ωραια ολα αυτα,αλλα αν δεν υπηρχαν καπου στις αρχες του αιωνα καποιοι αδερφοι μαρξ
Printable View
ωραια ολα αυτα,αλλα αν δεν υπηρχαν καπου στις αρχες του αιωνα καποιοι αδερφοι μαρξ
http://images.amazon.com/images/P/B0...1.LZZZZZZZ.jpg
emena de maresei to aggliko xioumor idiaitera kai me tous monty pythons den ta pao ka8olou kala (aposo exo asxoli8ei mono to meaning of life mou xe pei kati, kai den itan kai toso kwmwdia e). sauto sintelei kai i provatoantimetwpisi apti meria sas pou me kanei na pigainw liga vimatakia akoma pros to allo akro. gousta re agoria zoumpourloudika.
O feeleash είναι κολλητός ή fake της run4rum, στάνταρ.
Περσοναλι δεν εγραψα για πιο ολοκληρωμενους, γενικα δεν εχει νοημα να τους βαλω σε μια κλιμακα. Θεωρω ομως γαματους με τον δικο τους τροπο τον καθενα, τους χοντρο και λιγνο και τον λουι ντε φινε. Τζακ Λεμον και Γουολτερ Ματαου πολυ καλη επιλογη απο κανσερ. Απο Monty Python προσκυνω τους ιπποτες και τη ζωη του Μπραιαν τα οποια βρισκω επικα, το Meaning Of Life δεν καταφερα να το δω ολο, το βρηκα αισχρο και το κλεισα μιση ωρα πριν το τελος. Σε γενικες γραμμες οπως και στη μουσικη δε μαρεσει να θεοποιω μια περιπτωση και να τη βαζω σκαλες πανω απο αλλους, ο καθενας στο ειδος του φανταζομαι. Αν σου λεγα και Θαναση Βεγγο θα ηταν προσβολη? Θα μπορουσα να αναφερω και πιο συγχρονους κωμικους αλλα πρεπει να περιμενουμε καμια 20αρια χρονια γιατι τωρα θεωρειται ιεροσυλια. Επισης σιγουρα ξεχναω και μερικους αλλους. Καντιρου?
Συνηθως εσυ ασχολεισαι μαζι μου κι οχι το αντιστροφο.
strike 1
να πω βεβαια οτι το fawlty towers ενδεχεται να ειναι ανωτερο των παντων.
Γιατι η ΑΠΟΨΗ ειναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ.
:moutza:
τουλαχιστον ο Βεγγος εχει την καθολικη αναγνωριση? που ηταν τρις εκατομυρια μιλια μπροστα απο την εποχη του για την χωρα τουτη??
ε ρε πουστη, εγω φταιω που προσπαθω να ειμαι δημοκρατικος. ε 'ρκετα!
ΝΑΙ ΡΕ ΜΠΙΝΕ ΤΟ ΦΩΛΤΥ ΤΑΟΥΕΡΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΩ ΤΟ ΣΟΪ ΧΑΜΩ ΧΑΜΩ ΧΑΜΩ ΟΛΟΙ ΘΥΡΑ 69 ΤΩΡΑ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ!
=)
σε περιπτωση που μιλας για μενα,
δε μιλουσα σε σενα.