Παιδάκια, αν κάποιος ήθελε ποτέ στ' αλήθεια να διώξει την χρήστρια menumission από το φόρουμ θα μπορούσε να το κάνει με μια σειρά από τρόπους, οι 3-4 από τους οποίους καθαρά τεχνικοί. Αν κάποιος ήθελε να ασχοληθεί στα σοβαρά με το τι συμβαίνει στο φόρουμ τα τελευταία 3-4 χρόνια, θα το είχε κάνει επίσης.

Το ότι σας αρέσει η μανούρα που γίνεται είναι ολοφάνερο από τη στιγμή που αυτοί που λέτε ότι ενοχλείστε πιο πολύ, οι εξής Mitsmann και Minmin δηλαδή για αρχή και μερικοί ακόμα, είστε αυτοί που ασχολείστε περισσότερο, είτε στο τσατ, είτε στο φόρουμ.

Αν αυτό είναι ένα thread στο οποίο ο καθένας γράφει τι πιστεύει ότι πρέπει να γίνει με το ER, εγώ έχω να πω ότι το παραπάνω σκηνικό το οποίο γίνεται εδώ και πάνω από χρόνο σε όλα τα θρεντς και όλες τις ώρες, σκοτώνει τα πάντα, έχει κουράσει περισσότερο απο οτιδήποτε έχω δει να κουράζει στα δέκα χρόνια λειτουργίας του και περισσότερο προκαλεί κατάθλιψη πλέον και μηχανικά που μπαίνω ακόμα. Θέλετε ένα φόρουμ όπου μπορεί κάποιος να γράφει για μουσική, να πλακώνεται για πολιτικά/αθλητικά/κινηματογραφικά, να παπαρίζει εδώ κι εκεί; Κάντε το. Αν θέλετε ένα χαωτικό άσυλο από τύπους που βαριούνται και από πονεμένες ψυχές, και σε σας κάνει κακό και ακόμα περισσότερο στις πονεμένες ψυχές. Πραγματικά είναι καλύτερα να το κλείσετε. Αυτά, με αγάπη.