Λολ, θες όντως να το κουβεντιάσουμε αυτό στο general offtopic θρεντ του electricrequiem;
Δύσκολα =p
Printable View
Λολ, θες όντως να το κουβεντιάσουμε αυτό στο general offtopic θρεντ του electricrequiem;
Δύσκολα =p
απλα ρωταω. βαριεμαι. η ερετρια ειναι ψιλοχαλια παντως. χιλιαδου ολα τα λεφτα:headbang:
autoi oi geloioi apton ote giati edo kai tosous mines pou allaksa etaireia sinexizoun na mou stelnoun logariasmous me di8en ipoloipa 1,5 euro, 2 logw ka8isterisis eksoflisis kai sintoma isws kai 2,20?
γιατι ο ΟΤΕ ειναι ΕΝΑΣ!
http://www.youtube.com/watch?v=zwpVOd-ttZ8
και ο πατέρας μου τα ίδια έχει με το τηλέφωνο στη δουλειά, πλέον έχει hol για σταθερό αλλά ο οτε συνεχίζει να στέλνει τα πάγια. μπορείς να μιλήσεις με την εταιρία στην οποία έχεις το τηλέφωνό σου και να τους πεις να σου στείλουν βεβαίωση παροχής υπηρεσιών ώστε μετά να τη στείλεις στον οτε μπας και σταματήσουν.
δε διάβαζες ιστορία :P
Έχω να κάνω Ιστορία 4 χρόνια ρε ψηλέ.
αυτό είναι το πιο γνωστό γεγονός:
Quote:
Το 499 π.Χ. με την Ιωνική Επανάσταση, υποστήριξαν μαζί με την Αθήνα τις πόλεις της Ιωνίας στην εξέγερσή τους κατά των Περσών. Μετά την αποτυχία της επανάστασης, ο Πέρσης βασιλιάς Δαρείος Α', θέλοντας να εκδικηθεί για αυτή την ενέργεια, πολιόρκησε και κατέστρεψε την πόλη κατά την Περσική εκστρατεία του Δάτη και του Αρταφέρνη το 490 π.χ.. Κατά την καταστροφή της πόλης δεν έγιναν σεβαστοί ούτε οι ναοί της, καταστράφηκε ακόμη και ο μεγαλοπρεπείς ναός του Απόλλωνα.
Μάλιστα. Δέναι άσχημο μέρος πάντως, ή έτσι δείχνει.
ξενερωτα ειναι. οπως και η χαλκιδα για να σπουδασεις.
I second that
Εχω παει μονο σε κανα 2 καμμενα παρτυ στην Ερετρια και δηλωνω απο τα λιγα που ειδα οτι πρεπει να ειναι ενα πολυ βαρετο μερος για να περασεις ολο σου το καλοκαιρι με πρακτικη εργασια, και εγω στη θεση του βικοτνι θα ειχα διαλεξει μακραν τον Αστερα Βουλιαγμενης, στον οποιο ολο το καλοκαιρι θα ειχε δεκαδες πλεονεκτηματα που δεν τα εχει σκεφτει καλα μαλλον. Αν και η παρεα ειναι βασικο μειονεκτημα, αλλα πραγματικα απορω τι παρεα θα εχει στην Ερετρια.
Εκανε λαθος ο βικοτνικ. Στον αστερα θα χωνε και κανα Κουγκαρ.
παρτε κ αυτό
http://freddos.yooblog.gr/2009/06/08/984/#comments