Υπάρχει πένθος και πρέπει να σέβεστε.
http://www.novasports.gr/MediaGaller...afileid=208676
Printable View
Υπάρχει πένθος και πρέπει να σέβεστε.
http://www.novasports.gr/MediaGaller...afileid=208676
πω ρε πούστη μου, εκνευριστικός χαβαλές
αν ο βάζελος πάρει θετικό αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη ξεχάστε την ιστορία με τον πρίγκιπα από την επόμενη μέρα κιόλας...
Έχεις πηγές;
δεν είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνω το λόγο (έτσι κι αλλιώς δεν καταλαβαίνω το λόγο της ύπαρξης της ιστορίας)
κατά τα άλλα οι πρασινες φυλλάδες θυμήθηκαν την αγαπημένη τους μεταγραφολογία λίγο πριν το ντέρμπυ. :)
Ανεπίσημες πηγές όχι 100% έγκυρες αλλά είναι ενός τυπά που τους τελευταίους μήνες έχει πέσει μέσα σε πολλά, και τα οποία τα είχε προαναγγείλει. Δεν είναι κανένας μεσσίας αλλά ανακατεύεται με πολλά στο ποδόσφαιρο και δεν είναι δημοσιογράφος ούτε παράγοντας.
Το σκεπτικό (κατα τον ίδιο) είναι ότι η ιστορία με τον πρίγκιπα προέκυψε (βασικά την "πρoέκυψαν") σε μια περίοδο όπου η ομάδα διένυε δύσκολες ώρες αγωνιστικά και έπρεπε ο κόσμος να έχει την προσοχή του στραμμένη αλλού έστω και λίγο και να ελπίζει σε κάτι καλύτερο (με τη βοήθεια των ΜΜΕ πάντα). Με την ελπίδα ότι ο ΠΑΟ αγωνιστικά θα ανακάμψει μέχρι να "βρεθεί λύση" με το θέμα "Πρίγκιπας", γιατί τις μέρες μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη και μέχρι πριν λίγο καιρό οι οπαδοί "έβραζαν" και η διοίκηση ίσως φοβόταν τα χειρότερα. Ο Τσάκας κατα πάσα πιθανότητα είναι δασκαλεμένος από τους Βαρδινογιανναίους ή έστω παίζει το παιχνίδι τους. Με την πορεία που έχει η ομάδα ως τώρα κι αν συνεχίσει έτσι αγωνιστικά (παίρνοντας και καλό αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη) είναι σε τροχιά τίτλου με πολύ σοβαρές πιθανότητες υπερ του και με τον κόσμο στο πλευρό του. Κανείς δε θα νοιαστεί και πάρα πολύ αν έρθει τελικά ο πρίγκιπας ή όχι όταν η ομάδα πάει καλά και είναι μπροστά στη βαθμολογία.
Απλοϊκό σκεπτικό ίσως αλλά του δίνω πολλές πιθανότητες να είναι αλήθεια μόνο και μόνο επειδή ξέρω ότι ο συγκεκριμένος που τα λέει έχει κάποιες άκρες.
Με αυτά που έχουμε δει στο ποδόσφαιρο, όλα είναι πιθανά, αλλά αυτό που λες δεν το πιστεύω. Δε λέω ότι η ιστορία με τον πρίγκηπα είναι όπως τη λένε, αλλά για να ισχύει αυτό που περιγράφεις υπάρχει η προϋπόθεση να ενδιαφέρεται ο τζιγγερ για το αγωνιστικό καλό της ομάδας. Δεν μου προκύπτει (που λέει και ο Καρπετόπουλος, ο οποίος έγραψε ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο για το θέμα). Το πολύ πολύ να μη θέλει να την πάρει ο Βγενόπουλος.
ουτε εγω το πιστευω , το μονο που ξερω ειναι οτι ολη αυτη η φαρσοκωμωδία θα πρεπε να χει τελειωσει εδω και καιρο
ακόμα κι έτσι ακριβώς όπως τα γραψα να μην είναι, είναι πολύ πιθανό η ιστορία είναι καλοστημένη από την αρχή με κάποιο σκοπό...
μία εκδοχή είναι να θέλει να στοιχειοθετήσει πρόταση από κάποιον τρίτο, ώστε να πρέπει να τη ματσάρει κάποιος μέτοχος για να ασκήσει το δικαίωμα προτίμησης.
το ρητορικό ερώτημα είναι γιατί διαπραγματεύεται ο ανενεργός μέτοχος.
Νταξ τσακαντινα γελασαμε χαχα μια δυο , αντε βουλωνε σιγα σιγα και φυγε απτις ζωες μας...αντε μας τα χεις πρηξει 2 μηνες τωρα και ουτε μια υπογραφη....εχουμε και ενα ντερμπι βρε γελοιε τι μιλας για μεταγγραφες τωρα......
:touched:Quote:
-Δεν φοβάστε να πάτε στο Καραϊσκάκη;
«Δεν χαμπαριάζω εγώ από αυτά. Ο κ. Μαρινάκης έχει αναγνωρίσει το λάθος του για πέρυσι, κακώς τον αφήσανε οι άνθρωποι του να προβεί σε αυτό το σόου. Ο κ. Μαρινακης έχω πληροφορηθεί ότι θέλει πολύ αυτό το ντέρμπι αλλά ελπίζω να μην στραφεί σε αθέμιτα μέσα. Αν γίνει κάτι θα πάρω την ομάδα και θα φύγω.
:facepalm:
για το νέο πρωθυπουργό τι άποψη έχει ο πρίγκηπας;
πριν λίγο που έστειλε μήνυμα πάντως (όντως) είπε ότι περιμένει από την ελληνική κυβέρνηση να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να αλλάξει ο νόμος και να μπορέσει να πάρει το πακέτο των μετοχών :P
http://i.imgur.com/DwyFY.jpg
wtf???Quote:
- Ο κ. Βαρδινογιάννης διεμήνυσε ότι δεν έχει μιλήσει ποτέ με τον Πρίγκιπα αλλά ούτε με σας προσωπικά. «Δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο. Όλο αυτό ίσως σημαίνει ότι έχει επέλθει μια συμφωνία και απλά δεν μιλάμε».
Καλώς τα δεχτήκαμε
http://www.sport24.gr/football/omade...h.1513985.html
έχετε ακόμα πολλά καρβέλια να φάτε βάζελοι μέχρι να καταλάβετε τι εστί άραβες και μεγαλοεπενδυτές από το εξωτερικό.
Ρωτήστε και εμάς που ειμαστε μπαρουτοκαπνισμένοι επί του θεματος.
Ον τόπικ, πολύ έξυπνη κίνηση του Τζίγγερ να σας κρατήσει σε επαγρύπνηση και με μία ελπίδα χωρίς γκρίνιες όσο οι ομάδα σας πάει καλά. 3 μήνες πρόλογο περί του πρίγκηπα και να σου, βγήκε και αυτή η χρονιά.
Να σημειωθεί πάντως πως ο Βλάσης Τσάκας αρκετή ώρα μετά το... επεισόδιο, υποστήριζε πως όσα ειπώθηκαν ήταν λόγια εκνευρισμού και πως τώρα που η υπόθεση οδεύει προς το τέλος της, δεν θα κάνει τη χάρη σε κανέναν να αποσύρει την πρόταση...
οτιναναι γενικα
Reject, τα λέμε κι εμείς από τις προηγούμενες σελίδες, αλλά έχεις δίκιο γιατί η φάση με τσάκα ακολουθεί συνταγή 2001.
Κατά τα άλλα, χάρηκα που είδα το πουλέν Φουρλάνο να παίζει το πενταλεπτάκι του σε επίσημο ματς. Στα ματς των μικρών ξεχώριζε η αντίληψη του παιχνιδιού, κάτι που δύσκολα μαθαίνεται.
ρε χέστε την ιστορία με τον πρίγκιπα λέμε....
πιο εκνευριστικοί είναι οι τύποι που βγαίνουν στα ραδιόφωνα και μιλάνε για πρωτάθλημα από τώρα :P
"Παναθηναϊκός... Ωρα μηδέν. Αποσύρθηκε η Arboris, δεν τήρησε τους όρους του MoU ο Σουλτάν Αλ Σαούντ. Τα λεγόμενα του Δημήτρη Γόντικα..."
