. josephs day. Πολύ δυνατή συγκινισιακά σκηνή.
θέλω να παιχτεί για 45 σεζόν ακόμα.
με μια 2η ικανοποιείσαι προς το παρόν;
μια δεύτερη και να κλαίμε που τελείωσε νωρίς, παρά να κλαίμε που ακόμα να τελειώσει