Πόσο εφικτό είναι να πάρει κανείς χαρτί από νοσοκομείο χωρίς να είναι άρρωστος ή κάτι? Γίνεται?
Printable View
Πόσο εφικτό είναι να πάρει κανείς χαρτί από νοσοκομείο χωρίς να είναι άρρωστος ή κάτι? Γίνεται?
Εξαρτάται. Έχεις γνωστό γιατρό εκεί μέσα; Αν όχι χλωμό. Αλλά πάντα μπορείς να πας και να παρακαλέσεις (και φυσικά να δώσεις και κάτι).
Και να σε κάνει καμμία εισαγωγή για δυσλειτουργία στην σπονδυλική στήλη, να σε βάλουν χειρουργείο, να γίνει κανά λάθος και να μείνεις ανάπηρος !
Ασε καλύτερα πήγαινε να κάνεις την δουλειά που σε έβαλαν και μην βαριέσαι.
Αχά. Μάλιστα. Δεν έχω γιατρό εκεί μέσα, ούτε τη πρόθεση να δώσω λεφτάκια αλλά θα προσπαθήσω!
Krux, τη δουλεία που με βάλαν να κάνω δε την έκανα και από το να πάω να κλαίγομαι σε καθηγητή που φοράει ελληνικές σημαίες και έχει όλο του το γραφείο γεμάτο αρχαία ελλάδα, προτιμώ να φιλήσω άλλων κατουρημένες ποδιές ή να προσπαθήσω δλδ.
xaxaxaxax, krux, ΜΑ ΤΙ ΛΕΣ?
k na ksexasei k kana kleidi mesa o paparis o giatro na se ksananoigoune meta.. prwth fora thane?
kompogianites stodialo
ξύπνησα από τις 6.00 το πρωί για να κάνω παρέα στη κολλητή μου που θα πήγαινε να δώσει τα χαρτιά για τα εισιτήρια κοινωνικού τουρισμού ή όπως λέγονται.
7.00 ζω για πρώτη φορά σκηνή από ΡΕΤΙΡΈ
7.30 εμφανίζεται κ 2η Κατερίνα Γιουλάκη
μέχρι τις 12.00 -που έπρεπε να φύγω- έπρεπε να υποστώ τουλάχιστον άλλες 4 φορές τους ίδιους διαλόγους, τις ίδιες απορίες με διαφορετικούς πρωταγωνιστές κάθε φορά.
κ καθώς παίρνω τον πούλο για τις δουλειές μου, με σταματάει κ ένα παλικάρι -γύρω στα 30 το πολύ- για να μου κάνει δώρο μια καινή διαθήκη κ να μου πει πως ό,τι κ να λέω ο χριστός μ'αγαπάει.
Τελικα τι γινετε με τις απεργειες? ποιοι απεργουν αυριο? λεωφορια? ταξι? μετρο? ησαπ? ΤΙ!?
Αν λες μαλακίες και μ'έχεις αγχώσει άδικα είσαι μαλάκας μεγατόνων, όσα κιλά και να χάσεις.
me kalesan apto mplaisio gia sunedefksh. ante na doumen
μονο οταν ο γιατρος ειναι ιδεολογος.. ολοι οι αλλοι μια χαρα. οι ιδεολογοι να ειναι το 10% ? μπορει και λιγοτεροι
Τα σπάω τελικά. Δε θα φιλήσω κανέναν κώλο και εκατέρωθεν θα πάρουν αρχίδια. Πώς τα φέρνει η ζωή ε.
Vicki joined the group 89+1 ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ[ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ GROUP ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ].
Στην προφάηλ-πικ έχει 2 άτομα να την προσφωνούν.. "κουκλίτσα"!!~! :fear:
edit:
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΞΥΠΝΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΦΙΛΗΣΕΙΣ (become fan)
οκ αυτό παραείναι σκέρη για μένα.
Σηκώθηκα σήμερα το πρωί και ακόμα γελάω με το χθεσινό ανέκδοτο του Στάθη.
den eimaste kala..
Quote:
You have 2 friend requests.
[Kypriaki Tileorasi] Kypriaki Tileorasi — via Friend Finder
Add to list Send message
Για Αθήνα ξέρω. Πληρώνουν μεν και τα σχετικά αλλά σε γαμάνε στην δουλειά και λόγω της πελατείας η φάση γίνεται ακόμα πιο δύσκολη. Δεν είναι το ίδιο με το να πούλαγες μπλούζες. Εδώ έχεις τον κάθε άσχετο από τεχνολογία που πρέπει να του εξηγήσεις τα πάντα, τον κάθε άσχετο από τεχνολογία που νομίζει ότι είναι σχετικός και πρέπει να του εξηγήσεις τα πάντα και να τον πείσεις ότι αυτό που σου ζητάει δεν γίνεται και τον κάθε σχετικό με τεχνολογία που επειδή είναι μαλάκας έρχεται να το παίξει εξυπνάκιας στον βλάκα του πλαισίου για να νιώσει λιγότερο μαλάκας.
Για πωλητής πας ε;
Στον τομέα χαρτομακερομπογιάς είναι πολύ πιο χαλαρά, πάντως.
Xαρτομακερομπογιάς - μπουρνουζοπετσέτα 1-0
δίνω αύριο τοεφλ, για πείτε αν περνιέται εύκολα με βαθμό.
Πτυχίο αγγλικής έχεις ρε συ, ffs. :D
ναι μωρέ απλά δεν έχω δει καν πως είναι, να χουμε να λέμε.
Έχουν τίποτα απεργείες τα ΜΜΜ την Κυριακή;
Επίσης, ο σταθμός του ηλεκτρικού στα Κάτω Πατήσια δουλεύει κανονικά;
Μόνο η κάθοδος.
:gun: