Page 27 of 53 FirstFirst ... 17252627282937 ... LastLast
Results 391 to 405 of 791

Thread: TO ER TA PAI3E

MAS PSEKAZOUN Leech's Avatar

blind dating στο chat

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

έχουμε γεμίσει bots, τι σκατά?
    Rock or Nothing

A rock, an island Drumsick's Avatar

Τυχαίες λέξεις σε ποστς και σε όλο το φόρουμ παίρνουν τη μορφή λινκ και πετάνε διαφημίσεις

Last edited by Drumsick; 27-01-2013 at 00:06.

Δράκος ikonoklast's Avatar

Ο browser σου TA PAI3E.

A ναι? Σορυ τότες!

Σε πίνκαρα ρε βλαμμένο.

Senior Member 00i00's Avatar

απιστευτο λαγκ στο τσατ και διαφορα αλλα ευτραπελα οπως το να γραφεις στα ελληνικα και οταν πατας εντερ να βγαινουν στα εγγλεζικα

νομιζω οτι η λυση ειναι να φαει μπαν η γιουλαι

εδιτ...

From <00i00> Μιχάλη ρίξε μια αυτιά σε αυτό http://animic.bandcamp.com/album/hannah
    <00i00> Αρτ παταω πανω στο γιουζερνεημ σου και φορτωνει ξανα η σελιδα...γενικα υπαρχει προβλημα σημερα...προτεινω μπαν στην γιουλαι
    <Art In Haste> σε μένα κανονικά τα εμφανίζει

ολα δειχνουν οτι πρεπει να φαει μπαν, ισως και καμια σβερκια η γιουλαι
    Last edited by 00i00; 01-02-2013 at 23:57.

compos mentis

Quote Originally Posted by menumission View Post
    Today 04:53 From <saloth sar> <00i00> αμα φυγουν απο δω σκρηνς στο μεηλ οχι δουλεια...ουτε για συσιτιο δε θα σε δεχοντε...για να μαθεις να κανεις μαλακιες με τις ζωες των αλλων κακομαθημενο πασοκακι

προτεινω μπαν επιτελους στο σκατοψυχο ψυχακι
    Quote Originally Posted by menumission View Post
    Dragonlord σου εστειλα και μηνυμα στο φεισμπουκ, δεν ξερω τι θα αποφασισεις να κανεις τελικα και σιγα μην κανεις μπαν τον 00ι00 οπως κι οποιονδηποτε αλλον εχει τα φοντα να τη δει στατοτς κβο εδω μεσα για τον αλφα βητα γαμα λογο, το θεμα ομως ειναι πως περα απο επανειλλημενο τρολλαρισμα ο τυπος εχει ξεφυγει τελειως, εβαλε το ονοματεπωνυμο μου -το οποιο σημειωτεων ουδεποτε του εχω πει- στο μειν του τσατρουμ, βρηκε που δουλευω και με απειλησε πως θα στειλει πρτιντσκρινς και να θυμησω πως στο παρελθον εχει βαλει το κινητο μου το οποιο επισης δεν του ειχα δωσει εγω. Δεν ξερω πως τη βλεπετε τη φαση με το ψυχακι επειδη ανοιγειθ συνεχεια θρεντς και ποσταρει για μουσικη και ταινιες κι οπως θα λεγε κι ο καλκι δε γεμιζει αχρηστες πληροφοριες τα θρεντς, αλλα αν αυτο θεωρειτει ιντερνετικο σταλκινγ που κανει με μενα επιτελους καντε το ενα μπαν το ψυχακι να παρει ενα μαθημα.

εδιτ Eκτος κι αν εχει πει ο ψυχιατρος να του λετε ναι σε ολα και δε θελετε να του πατε κοντρα.
    και καντε κατι και με τον μαλακα Μιτσμαν που'χει γεμισει τη λιστα μου με θρεντς που κανει σπλιτ ανα καιρους , αν δε θελετε να τα εχετε επειδη ειναι οφ τοπικ να τα σβηνετε η να τα βαζετε στη λιστα του καθε μαλακα που αρχιζει το φλειμ καθε φορα

314222 Mitsmann's Avatar

εχω την εντυπωση οτι ενα μπαν και ενα κλεισιμο του ρετζιστερ για κανα διμηνο θα ηταν καλη λυση.
    ξανασκεφτειτε το.

εχω διπλη ψηφο γιατι ο Νταρκλινγκ συμφωνει μαζι μου.
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

Senior Member freak brother's Avatar

ρε οχι κλεισιμο , απλα το ρετζιστερ να γινεται κατοπιν pm σε καποιον αντμιν - μοντ .
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

314222 Mitsmann's Avatar

ναι κι αυτο ειναι μια αποψη.
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

Subspecies: Κώλος Κωλαράκι Τορνευτό's Avatar

ΚΛΕΙΣΙΜΟ, λουκετο, τομπουλο, να μην μπει κανενας για δυο μηνες, πως θα ξερει ο οποιοσδηποτε αντμιν ή μοντ αν ειναι η Γιουλαη το νεο ακκαουντ ή οχι.
    YOU(LAI) SHALL NOT PASS!

Senior Member 00i00's Avatar

αυτο με τα πμ σε αντμιν ειναι υψιστη κακια...ελεος, τι σας εκανε ο Δραγον και ο Κοιλιας και θελετε το κακο τους?

Δράκος ikonoklast's Avatar

Παιδάκια, αν κάποιος ήθελε ποτέ στ' αλήθεια να διώξει την χρήστρια menumission από το φόρουμ θα μπορούσε να το κάνει με μια σειρά από τρόπους, οι 3-4 από τους οποίους καθαρά τεχνικοί. Αν κάποιος ήθελε να ασχοληθεί στα σοβαρά με το τι συμβαίνει στο φόρουμ τα τελευταία 3-4 χρόνια, θα το είχε κάνει επίσης.

Το ότι σας αρέσει η μανούρα που γίνεται είναι ολοφάνερο από τη στιγμή που αυτοί που λέτε ότι ενοχλείστε πιο πολύ, οι εξής Mitsmann και Minmin δηλαδή για αρχή και μερικοί ακόμα, είστε αυτοί που ασχολείστε περισσότερο, είτε στο τσατ, είτε στο φόρουμ.

Αν αυτό είναι ένα thread στο οποίο ο καθένας γράφει τι πιστεύει ότι πρέπει να γίνει με το ER, εγώ έχω να πω ότι το παραπάνω σκηνικό το οποίο γίνεται εδώ και πάνω από χρόνο σε όλα τα θρεντς και όλες τις ώρες, σκοτώνει τα πάντα, έχει κουράσει περισσότερο απο οτιδήποτε έχω δει να κουράζει στα δέκα χρόνια λειτουργίας του και περισσότερο προκαλεί κατάθλιψη πλέον και μηχανικά που μπαίνω ακόμα. Θέλετε ένα φόρουμ όπου μπορεί κάποιος να γράφει για μουσική, να πλακώνεται για πολιτικά/αθλητικά/κινηματογραφικά, να παπαρίζει εδώ κι εκεί; Κάντε το. Αν θέλετε ένα χαωτικό άσυλο από τύπους που βαριούνται και από πονεμένες ψυχές, και σε σας κάνει κακό και ακόμα περισσότερο στις πονεμένες ψυχές. Πραγματικά είναι καλύτερα να το κλείσετε. Αυτά, με αγάπη.

Tags for this Thread