μόνο μία συμβουλή που έδωσε ο αμνήζιακ στις αρχές του θρεντ και με βοήθησε προσωπικά πολύ: ο ύπνος μειώνει τη θητεία.
Printable View
2 συμβουλές. Μία η παραπάνω. Και "δεν ξέρεις τίποτα".
εγω? οχι κυριε δεν ειδα
Βασικά, μία ερώτηση ανοίγει όλες τις πόρτες:
"παίρνεις την ευθύνη για εμένα/αυτό;"
και κανένας από τους αποπάνω δεν είναι γιωτάς, ριπ.
α ναι αχρηστος εννοειται αυτο. ουτε προκα στον τοιχο, αναπηρος
Χαχα ρε γιωτάδες, για το γιώτα το καλό πάω, προτιμώ να κοιμάμαι και να διαβάζω βιβλία σπίτι μου ;p
Και πώς θα γίνεις άντρας;
3 μήνες στα άρματα, όταν μου ζητούσαν κάτι που μου φαινόταν παράλογο (λωλ, ωλ δε τάιμ) ρωτούσα "παίρνεις την ευθύνη για μένα αν συμβεί αυτό;" και καθάριζε η μπουγάδα.
Παράδειγμα: καυλωμένος δόκιμος (δεν υπάρουν λόγια, απλά δεν περιγράφω άλλο) θεώρησε ΓΑΜΑΤΟ να μας κάνει άντρες βγάζοντάς μας για βήμα μέσα σε πουτσόκρυο και βροχή στις τιμημένες λάσπες του Αυλώνος. Τον ρώτησα "παίρνεις την ευθύνη αν κάποιος φαντάρος τσιμπήσει πνευμονία;"
Έφαγε το άκυρο και συνεχισαμε την ευχάριστη μέρα μας.
οκ επειδη μαλλον η εμπειρια σου απο τον στρατο (και καλα εκανες) δεν ηταν σοβαρη, ... οι δοκιμοι ειναι φανταροι γενικοτερα για αυτο ισως εχεις την λαθος εντυπωση με τον στρατο, η αληθεια ειναι οτι οι μονιμαδες υπαξ-αξ ειναι ακριβως σαν ολο το αλλο δημοσιο δεν αναλαμβανουν ποτε καποια ευθυνη απλα δινουν εντολες, αμα γινει μαλακια θα τους καλυψει ο απο πανω.