ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΑ ΡΕ ΨΗΛΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΑ ΦΑΣΗ
*γκουχ*
πρεπει να το σταματησω αυτο
Printable View
ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΑ ΡΕ ΨΗΛΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΑ ΦΑΣΗ
*γκουχ*
πρεπει να το σταματησω αυτο
Καλημερα ρε.
να κερασω καφε?
Μα εγώ σε ρωτάω κάτι απλό, και συ με φλομώνεις στο δεν έχει νόημα. Δεν θα βρεις πιο ολοκληρωμένους κωμικούς ποτέ σου. Σε όσες ζωές και αν ψάξεις. Προσωπικά θα έστηνα βάθρο στον πιο ολοκληρωμένο κωμικό που θα έβρισκα ποτέ. Είμαι επίσης τεράστιος οπαδός Luis De Funes, αλλά εκείνος έκανε Ένα πράγμα, οι Monty Pythons έκαναν εκατό, και τα έκαναν τέλεια. Όλα τα είδη του χιούμορ, όλα, με οτιδήποτε θα μπορούσε να γελάσει ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ γαμημένος άνθρωπος στον κόσμο, παρελαύνουν στις ταινίες/σειρές τους. Οποιοδήποτε είδος γέλιου.
Οπότε φίλος φίξξξερ ή που δεν έχεις υποψία χιούμορ, ή που είσαι βλαξ και γελάς με Σκερτσάκια και ακούς Μετάλλικα και είσαι γάβρος.
Και να με ρωτήσεις πως από το ένα πάμε στο άλλο, δώσε κάποιο επιχείρημα στην κουβέντα. Δεν θα τα κάνω όλα εγώ. Κάποιος στα νιάτα σας δεν σας έκλεισε το MTV ποτέ ε.
Λολ, επεσα στην παγιδα του να μιλησω σοβαρα με μπατσο μεταλλα, καλα να παθω.
ΥΓ. σιχαινομαι τα επιλεκτικα quote που ουτε οι χειροτεροι πολιτικοι δεν εφαρμοζουν τοσο αισχρα φιλος καρχαρτ
Εντάξει Φίξξξερ, είναι πανεύκολο να το σκας από συζητήσεις.
Δεν είσαι Τόσο γαμάτος ε, χαλάρωσε.
(εγώ είμαι)
κι εγω ειμαι!
Ο μονος λογος που σου απαντησα αρχικα ηταν η φραση στα εντονα πλαγια και υπογραμμισμενα γραμματα. Αν νιωθεις τοσο Γαματος με την απαντηση που εδωσες, μπραβο, ειμαστε ολοι ευτυχισμενοι, εσυ ικανοποιησες τον εγωισμο σου με μια macho απαντηση "σας γαμαω ολους" και εγω απλα απαντησα σε αυτο που με ρωτησες. Για να σε βοηθησω μηπως μπορεσεις να βρεις οντως μια απαντηση που να συνεχιζει την "συζητηση", διαφωνω με το αξιωμα που εθεσες περι εφαρμογης ΟΛΩΝ των τυπων χιουμορ σε υψιστο επιπεδο απο τους Monty Python και ας το αφησουμε εκει, οκ?
RUN4RUM???
giati apla gamane oloi
Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο δε μπορεί να είναι πολύς κόσμος στο βάθρο σας γενικά ε. Το ότι είναι και οι Monty, δεν είναι διαπραγματεύσιμο.
Στα βάθρα συνήθως είναι οι κολυμβητές.
γιατί δεν έχει ποστάρει ακόμα ο νεκροπεθαμενος να διορθώσει το Monty Pythons?
on topic,
Μπαινει μια μερα ένας τυπάκος μέσα σε ενα μαγαζί και ρωτάει τον ιδιοκτήτη αν υπάρχει δουλειά.
- Βεβαίως και υπάρχει μια θέση. Κάθε εβδομάδα θα πρέπει να έρχεσαι τρείς μέρες και να είσαι εδώ δύο ώρες. Ο μισθός σου θα είναι 2500 ευρώ τον μήνα, με εταιρικό αυτοκίνητο, κινητό και μία ξανθιά μοντέλο γραμματέα.
- Πλάκα μου κάνεις ?
- Εσύ άρχισες....
:-?