Βασικά πριν το βάλει το gazzetta είχε 7% και τώρα πάει για αυτοδυναμία, προφανώς έχουν μπει μαζικά με ip restarts ε :P. Αλλά έτσι κι αλλιώς πλάκα έχει, ψήφισα με 2 browsers, περιμένω πρωτοσέλιδα
Printable View
Βασικά πριν το βάλει το gazzetta είχε 7% και τώρα πάει για αυτοδυναμία, προφανώς έχουν μπει μαζικά με ip restarts ε :P. Αλλά έτσι κι αλλιώς πλάκα έχει, ψήφισα με 2 browsers, περιμένω πρωτοσέλιδα
πρωταθλητή: "ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΙΣΕ"
Ε εισαι θεος, προσκυναει το συμπαν, ακομα κι αυτη τη γραφικοτητα που ουδεμια σχεση εχει με την ομαδα σου και τα συμφεροντα της γιατι ειναι στο σαιτ της ΦΙΦΑ βρηκες ενα τροπο να την υπερασπιστεις, ουτε ο συνηγορος του Σισε δε θα ηταν τοσο αποτελεσματικος. Παω να ψηφισω κι εγω, με εψησε ο Μιτσμανν.
Χαχ είσαι αστείος, όπως και στο άλλο θρεντ που μόλις σου απάντησα, επειδή περιμένεις κάποιου είδους απαντήσεις από μένα, διαβάζεις οτιναναι.
Εμένα ως οπαδό του Παναθηναικού μου φάνηκε πιο exciting το γεγονός ότι πήραμε τον Σισέ απότι το ότι η Ρεάλ πήρε τον Κακά. Ούτε Ρεάλ είμαι, ούτε ισπανική μπάλα βλέπω. Να τον έπαιρνε η Λίβερπουλ (τον Κακά ε λολ), κάτι λέμε.
Αν η ερώτηση ήταν ποια ήταν η πιο σημαντική μεταγραφή στο ευρωπαικό ποδόσφαιρο, τότε θα ήταν γραφικό το συγκεκριμένο αποτέλεσμα κι εγώ μαζί σας.
Το γεγονός ότι τόσοι καμένοι Παναθηναικοί (και γαυροι!) μπήκαν και ψήφισαν, έχει να κάνει με την αστειότητα της γκαζέτας να το ανεβάσει ως ΖΟΜΓΚ ΝΕΟ και την ευκολία με την οποία κάνεις ένα κλικ στο ίντερνετ. Σιγά μην κλικάραμε στο πολλ ΚΑΥΛΩΜΕΝΟΙ που θα βγει πρώτος ο Σισέ. Δεν καταλαβαίνω ακριβώς ποιο πράγμα υποστηρίζω εδώ, πέρα από τα προφανή.
Αν ήταν παίκτης του γαυρου, προφανώς τα ίδια θα γινόσαντο και τα ίδια θα έλεγα.
Έντιτ: Η αρχική μου απάντηση, όπως και αυτή, έγιναν γιατί δεν νομίζω ότι κάποιος πρέπει να θεωρείται βλαμένος επειδή ψήφισε στο πολλ αυτό - αν ο μιτσμανν εννοεί την γκαζετα ή τις αυριανές εφημερίδες που θα το γράψουν, πάω πάσο.
Ναι ρε παιδι μου, αλλα το αποτελεσμα του πολλ, το οποιο επηρεαστηκε απο ελληναρια, ειναι γελοιο, αρα το αποδιδουμε σε τσιρκο βλαμμενων. Απο κει και περα, τα αλλα ειναι περιττα. Δε με νοιαζει ακομα και 13 χρονα να ψηφισαν μονο, μπαινεις στο σαιτ της Ουεφα και λεει Σισε πανω πανω, τα αλλα ειναι λεπτομερειες. :dfinger:
εγω ψηφισα νταρμπισαιρ παντως... αν και δεν θα ερθει ποτε οπως δηλωσε στην ομαδα μου... τον στηριζω αλτρουιστικα!
Ε τι να κάνουμε, διαφωνούμε. Για μένα ο κόσμος που έκανε τον ακίνδυνο χαβαλέ του κάνοντας κλικ σε μια μαλακία, δεν είναι βλαμένος. Εκτός αν εννοούμε το βλαμένος με την έννοια "γράφει στο er" οπότε ναι όλοι βλαμένοι είμαστε, γράφουμε για αθλητικά, απαντάμε σε πολλς του πέους εδώ μέσα κλπ.
