soto μεχρι εδω καλά είναι.. αλλά με τις πολλές τις ζέστες δε παλεύεται!
Printable View
soto μεχρι εδω καλά είναι.. αλλά με τις πολλές τις ζέστες δε παλεύεται!
Πήγα στο φαρμακείο για βιταμίνες και λέω στη (ομολογουμένως ΜΟΥΝΑΡΑ) φαρμακοποιό:
"Ψάχνω καμιά βιταμίνη να με τονώσει, τωρα τελευταία νιώθω πολύ πεσμένος...έχετε κάτι ειδικά για άντρες;" (εννοόντας κάτι πιό δυνατό ξέρωγω)
Δεν κατάλαβε καλά...Ήθελε να μου δώσει βιάγκρα....(πάλι σε λάθος τόπο ποσταρα, αυτό φωνάζει FML)
Έχετε κάτι να προτείνετε που να μην προκαλέσει κράμπες στα πόδια της κοπέλας μου; Κάτι εκτός εφεδρίνης...τη καταστροφή των νεφρών μου την ανέλαβε προ πολλού το αλκοολ
ναι αλλα εδώ είναι αθήνα!
και εδώ είναι βορράς!
...εμείς θα σε γαμάμε και 'συ θα προσκυνάς !
Ίσως.
πίστεψε με lady στις Σέρρες έχει περισσότερη ζέστη το καλοκαίρι απ'ότι στην Αθήνα...
παντού είναι πειραιάς.
Καλημέρα σας από την εξωτική Πάτρας, Γκρις.
Ξεκιναω καινουρια καριερα και παιζω dj σε γαμους.
Το Σαββατο ο πρωτος :dfinger:
platamon beach
http://beta.news247.gr/newspapers/Su...w600/16003.jpg
Προσέχουμε τα αποτελέσματα της "δημοσκόπισης" και αναφωνούμε με ανακούφιση "Ζήτω η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ενημέρωση" :dfinger:
Μπορεις να κανεις merge 2 word files, (στην ουσια να προσθεσεις ενα μικρο σε ενα μεγαλο) χωρις να χαλασει η σελιδοποιηση του μεγαλου? (η μαλλον να προσαρμοστει αναλογως αυτοματα?)
πειτε.
Καλά εδώ εσύ πας από Σέρρες --> Καβάλα (θυμάμαι καλά; ) το πρωί ίσα ίσα για τη παραλία και το οφθαλμόλουτρο και γυρνάς το απόγευμα πίσω. Δεν πας καλά :P
έλεος
για μπουνιέςQuote:
Ο 63χρονος οδηγήθηκε στην αποτρόπαια αυτή πράξη...
Σοβαρά τώρα σοκάρεστε από την πράξη αυτή;
μας εφαγαν οι οικολογιες και οι φιλοζωοι γαμω τα σπιτακια τους
τελικα το κουνελι ποιος το καβατζωσε για μεζε,οι πιλοτοι?
πάω στοίχημα ότι οι περισσότεροι που θίχθηκαν, μια χαρά το χλαπακιάζουν το στιφάδο.
πληροφορίες που αναφέρουν ότι το γευμάτισαν πελάτες της lufthansa ελέγχονται ως ανακριβείς
Τσιμπουκλάσε μας τα αρχίδια δηλαδή.
Ελα θα του γυάλισε καμμία τελωνιακός του τσουροτρέντυ και ήταν υπονοούμενο οτι το πνίγει το κουνέλι, μάθε μπαλίτσα αγόρι μου.
Δεύτερη φορά στην ΚΑΡΙΕΡΑ μου που δείχνω σε εργαζόμενο πώς να κάνει copy/paste. (Σε εργαζόμενο που δουλεύει 15 χρόνια σε υπολογιστή εννοώ)
Άλλος θα έπρεπε να είναι ο TECH EXPERT πούστη μπιζάριε.