ΛΟΛ
Printable View
ΛΟΛ
Ποιο στοκιν ρε καραφλομπα? να σου θυμησω πως ο φιλαρακος σου το τερας πριν εναμιση χρονο μ'επαιρνε απο αποκρυψη επανειλειμμενα για να τον βγαλω απο ιγκνορ? μαλακα ναι εχει εκτροχιαστει η κατασταση πραγματι, ο αλλος με απειλησε χτες πως θα στειλει μειλ στη δουλεια μου, κι εξακολουθειτε να λετε εμενα στολκερ? λιγη κοινη λογικη δε βλαπτει ε, αλλωστε δε χρειαζεται και πολλη στη συγκεκριμενη περιπτωση τα πραγματα ειναι προφανη. Οσο για το slsk.
Και δε χρειαζεται να υπενθυμισω νομιζω πως ο φιξερ ακα κωλαρακι τορνευτο ειναι αναμεσα σ'αυτους -μαζι με το μιτσμανν και τον 00i00 φερ'ειπειν-που εχω ιγκνορ βλεπε αγνοω στο τσατ εδω και καιρο. Παραταυτα δε βλεπω να 'χετε σταματησει να ασχολειστε μαζι μου δυστυχως. Δε θα προτεινω μπαν και τετοια τετριμμενα αυτη τη φορα, αλλα να πατε σε καναν ψυχιατρο ομαδικά. Και καλω τον ικονοκλαστ να εκφερει γνωμη.
Κλεινοντας να πω πως ειναι τουλαχιστον γελοιο -αν οχι εξοργιστικο- να ειμαι υπολογη πως σταλκαρω και ενοχλω τους εν λογω χρηστες, δεδομενων τοσο των παροντων περιστασεων οσο και των προαναφερθεντων παρελθοντων περιστατικων. Ειλικρινα νιωθω σα να διαδραματιζω συμπρωταγωνιστικο ρολο καποιας σκηνης θεατρου παραλογου.
Το ζουμί είναι αυτό
κι εσείς συνεχίζετε και τρώγεστε και "αυτός άρχισε πρώτος" και μαλακίες.
Κάντε την ένα μπαν να τελειώνουμε μ'αυτή την ιστορία. Αν ποτέ υπήρξε χρήστης που να δικαιολογεί το μπαν, αυτός είναι η σταυρούλα.
ινβ4 καριολάρα ψοφα γαμω την παναγια σου μακαλοπουτανα κτλ
Sosto gia tin kourasi. De diafwnw me to ban, alla akoma den katalava giati den mporite na kanete ti doulia sas me ena ignore. Diladi an ginei ban sto ER pws 8a ly8oun ta provlimata sas se slsk/tilefona/8irotilefona klp?
Εσυ "ψοφα καριολακι"[sic] και σκασε πια γαμω το σπιτι σου καριολαρα τουβλομπαζομπετονιερα κτλπ
Κατα τ'αλλα αν υπηρξε ποτε χρηστης που να δικαιολογει το μπαν λογω λυσσας κακιας, αυτη ειναι η αρχιδατη καριολαρα.
Απλως σκασε ψωλα. Και βαλε την απαντηση οποιασδηποτε μορφης που θα ποσταρεις, στον κωλο σου. inb4
κλπ
Σκέφτομαι όλα τα ποστς των τελευταίων 2 εβδομάδων (και πιο πίσω μερικά φυσικά), μεμονωμένα είναι εκνευριστικά, αν όμως καθίσει κανείς να σκεφτεί πόσο καιρό τραβάει όλο αυτό, πιθανότατα να τον πιάσει ένα ολιγοδευτερόλεπτο νευρικό όπως εμένα.
Καλά σας λέει, δε βαρεθήκατε πια;
να αρθει το απορρητο των μουτζων στο Ιρανικο θρεντ να δουμε ποιος μουτζωνει :p
Έχετε αφήσει την δυνατότητα να στέλνουν PM/ρίχνουν μούτζες τα guest accounts.
εδω και αρκετο καιρο το new posts οταν δεν εισαι συνδεμενος δεν βγαζει αποτελεσματα,τουλαχιστον οχι παντα.και το activity stream σαν εναλλακτικη ειναι τραγικο ε,και λογο του ασπρου φοντου με γκριζα γραμματα που σου γαμαει τα ματια και για τα ασχετα bot-o-blog posts ενδιαμεσα.
ta blogs genika 8eloun ena ka8arisma
[URL="http://www.vbulletin.com/forum/forum/vbulletin-3-8/vbulletin-3-8-questions-problems-and-troubleshooting/vbulletin-quick-tips-and-customizations/282536-how-to-reduce-spam-and-registration-bots#post282536[/URL]
etsi na yparxei. dinw kai support. aman kai thelete steilte pm. oikiwthelws kai adeialeiptws. ai me ta gamobot. afta.