Μεγειες και μετα ποστ καμια φωτο στο http://www.electricrequiem.com/forum...ffects-etc-%29
Printable View
Μεγειες και μετα ποστ καμια φωτο στο http://www.electricrequiem.com/forum...ffects-etc-%29
παω κιμωλο. μαι λαιφ ροκς
Επιστροφή εφορίας
ΜΛΡ, έστω και για τελευταία χρονιά.
Ακριβώς στην ίδια φάση, τελευταία φορά, από το 2012 αποδείξεις έως 300 ευρώ (και ούτε)..
με το καλό αλάνι μου
Κοιλιά - αλάνι, σημειώσατε 2.
που στην σουηδια πας?
Σχεδόν σίγουρα Στοκχόλμη, αλλά αν κάτσει θέση Γέτεμποργκ πάλι μέσα είμαι.
και οι 2 γαματες πολεις.. ζηλευω.. καλα να περασεις
Ευχαριστώ αλλά αν δεν ακούσω Javisst! Du fick jobbet δεν πιστεύω τίποτα.
εγω λεω να ακουσεις amon amarth \m/
Αχαχαχαχα
Πες του το εξής για να στρώσει:
"Αν συνεχίσεις έτσι, βλέπω να γίνεσαι θέμα στο Metal Gossip, όπως κάτι...φιλαράκια σου".
Δεν θα σε ξαναενοχλήσει. ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ.
Μετα με ειπε και φασιστα στο ψιλοφιλικοειρωνικο μιας και θελω να αλλαξω τον κοσμο.. ενω ο κοσμος δεν θελει...και κατι τετοια. Και να κοιταω την δουλεια μου..
Στα είπα εγώ.
Μία φάπα κάθε πρωί για την καλημέρα.
Ναι γιατρε μου στο τελος βλεπω να εφαρμοζω αυτη την επιθετικη θεραπεια.
Απο καθαρά δική μου μαλακία σήμερα το απόγευμα, κάρφωσα το αμάξι μου με καμια 40ριά στο κώλο ενός 5 σειρα μπεμβέ, που με τη σειρά του κάρφωσε σε ένα γκολφ μπροστά του.
Αμέσως μετά όταν κατάλαβα τι έγινε, είδα να κατεβαίνει απο το γκολφ μια εγκυος, μαζί με τη μάνα της και το μωρό της, να κλαίνε όλοι.
Το στερνο μου (λόγω ζώνης ασφαλειας) πονάει αφόρητα, και το δεξί μου χέρι με έχει πεθάνει απόψε σαν δούλευα στο μαγαζί. Και η ασφάλεια μου θα πάθει συγκοπή όταν της έρθει ο λογαριασμός κανα 3,000αρο απο το μπεμβέ και κανα 500άρι απο το γκολφ.
Όμως, φάνηκε τελικά πως η κοπέλα και το μωρό ήταν μια χαρά.... Καλύτερα να έσπαζα όλα μου τα κόκκαλα παρά να πάθει κάτι αυτή ή το μωρό της. Όλοι καλά, και ΜΛΡ λοιπόν.
τελικα ολοι οσοι οδηγανε μηχανη κυριως πανε σαν αρουγκανοι οταν πιανουν τιμονι?? περαστικα ντον..
ντάξει στην πραγματικότητα απέχω έτη φωτός απο το κυριολεκτικό My life rocks, αλλά γαμώ την τρέλα μου σήμερα βγήκαν τα αποτελέσματα μιας προκήρυξης, είδα οτι με πήρανε και ΝΑΙ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!! :maikl::maikl::maikl:
Spoiler
http://i.imgur.com/9mjEJ.jpg
έστω για μία μόνο νύχτα και μία μόνο μέρα μέσα στο χρόνο
[στο διάλο τα υπαρξιακά, εδώ ανθίζουν κάκτοι]
Λίγο πριν τις διακοπές, σου χαλάει το κουμπί menu στο mp3 player και είναι όλη η μουσική αχταρμάς και μπορείς μονάχα να περνάς τα κομμάτια ένα ένα για να φτάσεις απ'τον ένα δίσκο στον άλλον. Τι κάνεις??
Spoiler
doomsword λέει...
:headbang:
ήταν καύσωνας, έλιωνα στον ιδρώτα, πεινούσα και είχα πολύ δουλειά να κάνω.
ΟΜΩΣ είχα μπανιέρα, φούρνο μικροκυμάτων και έμπνευση.
άρα αυτή την στιγμή έχω κάνει μπάνιο, έχω φάει ομελέτα και έχω ήδη κάνει την μισή δουλειά απ'το πρωί. MLR
βέβαια το καλοκαίρι μου τελείωσε στις 5 αυγούστου και μέχρι τα τέλη του σεπτέμβρη θα με πάει ΓΑΜΙΩΝΤΑΣ με το συμπάθειο, οπότε ας πάω μια βόλτα κι απ'το FML.
Διψουσα.
ευτυχως ειχα βρυση
πολλή κρίνοι
μολις γυρισα απο δουλεια. ξεκινησαν οι διακοπες μου. αυριο 1 θα πινω μπυρα εις τας εξοχας των Αθηνών.
και εδω μια απο τα ιδια.
Αυριο με βαλιτσα στη δουλεια και καρφι αεροδρομιο μετα και Αθηνα. :)
με το συμπάθειο: πάτε καλά; τί έρχεστε να κάνετε τέτοια εποχή αθήνα;
Γέλασα λίγο με αυτό.
Κατά τ'άλλα, αύριο τελευταία μέρα δουλειάς (και αρχή τελευταίας βδομάδας άδειας). Μεθαύριο μηχανάκι και τουρ από Λευκάδα μέχρι Θεσσαλονίκη μέσω Πρέβεζας-Πάργας-τριγύρω χωριών και Ιωαννίνων. 1-2 βράδια σε κάθε στάση για να γουστάρουμε. Γιο!
Μέσα στο αυτοκίνητο δεν παλεύεται ... bonus λόγος: να κάνω καμιά βόλτα με μηχανή. μου χει λείψει και αυτό το ρημάδι.
μαζι τα φαγαμε.Quote:
Originally Posted by atom_smasher
εγω καταλαβα οτι θα ερχοσουν να μεινεις στα μπετα, το ερωτημα μου δεν ηταν γιατι ερχεσαι ελλαδα, ηταν γιατι ερχεσαι αθηνα. αφου λες και για χωρια και παραλιες οκ, λογικο.
Α οκ. Εσύ το εννοουσες κυριολεκτικά!Πόρτο ράφτη θα Μαϊ και χωριο. Αλλά θα κάνω και πέρασμα από Αθήνα. Κλείνον άστυ.
Απλά MLR
εγώ πάντως κάνω αυγά μάτια στον μικροκυμάτων :oops: :oops: :oops:
Τι λέτε μωρέ ζαβά. Δηλαδή τα σπας σε πιάτο έτσι χύμα και τα βάζεις στο φούρνο; :oh: