χαχαχαχαχαχαχ
Printable View
χαχαχαχαχαχαχ
PIC or it didn't happen
=D
νεοχασικλες και χαφιεδες τα ιδια σκατα
saloth sar εχεις μεγααααααλο θεμα με τη γενικευση (συν των αλλων). να το κοιταξεις τωρα που ειναι νωρις.
και κρυψου. αιρχωντε.
γλυκε μου saloth κατουρα κ λιγο. τωρα που μου τα πες ολα αυτα με τρομαξες και με εβαλες στη θεση μου. κοιτα ρε συ μην τα δειρεις πολυ τα παιδια.
Είπατε κάτι για ΕΕΑΚ ΡΕ?
Τι σκατά ντεμεκ ναρκομανής είσαι, να ασχοληθείς.
Εννοώ φυσικά, ότι θα διαπιστώσεις και μόνος σου τον εφιαλτικό κίνδυνο που υπάρχει να θεωρηθεί πρότυπο ένας ημι-τρελος ηρωϊνομανής και η παρέα του, ο αρχι-κίναιδος Γκινσμπεργκ και ο μέχρι θανάτου αλκοολικός Κέρουακ. Ούτε να σκέφτομαι δε θέλω ότι μπορεί η νεολαία, ο πυλός του Αύριο, να κλείνει τσαρτερ για το Μεξικό ώστε να αναζητήσει τη ΓΙΑΧΕ αντί να εργάζεται για την οικοδόμηση του σοσιαλισμού.
Ευτυχώς και εγώ και το ρεύμα μου έχουμε πλούτο επαναστατικής συνείδησης ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος να περισταλεί με τέτοια μέσα. Χρειάζεται να δοκιμάζουμε τα ναρκωτικά για να μπορούμε να γνωρίζουμε επαρκώς τα εργαλεία και τις μεθοδεύσεις του μαύρου μπλοκ για να εκμαυλίσει το υποκείμενο της λαϊκής εξουσίας.
Δεν νομίζω πάνω στον πυρετό της καθοδήγησης ο Μάκης Μαίλης και οι συνεργάτες του να εξετάζουν το αν θα συμπεριλάβουν στην πολιτική γραμμή του ΚΚΕ την αγιαχοάσα. Ο λαός χρειάζεται λίγες και καθαρές κουβέντες.
ικονοκλαστς εχεις σκεφτει ποτε σου οτι το (ομολογουμενως) αριστοτεχνικο σου τρολλαρισμα ειναι περισσοτερο ενοχλητικο απο τις καταιγιδες του φιρεστρομ?
χαχαχ can't help it. είναι το ναρκωτικό μου!
σατανισμος...σε νοιωθω
ikono χωρις πλακα, ειλικρινα χαιρομαι με το παραπανω ποστ σου επειδη σιγουρευομαι οτι τρολλαρεις :)
O saloth sar με εχει μπερδεψει ομως. Με αποψεις του στυλ "οι ΚΝιτες που σπρωχνουν κουπονια και ριζοσπαστη οικοδομουν τον σοσιαλισμο" δεν ξερω πως να αντιδρασω, αντανακλαστικα το θεωρω trolling αλλα εχω τις αμφιβολιες μου.
Μα δεν ειπα να εχει κανεις προτυπο τον Burroughs ή τον Leary ή τον McKenna ... Να μην εχει και τον Σταλιν ομως.Quote:
Εννοώ φυσικά, ότι θα διαπιστώσεις και μόνος σου τον εφιαλτικό κίνδυνο που υπάρχει να θεωρηθεί πρότυπο ένας ημι-τρελος ηρωϊνομανής και η παρέα του, ο αρχι-κίναιδος Γκινσμπεργκ και ο μέχρι θανάτου αλκοολικός Κέρουακ. Ούτε να σκέφτομαι δε θέλω ότι μπορεί η νεολαία, ο πυλός του Αύριο, να κλείνει τσαρτερ για το Μεξικό ώστε να αναζητήσει τη ΓΙΑΧΕ αντί να εργάζεται για την οικοδόμηση του σοσιαλισμού.
Προσωπικοτητες σαν τον Hofmann ομως εχουν πληρη σεβασμο απο μενα.
Επισης ειμαι σιγουρος θα εχεις ατομα γνωστους ή ακομα και φιλους που εχουν κανει χρηση κανναβης ή ακομα και χρηση ελεςντι ή εμντιεμεη και ειναι μια χαρα στη συμπεριφορα τους,στη σκεψη τους και στην καθημερινοτητα τους.
=-
Θα θελα παντως να δω επιχειρηματολογια απο καποιον (saloth sar?) που εινια εμφανως κατα της αποποινικοποιησης, συγκεκριμενα αν το θεωρει δικαιο και ωφελιμο για την κοινωνια καποιος για χρηση/κατοχη κανναβης (για χαρη της συζητησης) να κινδυνευει με διασυρμο και φυλακιση.
ρε, σοβαρά. στ'αρχίδια μας που θέλετε να πίνετε φούντα, δουλειά δεν είχε ο διάβολος γαμούσε τα παιδιά του. όποιος θέλει πίνει σπίτι του (που είναι και το νορμάλ, εκτός αν είστε φλώροι χίπηδες με τζίβες και μουράτοι) κι ούτε φυλακή πάει ούτε τον διασύρει κανείς (τι αρχιδιές είναι αυτές, ο αδερφός μου είχε γλάστρες σπίτι του παλιά). ασχοληθείτε με τίποτα σοβαρότερο πια.
Θα μεινω μονο στο οτι καποιος ειναι υπερ της αποποινικοποιησης δεν συνεπαγεται οτι ειναι χασικλης
Τα υπολοιπα που λες μπαζουν με τοσο προφανη τροπο που η απαντηση ειναι αυτονοητη
Ε τότε μιλάμε για μαλάκα τεραστίου βεληνεκούς αν α) δεν την πίνει και β) τον απασχολεί η αποποινικοποίηση της ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑΣ.