δεν ειναι αναγκαιο να σαι φυσικος για να το καταλαβεις...
Printable View
δεν ειναι αναγκαιο να σαι φυσικος για να το καταλαβεις...
Ε δε νομίζω να ξέρουν όλοι πως 1Pascal=1Newton/m^2
ama exeis teleiwsei to lukeio to ksereis.
ρε κουλ, και να μην το ξερεις, ακουγοντας το ανεκδοτο, μπορεις να καταλαβεις οτι προκειται για καποιον τυπο της φυσικης. αν δεν εισαι και μπουφος ειδικα μπορεις να καταλαβεις οτι προκειται και για αυτον τον τυπο συγκεκριμενα.
Νιώθω κάπως που έμαθα το Pascal Γ' εξάμηνο..
Ήταν 4 φίλοι που πήγαιναν για κυνήγι ελαφιού για πολλά χρόνια! Φέτος, δύο μέρες πριν αναχωρήσουν, η γυναίκα του ενός, του Γιάννη, πατάει πόδι και του λέει ότι δεν θα πάει. Οι άλλοι τρεις θύμωσαν, απογοητεύτηκαν, αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν και τίποτα. Σε δύο μέρες που έφθασαν στον προορισμό τους, βλέπουν τον Γιάννη να έχει στήσει σκηνή, είχε μαζέψει ξύλα και ανάψει φωτιά, και είχε έτοιμο και το φαγητό. Καλά ρε φίλε του λέει ο Κώστας, πόση ώρα είσαι εδώ? Για να σας πω την αλήθεια, λέει ο Γιάννης, ήρθα χθες το βραδάκι. Και πως έγινε αυτό? του λένε. Χθες το απογευματάκι καθόμουν στην πολυθρόνα και έβλεπα τηλεόραση όταν ήρθε η γυναίκα μου από πίσω, μου κάλυψε τα μάτια με τα χέρια της και μου ρώτησε: Μάντεψε ποιος είναι? Της τράβηξα τα χέρια και φορούσε ένα ολοκαίνουριο σέξι νεγκλιζέ. Με τράβηξε στο υπνοδωμάτιο το οποίο είχε στολίσει με ροδοπέταλα και είχε ανάψει κεριά. Στο κρεβάτι είχε χειροπέδες και σχοινιά. Μου είπε να την δέσω στο κρεβάτι, και όταν το έκανα μου είπε : Τώρα, Κάνε ότι γουστάρεις!!!
Να 'μαι κι εγώ εδώ!! Ήρθα!!!
Τι περιμένουν τρεις αθλητές του Tae-Kwon-Do έξω από μία εκκλησία?
Spoiler
Τι ζει στη θάλασσα και λέει βλακείες?
Spoiler
Πώς λέγεται στα ισπανικά ο φοβιτσιάρης?
Spoiler
I organised a threesome last night...There were a couple of no-shows but I still had a good time.
I got a new stick deodorant today. The instructions said: Remove cap and push up bottom.
I can barely walk now, but whenever I fart the room smells lovely
Stephen Hawking can finally achieve an erection now that doctors have disabled his pop-up blocker.
I was at a cash machine when an old lady came up to me and asked to check her balance. So I pushed her over.
What do spinach and anal sex have in common?
If you were forced to have it as a kid, you'll hate it as an adult.
:P
Γιατί η παναγία στις εικονες οπου κραταει τον Χριστό ειναι πάντα θλιμμένη??
Spoiler
ποια η διαφορα Χριστου και μιας εικονας του Χριστου?
Spoiler
A man was hospitalised with 6 plastic horses up his ass.
A doctor described his condition as stable.
What's the difference between stress, pressure, and panic?
Stress is when your wife is pregnant.
Pressure is when your girlfriend's pregnant.
Panic is when they're both pregnant.