Εντυπωσίασε ολόκληρο τον κόσμο ο Σισέ
Sportingbet.gr - 100%bonus εγγραφής έως €100
28/06/2009, 21:16 | Διαβάστηκε 24091 φορές Αποστολή
Και αν για τον Τζιμπρίλ Σισέ η υποδοχή που του επεφύλαξαν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού ήταν κάτι πρωτόγνωρο, φανταστείτε οι απανταχού ποδοσφαιρόφιλοι πως εξέλαβαν την απόφασή του να μετακομίσει στην Ελλάδα. Η μεταγραφή του Γάλλου επιθετικού στους «πράσινους» απασχόλησε την FIFA και αυτή την ώρα είναι η πιο εντυπωσιακή του φετινού καλοκαιριού. Μέχρι στιγμής στην ειδική ψηφοφορία, ο 28χρονος άσος είναι πρώτος μπροστά απο τους Κριστιάν Ρονάλντο και Κακά.
Δείγμα της αίσθησης που προκάλεσε ο ερχομός του στην Ελλάδα αποτελούν τα μέχρι τώρα στατιστικά στοιχεία! Ο διεθνής στράικερ βρίσκεται στη πρώτη θέση μιας ψηφοφορίας που γίνεται αυτή την ώρα στην επίσημη ιστοσελίδα της Fifa (www.fifa.com) και μπορεί να ψηφίσει οποιοσδήποτε φίλαθλος.
Τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής:
1) Σισέ 45.07%
2) Ρονάλντο 30.64%
3)Κακά 19.78%
4) Χαγκούι 1.70%
5) Σαβιόλα 1.59%
6) Σάντα Κρουζ 1.22%
απο σπορτφμ... λολ
Αλλα οχι, δεν προκειται για τσιρκο βλαμμενων. :lol:
Ο Σισέ πρώτος κι ο Χαγκούι τέταρτος.
Αν είναι δυνατόν...
επειδη με τα χρονια και την διαδοση της ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ (friend or foe? - εκθεση τριτης λυκειου) εχει δημιουργηθει μια νεα φραξια στον ελληνικο αθλητισμο και αυτη ειναι ο "ιντερνετικος οπαδος παο" δηλωνω, χωρις ΚΑΝ να εχω κοιταξει (αλλα μου ειναι πανευκολο) οτι ειμαι σχεδον βεβαιος οτι υπαρχουν απειρα ποστς καπου στο νετ "ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΡΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ!!! ΟΛΟΙ !!!! ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΣΙΣΣΕ" και αυτο ακριβως ειναι το τσιρκο βλαμμενων που χαρακτηρισα πριν, χωρις φυσικα να παιρνω τιποτα πισω.
βλαμμενος καποιος που ψηφισε οχι.
τσιρκο βλαμμενων σαν συνολο που εκανε ρεσταρτ να παρει αλλες IP, που εστειλε ΜΑΖΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΟ του συνδεσμου ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΗ, ανετα.
απ την αλλη βεβαια οπως ειπες, ειμαι ολυμπιακος, αρα υποστηριζω τσιρκο βλαμμενων, αρα εχεις δικιο, μισο λεπτο να σβησω το ποστ.
εγω δε διαφωνω μαζι σου
διαφωνω στο οτι (φαινεται) οτι βγαζεις τους "δικους σου" απεξω,αφου ξερεις οτι το ιδιο θα εκαναν
χμ, γενικα γραφω αρκετα αναλυτικα τις σκεψεις μου, δεν ειπα ΠΟΥΘΕΝΑ οτι ειμαστε καλυτεροι ξερω γω, μια χαρα τσιρκο θα ειμασταν αν τρεχαμε ομαδικα να ψηφισουμε ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ καλυτερη μεταγραφη της χρονιας ευρωπαικα.
αλλα μια απλη συγκριση σε φορα οργανωμενων πρασινοκοκκινων, δειχνει οτι τουλαχιστον καποιοι ειναι περισσοτεροι, η εμεις ειμαστε αγραμματοι και "τι κανει αυτο το κουμπακι που λεει ΟΝ, δε ξερω απ αυτα." ***
*** περιεργο βεβαια, γιατι ειμαστε και αμερικανοθρεμμενοι!!