Σοκολάτες στο ψυγείο. Και αυγουλάκια απ'το χωριό. Α! Και ψωμί χωριάτικο στην κατάψυξη γιατί είναι και τεράστιο το άτιμο.
Printable View
Σοκολάτες στο ψυγείο. Και αυγουλάκια απ'το χωριό. Α! Και ψωμί χωριάτικο στην κατάψυξη γιατί είναι και τεράστιο το άτιμο.
εξηγήστε μου το ψωμί στην κατάψυξη παρακαλώ.
άμα μείνει μισή φραντζόλα τη χώνεις στην κατάψυξη και τη βγάζεις όποτε θες σε κατάσταση σχεδόν χθεσινού ψωμιού. όταν θες δλδ μακροχρόνια αποθήκευση.
η καλύτερη πατέντα είναι τυρί τριμμένο στην κατάψυξη.
Αυτό ισχύει θαυμάσια, πινκς.
χωριατικο ψωμι στην καταψυξη, σοκολατες ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ στο ψυγειο, νουτελα για μια ζωη κ εννοειται εκτος ψυγειου.αυτο με τις πατατες στο ψυγειο πρωτη φορα το ακουω παντως.
Απαντα λαχανικα και φρουτα -> ψυγειο χωρις δευτερη κουβεντα διοτι δε μπορω τις μυγουλες που δημιουργουνται απο δαυτα.Δεν τις ξεφορτωνεσαι με τιποτα!
Σοκολατες και μερεντες παντα εκτος ψυγειου. Η μισολιωμενη απο τη ζεστη σοκολατα ειναι απολαυση... :oops:
Τα αυγα στο ψυγειο,το ψωμι για τοστ το ιδιο.
Στην καταψυξη μου μπαινουν τα παντα σχεδον απο φαγητα/περισσευματα ,εκτος ισως απο πατατες που γινονται αηδια οταν ξεπαγωνουν στο φουρνο μικροκυματων.
δεύτερη φορα που διαβάζω για φούρνους μικροκυμάτων εδωμέσα. είμαι περίεργος.
Ισως εχει να κανει και με το πως τρωει καποιος τη σοκολατα. Αν τη μασαει αποφασιστικα,οντως απο το ψυγειο ειναι καλυτερα μιας και ετσι δεν πολυκολλαει στα δοντια. Αλλα αν καποιος την αντιμετωπιζει λες και ειναι καραμελα, ειναι πιο ηδονιστικο να ειναι μισολιωμενη :grin:
έτσι αποφασιστικά πήγα να χτυπήσω μια σοκολάτα και μπλέχτηκε το σκουλαρίκι και έσπασα το δόντι μου.
άσχετο αλλά το θυμήθηκα.
η αδερφή μου βάζει την νουτέλα στο ψυγείο και την τρώει μετά σαν γλυκό του κουταλιού.
αλλά ποτέ δεν θα νιώσει το φρέσκο ψωμάκι που έχει βγει από τον φούρνο μόλις, το αγνό βούτυρο βιτάμ και από πάνω την νουτέλα να λιώνει!
ρε, η φρατζόλα μπαινει στη καταψυξη ελαφρως πριν αρχίσει να μπαγιατεύει κ πάλι δε τη τρως ως ψωμί αλλά τη κρατας για παράπλευρη χρήση, όπως πχ κιοφτέδες. τα μικροκύματα τα σνομπάρουμε.
εννοηται μερεντονουτέλες στο ντουλάπι κ μπαρενιες σοκολάτες στο ψυγειο (πως θα κάνει *κλακ* η ΙΟΝ οταν κοβεις κομματακι;).