blind dating στο chat
έχουμε γεμίσει bots, τι σκατά?
![]()
Rock or Nothing
Τυχαίες λέξεις σε ποστς και σε όλο το φόρουμ παίρνουν τη μορφή λινκ και πετάνε διαφημίσεις
![]()
Last edited by Drumsick; 27-01-2013 at 00:06.
A ναι? Σορυ τότες!
Σε πίνκαρα ρε βλαμμένο.
απιστευτο λαγκ στο τσατ και διαφορα αλλα ευτραπελα οπως το να γραφεις στα ελληνικα και οταν πατας εντερ να βγαινουν στα εγγλεζικα
νομιζω οτι η λυση ειναι να φαει μπαν η γιουλαι
εδιτ...
From <00i00> Μιχάλη ρίξε μια αυτιά σε αυτό http://animic.bandcamp.com/album/hannah
<00i00> Αρτ παταω πανω στο γιουζερνεημ σου και φορτωνει ξανα η σελιδα...γενικα υπαρχει προβλημα σημερα...προτεινω μπαν στην γιουλαι
<Art In Haste> σε μένα κανονικά τα εμφανίζει
ολα δειχνουν οτι πρεπει να φαει μπαν, ισως και καμια σβερκια η γιουλαι
Last edited by 00i00; 01-02-2013 at 23:57.
και καντε κατι και με τον μαλακα Μιτσμαν που'χει γεμισει τη λιστα μου με θρεντς που κανει σπλιτ ανα καιρους , αν δε θελετε να τα εχετε επειδη ειναι οφ τοπικ να τα σβηνετε η να τα βαζετε στη λιστα του καθε μαλακα που αρχιζει το φλειμ καθε φορα
εχω την εντυπωση οτι ενα μπαν και ενα κλεισιμο του ρετζιστερ για κανα διμηνο θα ηταν καλη λυση.
ξανασκεφτειτε το.
εχω διπλη ψηφο γιατι ο Νταρκλινγκ συμφωνει μαζι μου.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
ρε οχι κλεισιμο , απλα το ρετζιστερ να γινεται κατοπιν pm σε καποιον αντμιν - μοντ .
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
ναι κι αυτο ειναι μια αποψη.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
ΚΛΕΙΣΙΜΟ, λουκετο, τομπουλο, να μην μπει κανενας για δυο μηνες, πως θα ξερει ο οποιοσδηποτε αντμιν ή μοντ αν ειναι η Γιουλαη το νεο ακκαουντ ή οχι.
YOU(LAI) SHALL NOT PASS!
αυτο με τα πμ σε αντμιν ειναι υψιστη κακια...ελεος, τι σας εκανε ο Δραγον και ο Κοιλιας και θελετε το κακο τους?
Παιδάκια, αν κάποιος ήθελε ποτέ στ' αλήθεια να διώξει την χρήστρια menumission από το φόρουμ θα μπορούσε να το κάνει με μια σειρά από τρόπους, οι 3-4 από τους οποίους καθαρά τεχνικοί. Αν κάποιος ήθελε να ασχοληθεί στα σοβαρά με το τι συμβαίνει στο φόρουμ τα τελευταία 3-4 χρόνια, θα το είχε κάνει επίσης.
Το ότι σας αρέσει η μανούρα που γίνεται είναι ολοφάνερο από τη στιγμή που αυτοί που λέτε ότι ενοχλείστε πιο πολύ, οι εξής Mitsmann και Minmin δηλαδή για αρχή και μερικοί ακόμα, είστε αυτοί που ασχολείστε περισσότερο, είτε στο τσατ, είτε στο φόρουμ.
Αν αυτό είναι ένα thread στο οποίο ο καθένας γράφει τι πιστεύει ότι πρέπει να γίνει με το ER, εγώ έχω να πω ότι το παραπάνω σκηνικό το οποίο γίνεται εδώ και πάνω από χρόνο σε όλα τα θρεντς και όλες τις ώρες, σκοτώνει τα πάντα, έχει κουράσει περισσότερο απο οτιδήποτε έχω δει να κουράζει στα δέκα χρόνια λειτουργίας του και περισσότερο προκαλεί κατάθλιψη πλέον και μηχανικά που μπαίνω ακόμα. Θέλετε ένα φόρουμ όπου μπορεί κάποιος να γράφει για μουσική, να πλακώνεται για πολιτικά/αθλητικά/κινηματογραφικά, να παπαρίζει εδώ κι εκεί; Κάντε το. Αν θέλετε ένα χαωτικό άσυλο από τύπους που βαριούνται και από πονεμένες ψυχές, και σε σας κάνει κακό και ακόμα περισσότερο στις πονεμένες ψυχές. Πραγματικά είναι καλύτερα να το κλείσετε. Αυτά, με αγάπη.