E OXI !!! ΠΕΦΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ
θα καθαρισει ο 15 αμπραμοβιτς
αυτό είπε
ολοι μαζι ειμαστε πιο δυνατοι εχει πει οχι μονος του
οι γκοντζοι και οι διαφοροι το κανανε οπως θελανε
ρε τον κακο το γκοντζο
τον εξεθεσε τον μεγιστανα
όχι ρε Μπάμπη Τσιμπίδα, τι παθαμε!
Quote:
Ο Βλάσσης Τσάκας άφησε εκτός τον Σουλτάν καθώς είδε ότι παρότι είχε τη διάθεση να επενδύσει στον Παναθηναϊκό και μάλιστα να αφήσει την Τζέντα για μόνιμη εγκατάσταση στην Αθήνα ο πατέρας του εντούτοις δεν πείστηκε από το όλο πλάνο και δεν ήταν διατεθειμένος να του δώσει τα κεφάλαια που χρειάζονταν.
goodnight sweet prince..
ΤΣΑΚΑ ΝΕΝΕΚΕ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!
Ρε πατέρα κανά ψιλό να πάρω τον Παναθηναικο και να κάνω μεταγραφή τον Ροναλντινιο παίζει?
15 Έγιναν τώρα οι πρίγκιπες. Τσάρτερ από Αραβία κάθε Κυριακή να κουβαλάει πρίγκιπες και χαρέμια.
post picsQuote:
Originally Posted by Σάββας Λιβάνιος
Τέρμα ανήθικο αυτό που γίνεται με Νίνη. Καλή χρονιά με κακό ψόφο ρε πούστηδες.
τι φαση ειναι αυτο το γκρουπ στο fb "σπασε τα δεσμα";νεος τσακας;
Eλπιζω πως οχι..αλλα γενικα ακουγονται πολλα παλι..κατι πηρε το αυτι μου πως στην αυριανη ραδιοφωνικη εκπομπη της θυρας 13 στο περιστερι θα αναφερθουν στο περιστατικο και θα πουν περισσοτερα..ειδωμεν..πουλα ανικανε ραλιστα
Γραφω εδω, γιατι δεν ειχε νοημα εδω και τρεις μηνες να γραφουν οι βαζελοι στο thread ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 11-12. Το ματσακι το χε χασει απο 3μηνου ο βαζελος οπως και το πρωταθλημα αλλωστε. Το μονο ερωτημα που θα μεινει αναπαντητο γι αυτη την ποδοσφαιρικη χρονια ειναι τι ακριβως παιζει στο παρασκηνιο της ΠΑΕ. Δεν νομιζω να μαθουμε ποτε γιατι ο παο φετος επαιξε πραγματικα φοβερη μπαλα για 2-3 μηνες και διελυε οτι περναγε στο διαβα της και μεσα σε λιγες μερες δεν μπορουσε να αλλαξει 2 πασες. Ε οκ. Και για να μην ασχολουμαστε με το γιατι δεν υπαρχει διοικηση και ομαδα φετος ας ασχοληθουμε με το προφανες. Με το ποσο σκατα ειναι το ελληνικο ποδοσφαιρο και ποσα χουλιγκανια υπαρχουν εκατερωθεν, ποσες φωτιες αναψανε σημερα και τι τραγικη ειναι η κατασταση. Ας πουμε και 2-3 κουβεντες για το τι πρεπει να κανει η πολιτεια και αν θα το κανει απο αυριο και το πρωι δουλιτσα, με καφε και κανα μαλακα φιλο να μας τη σπαει με καζουρα και χαχαχα χουχουχου.
Οσο παταει κοσμος στα γηπεδα τα ιδια παντελακι μου τα ιδια παντελη μου. Το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ερωτημα των επεισοδιων ειναι ποιος κερδισε σημερα το να μην ασχολειται κανεις μαζι του? Για μπαλα μιλαμε σε αλλη ζωη.