τι λένε τα πεπόνια;
Printable View
τι λένε τα πεπόνια;
Δεν τα δοκιμασα ακόμα.
Τα βερύκοκα όμως (1 ευρώ) και τα ροδάκινα (1,5 ευρώ) είναι ωραία.
Ικόνοκλαστ, εντάξει, δεν έχασες και το κλειδάκι από το zwan.
geia sas paidia
χρονια πολλα ωρε !
Καινούρια κοπελίτσα. Μελαχρινό αστέρι, ψηλή και κούκλα σαν τα κρύα τα νερά. Της την πέφτω τις προάλλες και γουστάρει, μου δίνει το τηλέφωνό της. Βρισκόμαστε ένα βράδυ και όλα καλά, αλλά καπάκι φεύγει Χαλκιδική σε ξενοδοχείο για δουλειά το καλοκαίρι. Μιλάμε μια φορά αφότου έφτασε και μετά διαλύω το κινητό με τον αριθμό της μέσα. Και μάλιστα στην αρχή του τριημέρου που τα πάντα είναι κλειστά, μήπως υπήρχε περίπτωση για κανένα recovery του καταλόγου μου. Και χωρίς να έχω κανένα άλλο στοιχείο επαφής. Μου έρχεται να παίρνω σβάρνα στον τηλεφωνικό κατάλογο τα ξενοδοχεία στο Ποσείδι και να ζητάω την καινούρια σερραία σερβιτόρα στα μπαρ των πισινών.
FML
Που οκ, παίζει να επανακτήσω τους αριθμούς μου απόψε που θα πάω το κινητό σε μάστορα ή κάποια στιγμή θα με πάρει, δε μπορεί. Αλλά εγώ έζησα ένα από τα πιο αγχωτικά τριήμερα της ζωής μου. Κι ας είδα και Meanwhile in Mexico live προχτές και έχω και σούπερ ανεκδοτάρα από Good Son να σας πω. Ουφ
Εσύ δεν ήσουν παντρεμένος;
Αόριστος χρόνος, ακριβώς.
Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή.
Μπήκα με το κινητό (2 εβδομάδων), το κλειδί του αυτοκινήτου και 5 ευρώ στη θάλασσα. Έκαναν μπάνιο μαζί μου ξεχασμένα στην τσέπη του μαγιό, αντιλήφθηκα την μαλακία που παίχτηκε μιάμιση ώρα μετά όταν και έψαξα να βρω το κλειδί του αμαξιού για να φύγω. Οδική βοήθεια γιατί το immobilizer είχε σκαλώσει (δεν μπορούσα να απενεργοποιήσω τον συναγερμό που ήταν πάνω στο κλειδί και σφύριζε σαν τρελός). Τελικά με την ανύψωση για την μεταφορά, ο συναγερμός μπλόκαρε και σταμάτησε για κάποιο λόγο και το αμάξι πήρε μπροστά. Τώρα πρέπει να κοιτάξω αυτό, να πάω για νέο κλειδί και καινούριο κινητό. Τα καλά νέα, τα 5 ευρώ έμειναν επίσης στην τσέπη.
Ζητήσαμε και έχουμε, αλλά δεν υπάρχει ίντερνετ εκεί στας Χαλκιδικάς αυτές τις μέρες δυστυχώς μαζί και με το πήξιμο στη νέα της δουλειά. Ελπίζω να βρει σύντομα..
για δωσε λινκ !! :P
νομιζα οτι στο e.r τα μοιραζομαστε ολα :( :'( :P